CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

yamulmuyorsam seyirturk de kaynak cekiyor, o fikir veremez mi?
Seyirturk site içeriğini çekiyor ama o da tam stabil çalışmıyor site yapıları değişince o da patlamış cs gibi yarım yamalak çalışıyor 😂

@patr0n kardeşim hiç sorma. Gece sadece nokta koyup derleme yapmak isteyince hali hazırda çalışan 4 eklenti birden hata verdiği için 5/6 saat harcadım.

İşin tuhaf tarafı ise birebir aynı kodlara sahip diğer eklentiler hata vermezken oldu bu.
Onları düzelttim derken bu sefer hata vermeyenler hata vermeye başladı build aşamasında.

En tuhaf tarafı ise build ederken düzeltme uyarısı olarak gelen çözümün işe yaramaması oldu. episode değil new episode kullan diyor onu yapıyorsun bu sefer stringleri tanımıyor düzeltmek için değiştiriyorsun baştaki hatayı veriyor ya da extractorlink'te hata veriyor New kullan diye düzeltince de yine hata veriyor bunun gibi şeyler.

En sonunda type = isM3u8 satırını değiştirdim farklı bir kodla ve her eklentide bu değişikliği yapınca derlemelerdeki sorun ortadan kalktı ve tüm eklentiler başarıyla derlendi.

:sleep:

Son düzenleme:
Şuan çalışan hiç bir eklentinin garantisi yok maalesef farklı bir sorundan kaynaklı ne kekikdevam ne nikstream paketleme yapamıyor eklentileri derleyemiyoruz panelde hata veriyor kontrolleri gerçekleştirip düzenlemeler yapsakta aynı sorunla karşılaşıyoruz. Belki benden kaynaklı bir durumdur fazla illegal içerikten dolayı uyarı yemiş olabilir geçenlerde github tarafından bir mail almıştım o sebepten ötürüde olabilir. :D

Bu yüzden kekikdevam için cloudstream derleyicisini çalıştırıp denersen sevinirim abi. @Latte
nikstream içinde @nikyokki hocam bide sen dener misin cloudstream derleyiciyi çalıştırıp.
Şimdi baktım senin son derleme hatana aynı şekilde extractorlink hatası almışsın 😂

Telefondan bir bakayım kodlara hemen.

Üstadlar bir sorum olacak. Bu cs'de dizi izlerken istiyorum ki Türkçe altyazı otomatik olarak seçili gelsin. Her seferinde ayarlardan altyaziyi seçmem gerekiyor. Bunun bir ayari var mıdır?
Altyazısı Turkish adıyla olanlar otomatik geliyor ama farklı isimle olanlar gelmiyor. Örn: türkçe , türkçe Altyazı gibi. Çözüm için cs yazılımcılarına başvurmalısın.

Üstadlar bir sorum olacak. Bu cs'de dizi izlerken istiyorum ki Türkçe altyazı otomatik olarak seçili gelsin. Her seferinde ayarlardan altyaziyi seçmem gerekiyor. Bunun bir ayari var mıdır?
Ayarlar>
Oynatıcı>
AltYazılar>
Otomatik Seçilecek Dil>

Buraya kadar girince otomatik olarak English ayarlanmış olarak göreceksiniz muhtemelen.

Oradan istediğiniz dili seçebilirsiniz ama ne kadar başarılı oluyordur bilmiyorum.

@patr0n söylediğim gibi extractorlink kodlarını düzelttim derleme sırasında hata verenleri.

BelgeselX.kt , OdnoklassnikiExtractor.kt, TauVideoExtractor.kt ve CanliTV.kt (Sorun çözülenlerin üstünü çizip geçelim)

Tabi şimdi bunları düzeltince diğerleri sorun vermeye başladı hiç dokunulmamasına rağmen dün bana olan gibi 😂

Şimdi onlara geçiyorum sıradaki hata veren hedeflerim:

CizgiDuoExtractor.kt (hallettim site çalışmadığı için de bazı kod satırlarını devre dışı bıraktım.)
DriveExtractor.kt, (hallettim sıradakine geçiyorum)
SibNetExtractor.kt, (hallettim sıradakine geçiyorum)
DiziGom.kt, (bu da sonunda tamam ve bu da bitince normal olarak ekstra hatalar başladı) - episode / newepisode hatası çıktı ekstradan onu da hallettim.)
VideoSeyredExtractor.kt, (hallettim sıradakine geçiyorum)
DiziBox.kt (hallettim Dizigom.kt'ye dönüyorum)

-----

Üsttekiler de bitince sıradaki düzenlemeler:
DiziPal.kt (Bu tamamdır sıradakine geçiyorum)
ContentXExtractor.ktv (Bu tamamdır sıradakine geçiyorum)
HDMomPlayerExtractor.kt (tamamdır)
HDPlayerSystemExtractor.kt
PeaceMakerstExtractor.kt
VideoSeyredExtractor.kt (bu neden yine çıktı bilmiyorum bakacağız artık 😂 )
DiziMag.kt (nihayet)

ne güncelleme yaptılarsa artık cloudstream'e bir sürü iş çıkartmışlar resmen hahaha 😅

Son düzenleme:
inatbox canlı yayın çalışmıyor diziler açılıyor gibi dizibox dasorun sürüyor nedir son durumlar ?

inatbox canlı yayın çalışmıyor diziler açılıyor gibi dizibox dasorun sürüyor nedir son durumlar ?
Tüm eklentilerin tüm kodlarını düzenliyorum şu anda. Yapabildiğim yere kadar yapıp kalanları @patr0n ya da bir başkasına bırakacağım o yüzden bir üstteki mesajı hallettikçe düzenliyorum.

Tüm derleme sorunları bitince bu çalışıp çalışmama sorunlarını bir şekilde hallederler ama şu anki sorun hiçbir değişiklik yapılamaması. Ben de onları düzeltmeye çalışıyorum.

Tüm eklentilerin tüm kodlarını düzenliyorum şu anda. Yapabildiğim yere kadar yapıp kalanları @patr0n ya da bir başkasına bırakacağım o yüzden bir üstteki mesajı hallettikçe düzenliyorum.

Tüm derleme sorunları bitince bu çalışıp çalışmama sorunlarını bir şekilde hallederler ama şu anki sorun hiçbir değişiklik yapılamaması. Ben de onları düzeltmeye çalışıyorum.
Hangi repoyu update ediyorsunuz hocam ? Kekik mi niks mi

Hangi repoyu update ediyorsunuz hocam ? Kekik mi niks mi
kekikdevam'ı düzenliyorum. nikstream'i ellememek gerekiyor şimdilik geriye dönük commit içinden almaktansa hata olabilecekleri oradan tekrar alırlar diye. Fakat düzenlenenler ve hatasız olanlar daha sonra nikstream'e aktarılabilirler.

İşin kötü tarafı öyle bir güncelleme vermişler ki hem extractorlink hem de episode için new değerlerine geçmek gerekiyor ama ona geçince de sadece terim olarak değiştirmek yetmiyor kodların da onların istediği şekilde eklenmiş olması gerekiyor. Böyle olunca da bir tanesini düzeltince diğerinde hata başlıyor ve kullanım zorunluluğu getirilen bu özellikler tüm eklentilerde var çünkü hepsi link ayıklama ve ve dizi eklentisiyse de episode alanlarına sahip.

4.5.1 versiyonda inat sorunsuz çalışıyor

Repo eklentiler için arkadaşlara bir önerim var ama olabilirliğini bilmiyorum.!
Roadspor yayınları var, arama motorundan yayınlanan; bu sayfa için yalnızca bu sayfayı açan bir arama motoru repoya eklenebilir mi?

Keşke her repoda 3-5 eklenti olsaymış. Şu anda kekikteki kadar eklentisi olan yok çalışır çalışmaz bilemem ama şu anda uğraştığım şeye bakınca bitmek bilmiyor resmen. Bir de yenisi eklemek çok sonralara kalması gereken bir durum.

Tek repo ortak çalışma daha iyi olmaz mı, böyle karmaşa oluyor, kekikdevam,nikstream,latte vs. hangisi kurulmalı en iyisi kekikdevam mı. Güncelleyenlere sonsuz teşekkürler.

Keşke her repoda 3-5 eklenti olsaymış. Şu anda kekikteki kadar eklentisi olan yok çalışır çalışmaz bilemem ama şu anda uğraştığım şeye bakınca bitmek bilmiyor resmen. Bir de yenisi eklemek çok sonralara kalması gereken bir durum.
Eklemeyin hocam. Mesela film sitelerinin büyük bölümü mükerrer içerik. Sağlam bir iki tanesi olsa olur. Nasılsa alternatif uygulamalar da var. 4 film 4 dizi, mis.KekikDevam öyle belirledi diye illa o şekilde devam etmeye gerek var mı bilmiyorum. Yetti gari deyip bırakmassınız hem😁

Tek repo ortak çalışma daha iyi olmaz mı, böyle karmaşa oluyor, kekikdevam,nikstream,latte vs. hangisi kurulmalı en iyisi kekikdevam mı. Güncelleyenlere sonsuz teşekkürler.
Diğer repolardan farklı olarak benim Latte depomdaki içerikler herhangi bir siteden veri çekmiyor. Normal m3u listelerini sürekli olarak kontrol ettirip güncelleyerek dizi, film veya canlı yayın spor kanalları gibi göstermeye çalışıyorum.
Bendekilerde yerli ve yabancı spor kanallarına ulaşmak mümkün yani değişik kategorilerde.

kekik ve diğerleri gibi sitelerden de veri çekmeye çalışmak boşa çabalamak olur zaten yapılmışı var onlar tarafından. Belki ilerde olmayan bir tanesi için düşünebilirim ama şu anda ı ıh 🥱

Abi hiç sorma dün o kadar uğraştırdı ExtractorLink değiştirdim newEx falan filan bu defa dediğin gibi ötekiler hata vermeye başladı bende hepsini orj çevirip saldım öylece 😂

Konuyu görüntüleyenler

Geri