CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Dün bilgisdayara format atmıştık ve sonrasında cloudstream yüklediğimde güncelleme istedi bende güncelledim sonrasında aynı hatayı aldım.Programı kaldırdım internetten bulabildiğim farklı sürümlerini tek tek yükledim olmadı.Daha önce Warp ile sorunsuz kullanıyordum fakat Warp ile de açılmadı gittim 2-3 tane farklı vpn programı yükledim sorun yine çözülmedi.Sonrasında farkettim ki format sonrası bilgisayarda dns değiştirmemiştim ..sizin hata nedeniniz ile aynı olmayabilir tabi ama fikir olması için özetliyim.Dns değiştirmediyseniz bir deneyin derim (y)
Sorun yaşayan arkadaşlar bir çok çözümü deneyip hata almaya devam ediyorsa diye dünden beri yaşadıklarımı yazmak istedim.Öncelikle dün format sonrası güncellediğim cloudstream içinde sorun yaşamıştım ve sonrasında bulduğum çözümü buraya yazmıştım.Ardından dün gece yüklenen bir programın sistemi çökertmesi sonucu bilgisayara tekrar format attık 😞 Sonrasında tekrar cloudstream ile problemler başladı .Datadan yedek versiyonu yüklemektense direk internetten cloudstream yükledim.

Kırmızı olan cloud ve 4.5.1 versiyonu ilk yüklediğim de hesaplar kısmında bulunan altyazı sitelerine giriş yapamadım sonrasında gittim başka versiyonu yükledim bu sefer giriş yapabildim ve direk kekikdevam ve nikstream ekleyip inattv eklentisini test ettim hata mesajı verdi .Gidip başka versiyon yükledim tekrar aynı işlemler ve bu sefer inattv açmaya çalıştığımda kategori isimleri çıkıyor ama üstüne tıkladığımda çalışmıyordu.Yine programı kaldırdım ve dün format öncesi dataya yüklediğim versiyonu yükledim.Bingo hem altyazı sitelerine giriş yapabildim hem inat çalıştı . Umarım sorun yaşayan kişilere faydası olur diye yazmak istedim .

not : ben programı bilgisayarda LDplayer ile kullanıyorum

Yüklediğim versiyon CloudStream+v4.5.1-PRE+29009894

Sorun yaşayan arkadaşlar bir çok çözümü deneyip hata almaya devam ediyorsa diye dünden beri yaşadıklarımı yazmak istedim.Öncelikle dün format sonrası güncellediğim cloudstream içinde sorun yaşamıştım ve sonrasında bulduğum çözümü buraya yazmıştım.Ardından dün gece yüklenen bir programın sistemi çökertmesi sonucu bilgisayara tekrar format attık 😞 Sonrasında tekrar cloudstream ile problemler başladı .Datadan yedek versiyonu yüklemektense direk internetten cloudstream yükledim.

Kırmızı olan cloud ve 4.5.1 versiyonu ilk yüklediğim de hesaplar kısmında bulunan altyazı sitelerine giriş yapamadım sonrasında gittim başka versiyonu yükledim bu sefer giriş yapabildim ve direk kekikdevam ve nikstream ekleyip inattv eklentisini test ettim hata mesajı verdi .Gidip başka versiyon yükledim tekrar aynı işlemler ve bu sefer inattv açmaya çalıştığımda kategori isimleri çıkıyor ama üstüne tıkladığımda çalışmıyordu.Yine programı kaldırdım ve dün format öncesi dataya yüklediğim versiyonu yükledim.Bingo hem altyazı sitelerine giriş yapabildim hem inat çalıştı . Umarım sorun yaşayan kişilere faydası olur diye yazmak istedim .

evet hocam dediğin sürümü yükledim inat kanal açıldı pek önemi yoktu ama belki öteki baglantı bulunamadı konularında çözüm olabilir bu sürüm

dizibox a el atıcak yok sanrım :D

Selamlar. VaVoo kontrol ettim. kod güncellemesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kod içerisinde proxy vardı.
Kod:
val proxyUrl = "https://wproxy.net"
ve

Kod:
        val document = app.get("https://sv1.wproxy.info/proxy.php/$mainUrl/channels", headers = headers,

bu şekilde bir proxy kullanımıyla sorunsuz açılıyordu.
Görüldüğü gibi bu kaynakta bazı değişiklikler olmuş.

Bir de şuna bakın. Bazı kodlar kaldırılmış.

Dolayısıyla çalışmayı burası bozmuş anladığım.
Çünkü WARP açtığımda sorun yok.

Diğer eklentilerde de sorun var. Muhtemelen onlarda da o tarz problem olabilir.
Proxy bilerek kaldırdım çünkü proxy kullanımında çalışmıyor muhtemelen proxy engeli yedi o yüzden vpn kullanımına çevirdim.

evet hocam dediğin sürümü yükledim inat kanal açıldı pek önemi yoktu ama belki öteki baglantı bulunamadı konularında çözüm olabilir bu sürüm

dizibox a el atıcak yok sanrım :D
dizibox şimdi baktım dediğiniz gibi bende de sorun var kategoriler çıkıyor tıklıyorum tepki yok . Mavi olan cloudstream yükledim şimdi test ettim aynı sorun ondada var :(

kekikdevam sanırım bu kez cidden sahipsiz kaldı

Belki VMware ya da virtualbox türü birşey kurup ana kurulumu korumak lazım. Her defasında ofis vs, zaman alır

Belki VMware ya da virtualbox türü birşey kurup ana kurulumu korumak lazım. Her defasında ofis vs, zaman alır
Stabil ve sorunsuz sürüm bulununca hata verinceye kadar vazgeçmemek en güzeli .Ben sorunsuz olduğunu düşünüyordum bir arkadaşın dizibox ile yaşadığı sorun sonrasında dizibox test ettim bende de açılmadı .Benim için inat kadar önemli olmadığı için önemsemiyorum şuan için fakat CloudStream her güncellemesinde sorun yaşamak çok sinir bozucu :(

Stabil ve sorunsuz sürüm bulununca hata verinceye kadar vazgeçmemek en güzeli .Ben sorunsuz olduğunu düşünüyordum bir arkadaşın dizibox ile yaşadığı sorun sonrasında dizibox test ettim bende de açılmadı .Benim için inat kadar önemli olmadığı için önemsemiyorum şuan için fakat CloudStream her güncellemesinde sorun yaşamak çok sinir bozucu :(
Bunların cs güncellemesi ile alakası yok. Domain değişiklileri ve site yapıları değişiyor

Bunların cs güncellemesi ile alakası yok. Domain değişiklileri ve site yapıları değişiyor
Dizibox için dediğiniz olabilir fakat inatbox için bizzat bugün 3-4 sürüm denedim ve benim yaşadığım sorun tamamıyla sürüm alakalıydı .

Merhaba.bu versiyonu nereden yukleyebilirim.

Gerçekten ilginç bu sürümde inatbox çalışıyor.

aynen ben bugün defalarca test ettim farklı sürümler farklı vpn programları vs inatbox sorun çıkarttı sadece bu sürümde düzgün çalıştı .Fakat bir arkadaşın uyarısıyla farkettim dizibox çalışmıyor .Belki dizibox sürümle alakalı değildir

aynen ben bugün defalarca test ettim farklı sürümler farklı vpn programları vs inatbox sorun çıkarttı sadece bu sürümde düzgün çalıştı .Fakat bir arkadaşın uyarısıyla farkettim dizibox çalışmıyor .Belki dizibox sürümle alakalı değildir
Emeğine sağlık.
Bu beta sürümlere sürekli güncelleme geliyor. Bir şeyi düzeltirken başka şeyi bozuyorlar.

Arkadaşlar merhaba, iphone larda hangi uygulama üstünden bu repolara bakabilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?

Gerçekten ilginç bu sürümde inatbox çalışıyor.

Öncelikle telefon veya TV boxlardan uygulamaları kaldırın bu arkadaşımızın paylaştığı versiyonu kurun ve güncellemeyin ayrıca ayarlardan yada sıfırdan kurarken resimde ki gibi seçin seçimleri bütün kanallar çıkıyor birde. (nikstream) bazı kanallar çalışmıyor o yüzden eklentiye ( kekikdevam) yazın bütün kanallar VPN siz çalışacaktır

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-04-03-14-00-51-562_com.lagradost.cloudstream3.prerelease-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-03-14-00-51-562_com.lagradost.cloudstream3.prerelease-edit.jpg
    188.7 KB · Görüntüleme: 60
Emeğine sağlık.
Bu beta sürümlere sürekli güncelleme geliyor. Bir şeyi düzeltirken başka şeyi bozuyorlar.
Kararlı sürümde (mavi olan) inat ve vavoo sorunsuz çalışıyor, sadece dizibox çalışmıyor. Açıkçası düz kullanıcıysanız ve geliştiriciye geri bildirimde bulunmayı düşünmüyorsanız beta sürümünü kullanmayı kimseye önermem. Yoksa bir gün çalışıp bir gün çalışmayan özelliklerle sürümler arasında boğulabilirsiniz.

Billions a bakmaya çalışıyorum. Dizimomda duruyor bir dahada çalışmıyor. Bi aratırmısınız sizde çalışan billions kaynağı çıkıyormu genel aramada. Bende cs nightly sürümü var . Mesela birçok türk eklentisi gözükmüyor bile

Birde ingilizce repoları tamamen btirdilermi? Çalışan adam akıllı nir tane eklenti yok gibi.

Billions a bakmaya çalışıyorum. Dizimomda duruyor bir dahada çalışmıyor. Bi aratırmısınız sizde çalışan billions kaynağı çıkıyormu genel aramada. Bende cs nightly sürümü var . Mesela birçok türk eklentisi gözükmüyor bile

Birde ingilizce repoları tamamen btirdilermi? Çalışan adam akıllı nir tane eklenti yok gibi.
Yanlış kurulum yapmışsındır

Mega repo yu bilmiyosun

Kırmızı cloudsream Dizimom bağlantı bulunamadı -Dizimag bağlantı bulunamadı -Sezonluk dizi açılıyor-Dizipal açılıyor-Dizilla bağlantı bulunamadı-Hdfilmcehennemi açılıyor bunlar şimdilik test ettiklerim
Mavi olanı açıp sadece Dizimom denedim açılıyor

Konuyu görüntüleyenler

Geri