AgresifB
Üye
- Konular
- 0
Sorun yaşayan arkadaşlar bir çok çözümü deneyip hata almaya devam ediyorsa diye dünden beri yaşadıklarımı yazmak istedim.Öncelikle dün format sonrası güncellediğim cloudstream içinde sorun yaşamıştım ve sonrasında bulduğum çözümü buraya yazmıştım.Ardından dün gece yüklenen bir programın sistemi çökertmesi sonucu bilgisayara tekrar format attıkDün bilgisdayara format atmıştık ve sonrasında cloudstream yüklediğimde güncelleme istedi bende güncelledim sonrasında aynı hatayı aldım.Programı kaldırdım internetten bulabildiğim farklı sürümlerini tek tek yükledim olmadı.Daha önce Warp ile sorunsuz kullanıyordum fakat Warp ile de açılmadı gittim 2-3 tane farklı vpn programı yükledim sorun yine çözülmedi.Sonrasında farkettim ki format sonrası bilgisayarda dns değiştirmemiştim ..sizin hata nedeniniz ile aynı olmayabilir tabi ama fikir olması için özetliyim.Dns değiştirmediyseniz bir deneyin derim![]()

Kırmızı olan cloud ve 4.5.1 versiyonu ilk yüklediğim de hesaplar kısmında bulunan altyazı sitelerine giriş yapamadım sonrasında gittim başka versiyonu yükledim bu sefer giriş yapabildim ve direk kekikdevam ve nikstream ekleyip inattv eklentisini test ettim hata mesajı verdi .Gidip başka versiyon yükledim tekrar aynı işlemler ve bu sefer inattv açmaya çalıştığımda kategori isimleri çıkıyor ama üstüne tıkladığımda çalışmıyordu.Yine programı kaldırdım ve dün format öncesi dataya yüklediğim versiyonu yükledim.Bingo hem altyazı sitelerine giriş yapabildim hem inat çalıştı . Umarım sorun yaşayan kişilere faydası olur diye yazmak istedim .
not : ben programı bilgisayarda LDplayer ile kullanıyorum
Yüklediğim versiyon CloudStream+v4.5.1-PRE+29009894