CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Evet hoca. 4.5.1. Deneysel sürümlere güncelleme kısmı kapalı. Açık mı olması gerek.
Deneysel sürüm açarsan kırmızı versiyonları iner.
Dizipal çalışıyor. Ana sayfasına erişilemese de listelenen diziler açılıyorlar. Link olarak denediğimde ana sayfada sorun olsa da kategori linkleri normal bir sayfa olarak açılıyor da zaten.
Uğurfilm'i düzelttim. Bağlantı bulunamadı hatası veriyordu güncel adresine güncelleyince açıldı filmler.
Inat için ben birşey yapamam ama ;)
Elinize sağlık hocamda bende açılmadı neden anlayamadım .film dizilerde Bağlantı bulunamadı diyor.

Deneysel sürüm açarsan kırmızı versiyonları iner.

Elinize sağlık hocamda bende açılmadı neden anlayamadım .film dizilerde Bağlantı bulunamadı diyor.
Açılmayan hangisi sizde? Hala ikisi de mi açılmıyor yoksa, yani dizipal ve ugurfilm?

Hocam düzelteyim teşekkürler elinlze sağlık.İndirmeyi tekrar yapınca eklentiden pasif aktif geldi .

Dizipal yeniden bağlan diyor.Uğurfilm ise dizide mesela bağlantı bulunamadı diye hata veriyor.
kekikdevam reposu ekli mi?
Aynı anda nikstream ve kekikakademi de mi ekli?

Eğer öyleyse bir çakışma olabilir. Ayarlardan güncelleme ve yedekleme oradan da Update plugins'e tıklayıp güncellemeyi deneyin.
Ayrıca VPN veya WARP açık mı kontrol ettiniz mi? Daha önce açılan şimdi açılmıyor ve özellikle de bahsettiğiniz hataları veriyorsa genelde uygun olmayan bir şekilde bağlanmak istediğinizde olur.

Dizipal'de durum bu şekilde:

kekikdevam reposunu tamamen silip yeniden ekledim.

1743164037741

Bu da ugurfilm eklentisinden açtığım bir film:

1743164110813

Elinize sağlık teşekkür ederim içerik bakımından geniş siteler bunlar.🙏

Üstad birsey soracağım, siz niçin herşeye önce olumsuz cevap veriyorsunuz? Sonra bilen biri düzgün bir cevap verince mesajınızı silip (yukarda olduğu gibi) aslında olabilir diyorsunuz. Madem tam bilginiz yok niçin kesin bir cevap veriyorsunuz? Yanlış anlama ama sadece gerçekten merak ettik
Bide hangi mesajı mı sildim ? Kanıtlayabilir misin ?

Sinewix te site yada domainler değişti galiba. İçerikler çıkmıyor. Sinemacx , webteizle , dizimag bağlantı bulunamadı diyor

Sinewix te site yada domainler değişti galiba. İçerikler çıkmıyor. Sinemacx , webteizle , dizimag bağlantı bulunamadı diyor
Sinewix kekik bağlantılı ona karışamadım.
Dizimag adresi doğru.
Webteizle'yi güncelledim açılıyor şimdi.

Ayrıca gündüz Rec çalışmıyor diyordu birisi o da çalışıyor şu anda maç akıyor resmen ekranda ;)

Dizimag adresi doğru.

Ayrıca gündüz Rec çalışmıyor diyordu birisi o da çalışıyor şu anda maç akıyor resmen ekranda ;)
O birisi bendim. Bağlantı hatası veriyordu cepte. Evet şimdi çalışiyor 😉

Dizimag adresi doğru.

Rec domain değiştirdi ikisinide güncellemistim abi.

Abi o değilde bugün son iftar elhamdülillah yarın sabaha çayla birlikte temiz hava kirletecebilecem sonunda 😂😂

Rec domain değiştirdi ikisinide güncellemistim abi.

Abi o değilde bugün son iftar elhamdülillah yarın sabaha çayla birlikte temiz hava kirletecebilecem sonunda 😂😂
Bugün aklımda o vardı kendine gelir artık diye ama diyemedim sana saati gelmek bilmez son gün diye 😂

Allah kabul etsin kardeşim.

Bugün aklımda o vardı kendine gelir artık diye ama diyemedim sana saati gelmek bilmez son gün diye 😂

Allah kabul etsin kardeşim.
Allah razı olsun abi bitti elhamdülillah Allah tekrarını nasip etsin.

Harbi artık kendime gelirim abi uyku düzenim falan da toparlar inşallah.😅

Allah razı olsun abi bitti elhamdülillah Allah tekrarını nasip etsin.

Harbi artık kendime gelirim abi uyku düzenim falan da toparlar inşallah.😅
Amin kardeşim. Zaten var gibi davranıp yoktun o çok belliydi 😂
Oyalanmak için çok uğraşıyordun ama adın varsa da sen yoktun aslında. Burhan Altıntop'a bağlamıştın bir nevi 😅

Konuyu görüntüleyenler

Geri