Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aslında tek başına streamplay her şeye yetiyor. Altyazı desteği çok iyi.Ben de yabancı forumların önerdiği Cinestream, Kisskh, Sorastream, StreamPlay-Torrent, StremioX ve Superstream eklentilerini kurdum. Altyazı izleyenler ve 4k yayın ve ses sistemi olanlar için alternatif olabilir
uygulamanın ismi cloudstream video aramalarını bu isimden yaparsan bulursun youtube sinetech kanalında anlatımı varSayın arkadaşlar bu içerikler hangi uygulamada anlayamadım. Ayrıntılı anlatan bir video falan var mı?
@CENGİZ HAN
nikstream içine ekledim şimdi kekikdevam içine de ekleyeceğimpowerboardın m3u listesinin dizi versiyonunuda repoya yüklerseniz güzel olurdu
hocam hatırlamaya gayret edinburda bi ara iptv player yazan bir arkadas vardi kekik akedeminin yapimcilarindan hatta para ile satmaya calisiyordu apk yi ccunku bildigim kadari ile orjinal deposunda milletin kullandigindan daha fazlasi vardi dsmart felanda diye hatirliyorum ama ismini bi turlu hatirlayamiyorum ihtiyarlik
Hocam komik gelmezse, bu değişiklerin bizim cihazda etkin olması için, eklentiyi silip yeniden mi kuruyoruznikstream içine ekledim şimdi kekikdevam içine de ekleyeceğim
Hayır , silmene gerek yok. Reponun içine gir bakabilirsinHocam komik gelmezse, bu değişiklerin bizim cihazda etkin olması için, eklentiyi silip yeniden mi kuruyoruz![]()
Yazdığımı cidden okudun mutr altyazı var mı direkt tanıyor mu ?
Seçmen gerek genelde. Çünkü uyumsuz olabiliyo. Alternatiflere bakarsıntr altyazı var mı direkt tanıyor mu ?
kekikdevam ve nikstreamKekikakademi reposu duruyormu
Yoksa onu kaldırım kekikdevam ve nikstream mı yazacağız
Normalde otomatik yapar eklenti güncellemesini ama bir hata olduğunu ve eklentilerin güncellenmediğini düşünüyorsanız uygulamada; Ayarlar'dan Güncelleme ve Yedekleme'ye girdiğinizde Eklentiler başlığı altında Update Plugins yazar. Elle eklentileri güncellemeye yarar ona basmak.Hocam komik gelmezse, bu değişiklerin bizim cihazda etkin olması için, eklentiyi silip yeniden mi kuruyoruz![]()
Düzeltilemez.Selamlar;
Hdfilmcehennemin de mesela yeni eklenenleri sağ doğru kaydırdığımızda sitesine göre sadece ilk sayfadakiler geliyor. Yani diğer sayfadakiler kaydırdıkça eklenmiyor. Düzeltme imkanı var mıdır?
Abi arkadaş sanki eklenti güncellemesi değilde yeni eklenenleri nasıl görcem demiş gibi geldi banaNormalde otomatik yapar eklenti güncellemesini ama bir hata olduğunu ve eklentilerin güncellenmediğini düşünüyorsanız uygulamada; Ayarlar'dan Güncelleme ve Yedekleme'ye girdiğinizde Eklentiler başlığı altında Update Plugins yazar. Elle eklentileri güncellemeye yarar ona basmak.
Ekli olan güncellemeler anında güncellenir böyle yaparsanız.
Takip etmeye çalıştım mesajlaşma düzenini ve evet onu sormuşAbi arkadaş sanki eklenti güncellemesi değilde yeni eklenenleri nasıl görcem demiş gibi geldi bana