CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Arkadaşlar konu dışı biliyorum. Ancak benim bir sıkıntım var. Dizipal'dan bi r dizi açtım, biraz izledikten sonra bıraktım. TV nin ana sayfasında görülüyor. İzlemeye devam et diyor. Devam etmek istiyorum dizi de açılmıyor. TV ana ekranından da gitmiyor. Eklentilerden dizipal ı sildim yine gitmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar konu dışı biliyorum. Ancak benim bir sıkıntım var. Dizipal'dan bi r dizi açtım, biraz izledikten sonra bıraktım. TV nin ana sayfasında görülüyor. İzlemeye devam et diyor. Devam etmek istiyorum dizi de açılmıyor. TV ana ekranından da gitmiyor. Eklentilerden dizipal ı sildim yine gitmedi. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Üstüne uzun basılı tut kaldır çıkacak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250323_145127_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    Screenshot_20250323_145127_com.lagradost.cloudstream3.prerelease.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250323_145102_com.yandex.browser.jpg
    Screenshot_20250323_145102_com.yandex.browser.jpg
    867.7 KB · Görüntüleme: 23
Aslında hata yok. Kaynak alınan sekme farklı
Dizillanin kendi sitesinde yeni çıkanlar ile eklenti uyuşmuyor. Fark bu işte. Kaynak alınan sekme farklı ise hata. Eklentiden yeni çıkan dizileri nasıl göreceğiz anlatır mısın. Bak hiç alakası var mı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250323_150231_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250323_150231_Samsung Internet.jpg
    446 KB · Görüntüleme: 12
Dizillanin kendi sitesinde yeni çıkanlar ile eklenti uyuşmuyor. Fark bu işte. Kaynak alınan sekme farklı ise hata. Eklentiden yeni çıkan dizileri nasıl göreceğiz anlatır mısın. Bak hiç alakası var mı
Anasayfaya bakarsan hata düşersin. Orası bağlanmamış farklı yerden bağlanmış. Arayınca diziler çıktıkça sorun yok

Anasayfaya bakarsan hata düşersin. Orası bağlanmamış farklı yerden bağlanmış. Arayınca diziler çıktıkça sorun yok
Doğrudur arayınca çıkıyor. Ama insan dizillayı açıp hangi diziler çıkmış bir görmek istiyor. Önceden KekikAkademi zamanında öyleydi. Neyse kendimiz yapamadiktan sonra yapacak birsey yok. Kimseye de baskı yapamayız illa düzelt diye

Son düzenleme:
Doğrudur arayınca çıkıyor. Ama insan dizillayı açıp hangi diziler çıkmış bir görmek istiyor. Önceden KekikAkademi zamanında öyleydi. Neyse kendimiz yapamadiktan sonra yapacak birsey yok. Kimseye de baskı yapamayız illa düzelt diye
Hiç öyle olmadı diye hatırlıyorum. Hep böyleydi. Nasıl yapılacağının videoları var. Bakıp yapabilirsin

Kekik devamda vavooSpor siyah ekranda kalıyor nedir durum arkadaşlar

Hiç öyle olmadı diye hatırlıyorum. Hep böyleydi. Nasıl yapılacağının videoları var. Bakıp yapabilirsin
Hayır KekikAkademi de dizilla kaynağında en üstte yeni çıkanlar bölümü vardı. Yanlış hatırlıyorsun. Seni dediğin Dizibox veya diğer dizi siteleri öyleydi. Yanılmıyorum çünkü hep ordan takip ediyordum.

Arkadaşlar adlı site çok iyi telif falan dinlemiyor dizi konusunda yok yok yani. Ekleyebilen arkadaş olursa bayağı iş görür.

Konuyu görüntüleyenler

Geri