CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Şunu da unutmayın bizler şu an buna devam ediyoruz ama bizimde kendi işimiz gücümüz var 7-24 takip edip yeni eklentiler yazıp sürekli bunlarla uğraşamayız hayat sadece sanaldan ibaret değil o yüzden yeni eklenti gelmiyorsa veya var olan eklentileri geç düzeltiyorsak anlayış göstermeniz gerekmekte.
@nikyokki ve ben boş zamanlarımızda elimizden geldiği kadarıyla zaman harcıyoruz ama dediğim gibi bizimde işlerimiz var. :)

Bu cloudsteam konusunda bir çoğumuz sadece okuyoruz konu hakkında bir bilginiz yok eminim
Okuyoruz derken ne demek istiyorsun kardeşim biz de elimizden geldiğince yazılımsal olmasa da gözle gördüğümüz soruları geliştiricilere iletmekten çekinmiyoruz tersleyerek iteleyerek yapmıyoruz bunu en azından diğer kullanıcıların memnuniyeti için elimden bu geliyor varsa dahi görüşün buyur kardeşim

Şunu da unutmayın bizler şu an buna devam ediyoruz ama bizimde kendi işimiz gücümüz var 7-24 takip edip yeni eklentiler yazıp sürekli bunlarla uğraşamayız hayat sadece sanaldan ibaret değil o yüzden yeni eklenti gelmiyorsa veya var olan eklentileri geç düzeltiyorsak anlayış göstermeniz gerekmekte.
@nikyokki ve ben boş zamanlarımızda elimizden geldiği kadarıyla zaman harcıyoruz ama dediğim gibi bizimde işlerimiz var. :)
Kesinlikle hocam aksini iddia etmiyoruz kimse edemezdi siz robot değilsiniz ve sanki para ödemişiz de hakkını alamıyormuşuz gibi yapanlar kesinlikle haksızlık ediyor ben böyle bir şey yapmadım yapmam da sadece konuşma tarzım böyle emir kipi ile asla konuşmadım Bir yanlışım varsa hakkınızı helal edin hocam Allah'a emanetsin başım gözüm üstüne

Okuyoruz derken ne demek istiyorsun kardeşim biz de elimizden geldiğince yazılımsal olmasa da gözle gördüğümüz soruları geliştiricilere iletmekten çekinmiyoruz tersleyerek iteleyerek yapmıyoruz bunu en azından diğer kullanıcıların memnuniyeti için elimden bu geliyor varsa dahi görüşün buyur kardeşim
Hocam sizi bir önceki konunuzda uyardım bak konunuz kilitlendi. Biraz daha sakin ve uzlaşmacı bir dille mesajlarınızı yazmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Bilginiz olsun. 😅

Kesinlikle hocam aksini iddia etmiyoruz kimse edemezdi siz robot değilsiniz ve sanki para ödemişiz de hakkını alamıyormuşuz gibi yapanlar kesinlikle haksızlık ediyor ben böyle bir şey yapmadım yapmam da sadece konuşma tarzım böyle emir kipi ile asla konuşmadım Bir yanlışım varsa hakkınızı helal edin hocam Allah'a emanetsin başım gözüm üstüne
Estağfurullah yanlışınız olduğu için değil sadece genel bir açıklama yapmak istedim çünkü gördüğüm kadarıyla genel olarak bizden beklentiler çok fazla bende buna dur diyebilmek adına öyle bir açıklama yapma gereğinde bulundum.

Hocam sizi bir önceki konunuzda uyardım bak konunuz kilitlendi. Biraz daha sakin ve uzlaşmacı bir dille mesajlarınızı yazmanız sizin için daha faydalı olacaktır. Bilginiz olsun. 😅
Vallahi günlük hayatta da böyleyim biraz öfke problemim var fazla sinirliyim en ufak terslikte dayanamıyorum elime ne geliyorsa yazıyorum görüşleriniz benim için değerli sağ olun teşekkürler 🙃

Ne demek pek ilgilenen yok artık? İki tane arkadaş var ya burda süper eklentiyi gelistirdiler. Birisi patron diğeri nikstream ı yapan arkadaşlar. Her ikisini de teşekkürler. Diğer bir konu ayrıca kimse eklemez diye kendi kendinize karar vermeyin. Belki işi bilen biri kalkar ekler. Ayrıca evet varken gerek yok yapmaya dizillayı
tv ye uygun değil apk o nedenle istedim. Sağlık olsun.

Ama moderatörler de çok katı bence uyarı kınama ve banlama şeklinde gitmesi lazım direkt ban ve konu kitlemek bilemiyorum neyse forumun bir kuralı var ona da bir şey diyemeyeceğim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cloudstream Tv'de çalışmıyor mu ? Bildiğim kadarıyla içinde tv ve telefon modu var hocam ona göz atın tv moduna alın uygulamayı.

Bende ikiside yüklü bu sayede anlık eklenti kontrolü yapabiliyorum.

Denemek lazım, bot otomatik domain güncellemesi yapıyor bazı sitelerde doğru domain girili haldeyken domain değiştiriyor o yüzden çalışmasında aksaklık oluyor siteler yavaştan bunun için önlemler aldıkları net ortada.

Dediğim gibi bazı eklentilerde doğru domain adresi giriliyken bot oto güncelleme yapınca domain değişiyor buda soruna neden oluyor ondan kaynaklı olabilir. Çoğu zaman ben sorun yaşadığım eklentiyi elle güncellemeyi tercih ediyorum böylece sorunsuz çalışıyor herkeste. Bota bırakırsam ufak bir gecikme yaşatıyor.
Hocam biz şu çalışmıyor bu çalışmıyor derken yanlış anlamayın al hemen düzelt demiyoruz ki buna da hakkımız yok. Yani boş zamanınız varsa bilginiz olsun diye yazıyoruz. Sizin içinde teker teker bakıp hataları düzeltmek zor. Yardımcı olmak amacıyla yazıyoruz. Yaptığınız hersey için teşekkürler

Ama moderatörler de çok katı bence uyarı kınama ve ballanma şeklinde gitmesi lazım direkt ban ve konuk kitlemek bilemiyorum neyse forumun bir kuralı var ona da bir şey diyemeyeceğim
Ben mod olmadığım halde öyle bir mesaj attıysam onlarda aynısını düşünmüştür hocam ben mesaj attıktan sonra demekki incelendi ve kilitlenmesi uygun görüldü en azından bu defa banlanmadınız konu açarken ve konu içi mesajlarda daha dikkatli olmanız dediğim gibi sizin yararınıza olur.

Terslemek mi? Asla okuyoruz dediğim konuya hakim değiliz demek istedim

Terslemek mi? Asla okuyoruz dediğim konuya hakim değiliz demek istedim
Kardeşim terslemek kelimesini sana kullanmadım birkaç kişi bunu bana yaptı onlar biliyor zaten kendini de benim önceki hesapta senlik bir şey yok yani sadece ani bir öfke patlaması yaşadığım için yanıtı senin cevaba yazdım kb

(Düzenleme)
Hatta biraz fazla açık ve sert konuştuğum için direkt şutladılar beni o yüzden çok da zorlamak istemiyorum teşekkürler

Hocam biz şu çalışmıyor bu çalışmıyor derken yanlış anlamayın al hemen düzelt demiyoruz ki buna da hakkımız yok. Yani boş zamanınız varsa bilginiz olsun diye yazıyoruz. Sizin içinde teker teker bakıp hataları düzeltmek zor. Yardımcı olmak amacıyla yazıyoruz. Yaptığınız hersey için teşekkürler
Yok hocam estağfurullah yanlış anlamaktan ziyade dediğim gibi bizden beklentiler çok fazlaydı hani sonrasında buna bel bağlayıp hayal kırıklığı ile kimse çakılmasın diye açıklama yaptım yoksa çalışmayan eklentiyi falan tabi dile getirin söyleyin elimizden geldiğince düzeltmeye çalışırız ama yeni eklenti konusunda dediğim gibi vaktimiz çok olmuyor bir siteyi baştan aşağı buraya eklemek çok saate mal oluyor bunun için anlayış bekledim.

Kardeşim terslemek kelimesini sana kullanmadım birkaç kişi bunu bana yaptı onlar biliyor zaten kendini de benim önceki hesapta senlik bir şey yok yani sadece ani bir öfke patlaması yaşadığım için yanıtı senin cevaba yazdım kb

(Düzenleme)
Hatta biraz fazla açık ve sert konuştuğum için direkt şutladılar beni o yüzden çok da zorlamak istemiyorum teşekkürler
Bu şekilde uzlaşmacı tavrınızdan bahsediyorum biraz anlayış biraz sakinlik sizi burada tutacaktır.😂

Ayarlardan Düzen yazana girerseniz telefon tablet televizyon ve otomatik olarak 4 seçenek olması lazım.

Düzeni değiştirince yeni kurulum ekranına atabilir dil seçimi vs ama televizona göre ayarlayabilirsiniz.

Konuyu görüntüleyenler

Geri