CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bende biliyorum onu hocam. Ama gidiş hat iyi değil cloudstream açısından çünkü olay daha çok malum kanal spor yayınlarına kayıyor gibi. Film dizi olayı orijinal KekikAkademi eklentisi iptal olduktan sonra ikinci planda kaldı. Yakında komple canlı kanallar ile kalır bu gidişle.
hocam haklısınız ama kimse beklemiyordu kekikakademinin bu eklenti yapımını bırakmasını o yüzden bi anlık bişey oldu o yüzden şuan herşey oturmuş değil bide artık siteler dizi ve filmler çalınmasın diye yeni teknolojilere geçiyor her zaman videolari çekmek mümkün olamiyor veya sitelerdeki 1 satır kod bile değişse eklenti tamamen bozulabiliyor kolay işler değil bunlar zamanla ogrenilecek şeyler bence biraz zaman tanımak lazım.

Kesinlikle katılıyorum bu işler kolay değil süreç isteyen işler, hepsi zamanla çözülür ve bir gün belki de eski kekik den bile daha iyi olur.

IPTVSeverler ile sorun yaşarsanız ben de birşeyler yapmaya çalışırım sonuçta bana ait bir M3u. Size başarılar diliyorum ve heyecanla takip ediyorum 💪
hocam haklısınız ama kimse beklemiyordu kekikakademinin bu eklenti yapımını bırakmasını o yüzden bi anlık bişey oldu o yüzden şuan herşey oturmuş değil bide artık siteler dizi ve filmler çalınmasın diye yeni teknolojilere geçiyor her zaman videolari çekmek mümkün olamiyor veya sitelerdeki 1 satır kod bile değişse eklenti tamamen bozulabiliyor kolay işler değil bunlar zamanla ogrenilecek şeyler bence biraz zaman tanımak lazım.

Doğrudur hocam. Elimizden gelse bizde yardım ederiz ama yok işte :)

Arkadaşlar merhaba, yeni olduğum için sorum garip gelirse kusuruma bakmayın. Şimdi cloudstreamde kekikdevam yazarak bir kaynağa bağlandık ordan data çekiyoruz diye anlıyorum ben bu işi. Eğer öyleyse bir tek bu mu var? Yerli ya da yabancı cekebilecegimiz başka depolar yok mu? Varsa bir listesi var mı acaba cloudstream için?

Arkadaşlar merhaba, yeni olduğum için sorum garip gelirse kusuruma bakmayın. Şimdi cloudstreamde kekikdevam yazarak bir kaynağa bağlandık ordan data çekiyoruz diye anlıyorum ben bu işi. Eğer öyleyse bir tek bu mu var? Yerli ya da yabancı cekebilecegimiz başka depolar yok mu? Varsa bir listesi var mı acaba cloudstream için?
Yerli sadece o var ve içerisinde bir sürü eklenti var. yabancı içinse megarepo yazın

kekikdevam fazlasıyla işini görür. Yetmez dersen megarepo yu indirip phisher reposundan streamplay , csx den extractors ve cinestream , cuxplug dan watch32 yi indirebilirsin

Expres vpn çok pahalı siz modlu mu kullanıyorsunuz? Ayrıca tv boxlarda uyumlu ama aşırı pahalı
Bu konunun ilk sayfasında Express premiuim olanı var. Octohide ücretsiz playde mevcut

Konuyu görüntüleyenler

Geri