CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Şuan denedim dizimag giriyor ama oynatmaya çalışıldığında bağlantı bulunamadı diyor
Galiba içeriklerle ilgili çünkü aşağıdan bir belgesel açmaya çalıştım ve açıldı

Yav bu yeni geliştirici arkadaş kim niçin kendini saklıyor :) sorunları daha güzel iletiriz kendisine. Veya telegram açsın ordan girelim

galiba inatı tamamen silmiş çünkü bende inat uğruna hiç bir şey yok

Geldi inat ama yayın açılmıyor
Ustam bende patronvavoo’da sıkıntı çekiyorum mesela en çok izlediğim TRT spor A spor hiç açılmadı ve uygulamadan komple çıkıyor Turkey kanallarından ana sayfadan hiç açamadım

Bu arada kekikdevam eklentiyi güncellemiş patr0nTv değilde iptvsevenler yapmış haberin olsun baksana bi sende de değişmiş
Evet abi gördüm isim önemli değil aslında ben öylesine yazdım fark etmez ha patron ha IPTVSeverler çalışması önemli 🤪💪

Evet abi gördüm isim önemli değil aslında ben öylesine yazdım fark etmez ha patron ha IPTVSeverler çalışması önemli 🤪💪
burda bi ara iptv player yazan bir arkadas vardi kekik akedeminin yapimcilarindan hatta para ile satmaya calisiyordu apk yi ccunku bildigim kadari ile orjinal deposunda milletin kullandigindan daha fazlasi vardi dsmart felanda diye hatirliyorum ama ismini bi turlu hatirlayamiyorum ihtiyarlik

KekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.😂

Eklentiye ulaşmak için depo ekle yerinden kekikdevam yazmanız yeterli bunu geliştiren arkadaş projeye davet etti bende kabul ettim içine powersinema ekledim yani benim repoyu silebilirsiniz kekikdevam içinde hem iptvsevenler hemde power sinema eklenmiş durumda.
kekikakademi daha iyi

Ellerine emeğine sağlık. Telefonda oldu. Evdeki cihaza da ekleyeceğim

Uyuyordur o şimdi.

Bu mesajda kim diye sorulunca ona cevaben yazmıştı muhtemelen ama ses çıkmayınca havada kalmış gibi olmuş mesaj.
Doğrudur hocam ama maalesef geliştirici ben değilim :)

Önce emel harcayan arkadaşa teşekkürler. Canlı tvler çalışmıyor. Patrontv de maç yayınları açılmıyor. Kolay gelsin.

Önce emel harcayan arkadaşa teşekkürler. Canlı tvler çalışmıyor. Patrontv de maç yayınları açılmıyor. Kolay gelsin.
iptvSevenler için olanda düzenleme yaptım o açılıyordur şimdi. Bazı kanalları çalışmayabilir çünkü @Memetcandal eklerken alternatifler ekliyor ve sanırım hepsine aynı id'yi verdiği için çakışarak açılmıyorlar.

Az önceki düzenlememden sonra çoğunluğunun açılıyor olması lazım VPN gerektirenler dışında.

Konuyu görüntüleyenler

Geri