CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

patr0n

Geliştirici
Konular
38
KekikAkademi'nin repo dmca yediği için sıkıntı çıktı bu yüzden alternatif repolara yöneldik altta bu repoların adreslerine ve sahiplerine ulaşabilirsiniz.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eklenti uyumsuzluğu yaşamak istemiyorsaniz üstte vermiş olduğum stabil linkten indirip kurun.

Hangi repoda hangi eklenti var ve çalışıyor öğrenmek için tabloya göz atın.

nikstream için depo ekle kısmından nikstream yazmanız gerekiyor. Aşağıda belirttiğim repolar içinde aşağıda verdiğim kısa kodları kullanarak ekleyebilirsiniz.

nikstream ile devam ediliyor.
Başka bir geliştiricinin reposu olan makoto reposunu da ekleyebilirsiniz yine başka bir geliştiricinin reposu olan Kekikan reposunu da ekleyebilirsiniz. Bir başka geliştirici reposu olan feroxxcs3 reposunu da ekleyebilirsiniz.

Depo ekle kısmına
url adresi yerine;

nikstream @nikyokki
Latte @Latte
makoto galiba forumda mevcut değil.
kekikan galiba forumda mevcut değil.
feroxxcs3 @feroxxcs3
kekikdevam forum üyesi ama kimliği belirsiz bi arkadaş
Spor Kanalları için altta verdiğim adresi cs içine ekleyebilirsiniz.

sarapcanagii

bu belirttiğim kısa kodlar ile her bir ayrı repoyu ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Konuda ki ilk mesaji okuyunuz.

Son düzenleme:
Kedidir o kedi ;))

Senin repoyu eklemiş direkt zaten. Forumdan birisi olduğu belli :)

Depo ekle yerine mi hocam?fazla anlamıyorum k.b😀

kekikdevam yazıp yapmıştım, ben sizin eklentiyi de gördüm de haberiniz vardır diye düşünmüştüm, demek sizin de haberiniz yok, normal kekikakademiye göre daha fazla eklenti mevcut.

Şimdi baktım gecenin bu yarısı halen çalışıyor, düzenleme yapıyor arkadaş, forumdan birisi muhtemelen, sinetech linki bırakmış sayfasına, her kimse eline sağlık

KekikAkademi'nin yeni repoyu kim forklayıp düzenliyor.
KekikDevam adı ile yayına girmiş yetmemiş içeriye patr0nTv diye eklenti eklemiş kim bu babayiğit merak ettim.😂
demek forumda veya forumdan tanıyanlar sayesinde olabilir fikirmci tek kelime kekik akedemi benim gözumde 1 numara iyiki bu forum sayesinde sizin gibi insanlar tanıdım (patr0nTv)

Ben göremiyorum 🫣

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-14-10-30-19-148_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    Screenshot_2025-03-14-10-30-19-148_com.lagradost.cloudstream3.jpg
    338.1 KB · Görüntüleme: 268

Konuyu görüntüleyenler

Geri