cloudstream rec tv hata veriyor

REC TV TELEGRAM KANALLARINDAN AÇIKLAMA YAPMIŞ..
Sanırım yaşanılan sorunlarla ilgili olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 1270
Bu açıklama sebebi maçta yayında donma olması yüzünden açıklama yaptılar eskiden donma sorunu yoktu mükemmel şekilde çalışıyordu son zamanlarda maçlarda yayınları donmaya başladı o yüzden iss engelini aşmaya çalışıyorlar açıklama sebebi o yani

est yani bende onu dedim yani kendi uygulaması var zaten ordan izlemek varken ki zaten temiz çalışıyor yani adamları sinirlendirip olan uygulamadan da ettiricekler olan bizlere olucak bence reklam olan uygulamalar da aynı şekilde reklamlı kullanılsın sonra da kapanınca kapanıyo diyoruz :D
Reklam abartilmadigi müddet sorun olmayacak bence hani girişte 1 tane reklam açsa kime ne zararı olur bekle geç takıl içeride rec mesela uygulamayı açınca sadece banner reklam görüyorum harici bi reklam oynamıyo bende herkeste böyle mi bilmiyorum gölge ise reklam sorununu kendimde çözdüm fakat gölge kullanmıyorum 😅

telegram denilince akla ilk gelen kişi :D :D kaç adım attın dostum bu hafta adımsayar dıkkatımı çekti:Dbide şu bilgin konusunda bir guncelleme bişe gelse giriş için ugraşmasak
günlük ortalama 6000 adım. bilgin bende yok üzgünüm :) giden gitmiştir. seçenek çok

Bilgin güzeldi ama yaa platform olarak ayrılıyordu bazen türk platformlarında olmayanları orada buluyordum ama geden gitti galiba bir hafta oldu açılmadı

açık aslında forumda olan vpn lat ile ben çözdüm önce bilgini açıyosun logo gelınce ana ekrana dön vpn lat ı aç baglantı kopunca bilgine bas 1 dk fılan sorna vpn lat kopuyor o zaman girersen giriyor çok kez denedım sorunsuz oluyor bu

açık aslında forumda olan vpn lat ile ben çözdüm önce bilgini açıyosun logo gelınce ana ekrana dön vpn lat ı aç baglantı kopunca bilgine bas 1 dk fılan sorna vpn lat kopuyor o zaman girersen giriyor çok kez denedım sorunsuz oluyor bu
Çok sağol yaa uzun zamandır giremedim az daha siliyordum

Geri