Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Rica ederim iyi forumlarçok teşekkürler
dün çalışıyordu bugün gitti api adresi değiştiği için çalışmıyor yakın zamanda yeni api eklenir merak etmeyinHerkese merhaba bugün cloudstream da rec tv giriş yapmıyor hata veriyor herhangi bir bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Muhtemelen kekik api adresini yasadışı şekilde bulup çekiyodu o yüzden rec güncelleme yapmış olabilirRec günceleme geldi cloudstream mı kaldır diyor anlaşmazlık var heralde
Kimsenin çökmeye çalışma gibi bi durumu yok konu da sorduğum soruyu gözden geçirinya zaten adamların apk sına çökmek ne şu reci bırakın kendi haline rec inat ikilisine bulaşmadan takılın rec i de apk olarak kullansın millet
yok dostum ya sana demedim zaten yanlış anladın bu apkların kendi içlerine dahil edilmesine dedim gölge de aynısı var rec diye paneli cld da eklemiş yani reci rec den açıp izlemek varken demek istedimKimsenin çökmeye çalışma gibi bi durumu yok konu da sorduğum soruyu gözden geçirin![]()
Evet cloudstream içinde rec paneli var galiba rec bundan rahatsız oldu ki cloudstream kaldır uyarısı alıyodu bazı kullanıcılar onun için konuda sormuştum.yok dostum ya sana demedim zaten yanlış anladın bu apkların kendi içlerine dahil edilmesine dedim gölge de aynısı var rec diye paneli cld da eklemiş yani reci rec den açıp izlemek varken demek istedimyoksa sen çözümcü renkdaşlardansın
![]()
est yani bende onu dedim yani kendi uygulaması var zaten ordan izlemek varken ki zaten temiz çalışıyor yani adamları sinirlendirip olan uygulamadan da ettiricekler olan bizlere olucak bence reklam olan uygulamalar da aynı şekilde reklamlı kullanılsın sonra da kapanınca kapanıyo diyoruzEvet cloudstream içinde rec paneli var galiba rec bundan rahatsız oldu ki cloudstream kaldır uyarısı alıyodu bazı kullanıcılar onun için konuda sormuştum.
Attığınız mesaj neticesiyle yanlış anlamış olabilirim kusura bakma hocam![]()