CloudStream Kraptor Deposunda Sorunlar

Hocam, kraptorun bir kaç farklı reposu var, sanırım üç tane. Telegramım olmadığı ve üyesi olmadığım için, ne maksatla farklı repolar oluşturuldu, fikrim yok. Bir ekip herhalde ve ekipler kendi repolarını (mı) yapıyorlar

Hocam, kraptorun bir kaç farklı reposu var, sanırım üç tane. Telegramım olmadığı ve üyesi olmadığım için, ne maksatla farklı repolar oluşturuldu, fikrim yok. Bir ekip herhalde ve ekipler kendi repolarını (mı) yapıyorlar
Normalde ben iki tane diye biliyorum. Onun dışında farklı farklı siteler için eklenti geliştiriyorlar. İstediğiniz varsa grupta belirtiyorsunuz.

Hocam dediğiniz gibi yükledim beta sürümünü APK kurucuyu değiştirerek burada arama kısmı düzeldi fakat bazı dizi ve bölümleri hala bağlantı problemleri var. "Kraptor" eklentisini yükledim bu DiziPal filan çalıştığını düzgün bir repo yok mu?

Okraptor film eklentisi kraptorcs3 yaz .

Beta sürümmü vs kullanıyorsunuz şu kırmızı olan Vs den.Mavide açmıyor çünkü.
evet beta sürümü kullanıyorum. inat, rectv, sinewix, hdfilmcehennemi çalışıyor. Elbette çalışmayan linkler ve eklentiler olacaktır.

Stabil sürüm güncellendi. 4.6.0 sürümünde sorunlar giderildi.

Apk kurucu yazan yere tıkla onu değiştir düzelir
Yok öyle bir şey yanlış yönlendirme apk sitesi değişti yeni site adresi veriyorum buradan elle yükleyip kendiniz kurun.
Cihaz üzerinden yükleyememesinin sebebi site değiştiğinden dolayı önceki mevta oldu bundan sonra yazılımcı verdiğim adres üzerinden güncelleme verecek.

Yok öyle bir şey yanlış yönlendirme apk sitesi değişti yeni site adresi veriyorum buradan elle yükleyip kendiniz kurun.
Cihaz üzerinden yükleyememesinin sebebi site değiştiğinden dolayı önceki mevta oldu bundan sonra yazılımcı verdiğim adres üzerinden güncelleme verecek.
@eTasci yanlış yönlendirme falan söz konusu değil. şimdi yeni sürümü yükledim uygulama içinden. cihaz üzerinden yüklenebiliyor hâlâ

Ekli dosyalar

• IMG_20251016_003332.jpg
    IMG_20251016_003332.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 23
Bende yükledim bende resim atayım istersen resim atmakla site acık anlamına mı geliyor site kapandı diyorum mevcut programı site üzerinden yüklediğimiz için cihaz bağlantı kuramıyor. Alsana eski sitenin adresi

Bende yükledim bende resim atayım istersen resim atmakla site acık anlamına mı geliyor site kapandı diyorum mevcut programı site üzerinden yüklediğimiz için cihaz bağlantı kuramıyor. Alsana eski sitenin adresi
@eTasci ben site açık demedim site kapalıysa kapalıdır ama güncellemeler hâlâ yükleniyor uygulama içinden yüklenememe söz konusu değil. yanlış yönlendirme nerde tam olarak? ben site açık dememişim Bu Site Hâlâ Açık

Ekli dosyalar

• IMG_20251016_004517.jpg
    IMG_20251016_004517.jpg
    229.6 KB · Görüntüleme: 11
Son düzenleme:
CS her zaman github kullanır, o siteler fake🤭

Bendede tcl var calisiyo sace 4.5.6 durum gelmiyo

Kraptor+ ekletisinde ses sorunu yaşayan var mı ? başka eklentilerde sorun yok buradan herhangi bir film açtığımda sorun yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar TCL TV satın aldım ve Cloudstream yükledim güncel olan depo kraptor ekledim fakat arama kısmına gelince yazdığım şeyi arıyor hiç bir şey çıkmıyor ve çıktığında ise dizi veya filmlerde hep bağlantı sorunları yazıyor açılmıyor. Kekik deposunda hiç böyle sorunlar yaşamıyordum bunu nasıl çözebilirim?
Sorun depoda değil sende biraz gayret lütfen...

Geri