cloudstream kırmızı çalışmıyor

kenan0303

Paylaşımcı
Puan 37
Çözümler 0
@kenan0303
kırmızı cloud stream çalışmıyor yada çok kısıyor
@jordache Öncelikle önceki konunun neden yoruma kapatıldığını merak ediyorum. Bilmediğimiz bir durum veya özel bir sebep mi vardı? Konu kapatılınca başka kullanıcıların da yorum yapması mümkün olmuyor. Açıkçası neden kapatıldığını anlayamadım ve bu konuda biraz açıklama yapılmasını beklerdim.
Asıl soruma gelirsem; verdiğiniz cevap da açıkçası beni pek tatmin etmedi. Ben uygulamanın genel olarak stabil olup olmadığını sormuyordum. Yaşadığım kasma ve uygulamadan atma sorununun nedenini anlamaya çalışıyorum. Torrent eklentileri kullanmadığım için bunun doğrudan yüksek çözünürlüklü torrent içeriklerinden kaynaklandığını da düşünmüyorum.
Farklı bir ihtimal olabileceğini düşündüğüm için özellikle sordum ancak cevabınızda bu ihtimaller üzerinde pek durulmadı. Bu nedenle sorumun biraz geçiştirilmiş olduğunu hissettim. Yanlış anlaşılmasın, amacım şikâyet etmek veya tartışmak değil. Sadece sorunumun biraz daha detaylı incelenmesini ve mümkünse gerçekten neden kaynaklandığı konusunda yardımcı olunmasını istiyorum.

Önceki yazdığınız konunun yoruma kapatılması konusunda yetki sayın yönetimde olduğu için mutlaka haklı sebebleri vardır. Belki cloudstream ana konusuna isteğinizi yazmadığınız için olabilir. Bu konuda tek fikrim bu olur.
Gelelim asıl sorununuza cihazınız güçlü ve aşırı uygulama veya yük binen içerikler yoksa.
uygulamanın resmi linkinden temiz kurulum yapın.
Temiz kurulum sonrasında yine aynı sorun devam ediyorsa yeni versiyon güncelleme beklemek gerekir. Daha önce bu uygulamada sorun yaşamadığınızı varsayarsak.
Saygılar....

Son düzenleme:
teşekkür ederim

o zaman konuları kırmızı - mavi diye açarsak yine konular paylaşılabilr mi?

kırmızı olan deneme yapılan bir sürüm bu yüzden çökmeye müsait en dikkat çeken özellik ayarlara gelen arama klavyesi halen düzgün çalışmıyor bu gibi hataları düzeltince mavi olan sürüme büyük bir güncelemeyle geliyor kırmızı sürümü önermemizdeki amaç kısa kod(! ünlem işaretiye başlayan) vpn siz burda çalışıyor. ! bu işaretle çalışmasını sağlıyan güncelleme mavi sürüme gelmedi.

Peki şuan düzgün çalışan repo varmıdır. Özellikle asya dizileri... Teşekkürler

Geri