Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yeni tv almak şart olmuş desenize sizin tv baya baya can çeke çeke yanmış :=)@patr0n abey, ben bu kulutsitrimi kurdum eklerdilerden tıkladım hepsini, iptivi severler kanaline girince televizyonum dondu, dumanlar çıktı, Kazancı Bedih uzun hava çaldı, şimdi açılmıyor, ne yapim?
Acaba bende bilgisayar da önbelleği temizlesem inat çalışır mı ki?Daha önce ekli eklentilerden kaynaklanıyor olabilir.
Uygulamayı kaldırıp baştan kurmadan yapılabilecekler:
Yüklediklerinizi tek tek kaldırın silme butonuyla, repo adresi de dahil.
Daha sonra Cloudstream ayarlarından Oynatıcılar'a girip sayfanın en altındaki Video ve Resim Önbelleğini temizle'yi seçip repoları tekrar ekleyin.
Düzelmesi gerekiyor büyük ihtimalle.
Evet bunu kastetmiştim ve sorunsuz da çalışıyor gördüğüm kadarıyla kim yaptıysa eklentiyi eline sağlıkBende merak edip az kurcaladım ve sanırım çözdüm .Megarepo yüklendikten sonra içeriğine birçok eklenti listeleniyor ,her bir eklentinin içinde aynı kekikakademi gibi farklı kaynaklar var .Bazılarının içinde iptv eklentisi var .Ben Vietnamese Extension içinde bulunan IPTV eklentisini yükledim .Yüklediğinizide yan kısmında çöp kutusu işareti dışında ayarlar işareti çıkıyor .Oraya bastığınızda add link yazan yerden yükleme yapabiliyorsunuz.Yüklenen linkler tıpkı diğer eklentilerin olduğu listede görünüyor .Gerçekten güzel bir özellik![]()
AynenDiog'da huhu, vavoo, daddy hepsi var![]()
Hangi ülkeye bağlanarak açıyorsunuz ? Telefon da VPN siz çalışıyor bilgisayar da olmuyor maalesefBende şimdi yükledim huhuyu açılmadı sonra Warp uygulamasını aktifleştirdim anında açıldı .İnat box ta aynı şekilde Warp ile sorunsuz açılıyor
Ah bu IPTVSeverler M3U sunu olusturani bı bulursam sopayla kafasına kafasına@patr0n abey, ben bu kulutsitrimi kurdum eklerdilerden tıkladım hepsini, iptivi severler kanaline girince televizyonum dondu, dumanlar çıktı, Kazancı Bedih uzun hava çaldı, şimdi açılmıyor, ne yapim?
Buraya gidin Cloudstream ile alakalı herşey yazıyorNasıl ekleniyor bu eklenti. detaylı açıklayabilecek arkadaş varmıdır
Ben bilgisayara LDplayer yükledim ve Warp'ı apk olarak ekledim.Ülke seçmeye gerek yok sadece aktif etme tuşu var ve sorunsuz kullanıyorum.Hangi ülkeye bağlanarak açıyorsunuz ? Telefon da VPN siz çalışıyor bilgisayar da olmuyor maalesef
Kekikdevamı yapan pelerinli kahramanı bula bildinizmi?@Latte abimle birlikte ortak bir çalışma yürüttük ve kekikdevam içine vavooSpor eklentisi ekledik. Bein kanalları ve spor kanalları mevcut.
Eklentiye ulaşmak için cloudstream depo ekle kısmına kekikdevam yazmanız yeterlidir.
Bulamadım galiba.. Aslında bir tahminim vardı ama kendisinin olmadığını söyledi.Kekikdevamı yapan pelerinli kahramanı bula bildinizmi?
@kerimmkirac değil mi ben o sandımBulamadım galiba.. Aslında bir tahminim vardı ama kendisinin olmadığını söyledi.
Etiket attım ama geliştiricisi ben değilim demiş. Bende o diye tahminde bulunmuştum.@kerimmkirac değil mi ben o sandım
Yok hocam geliştirici ben değilim sadece yardımcı olanlardan biriyim@kerimmkirac değil mi ben o sandım
Inatbox eklentisinde çalışıyorCanlı tvde neden cnntürk çalısmıyor
Sinema ve belgesel de eklerseniz çok sevinirim tabiki karar yine de sizin@Latte abimle birlikte ortak bir çalışma yürüttük ve kekikdevam içine vavooSpor eklentisi ekledik. Bein kanalları ve spor kanalları mevcut.
Eklentiye ulaşmak için cloudstream depo ekle kısmına kekikdevam yazmanız yeterlidir.
O diğer konuda yazmış yapan başkası yardım edenlerden biriyim diyor.Yardım ediyorsa yapanı biliyordur o zamanEtiket attım ama geliştiricisi ben değilim demiş. Bende o diye tahminde bulunmuştum.![]()
windows 11 işletim sistemimiz de androiid uygulamalarını açabılmemız için emülatör uygulaması uzerınden mi gorseldekı ekrana ulaşım sağlayacağız harıka bır lıste bol içerık ve secenek herkesin istedığı bır proje emegı gecenlere mutessekkırz lakın pc uzerınden emulatorsuz bu uygulamayı çalıştırabılırmıyız teşekkur ederızMerhaba değerli forum sakinleri yine ben ve yine forum içi ilke imza atıyorum.Başlık her şeyi anlatıyor çok bir şey anlatmaya gerek yok... Cloudstream içine kekikakademinin deposundan portlayarak yola çıktım başta kekik m3u dosyasını ekleyecektim fakat sonrasında vazgeçtim onun yerine @Memetcandal kardeşimin dosyasını ekleyim istedim.
Listeyi @Memetcandal güncelleyince @Latte abimde güncelliyor bu sayede cloudstream içinde otomatik güncellenecek.Liste için @Memetcandal ve @Latte teşekkürlerimi sunuyorum.
kekikdevam geliştiricisinin daveti ile projeye dahil oldum powersinema kekikdevam içine de eklendi
Eklentiyi cloudstream üzerinden eklemeniz gerekiyor.
Link: kekikdevam
Ekli dosyayı görüntüle 5554