CloudStream IPTvSevenler.m3u ve powerSinema Eklentisi

Kod:
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/doGior/doGiorsHadEnough/refs/heads/builds/repo.json

bu adı diog diye mi kısalttın demeyin haberi olmadıkça sorun olmaz ;)) Hadi diog ha Do Gior 😂

Not: uygulama kuruluysa bu link direkt yükler. Adres olarak girmek için baştaki cloudstreamrepo: kısmını https: olarak değiştirip ekleyin.
O değilde ben bir yanlış başlatmışım sonra herkes aynı şekilde devam etmiş 😂 delinin biri kuyuya bir taş atmış hesabı
Allah iyiliğinizi versin 😀 Önce forumda "Diog" diye arattım sonra hızımı alamayıp google aramaya koştum oradada Diog huhu diye arattım yine sonuç yok :) Nihayetinde yükledim Diog olayını halledebildim . Bugün huhu olayını da kurcalarım artık çok teşekkürler yardımınız için

Amin cümlemizin 😅

İyi eğlenceler ve kolay gelsin size.

Huhuyu ben açamıyorum. TV Box kullanıyorum. Ayarlardan DNS değişikliği yapmama rağmen yayınlar aılmıyor. VPN mi kullanmam gerekiyor ? İnat box canlı yayınları da açamıyorum. Kekik devam ve megarepoyu yükledim. Sorun ne olabilir ?

Huhuyu ben açamıyorum. TV Box kullanıyorum. Ayarlardan DNS değişikliği yapmama rağmen yayınlar aılmıyor. VPN mi kullanmam gerekiyor ? İnat box canlı yayınları da açamıyorum. Kekik devam ve megarepoyu yükledim. Sorun ne olabilir ?
Evet. ISS'e göre bu tercihler herkeste aynı sonucu vermiyor maalesef. Yani kimisine DNS değiştirmek yetiyor kimisine VPN kimisine ise çare yok.

Eğer DNS ile açılmıyorsa sizde VPN kullanmak zorunda olabilirsiniz. Bunda da her VPN ya da her ülke açar diyemiyor kimse. Ancak deneme yanılma yoluyla doğrusu bulunabiliyor.

Mesela Express VPN ile Bulgaristan üzerinden açan da var aynı uygulama ile farklı ülkeden de ya da onunla açamayıp farklı bir VPN ile açabilen.

Bende şimdi yükledim huhuyu açılmadı sonra Warp uygulamasını aktifleştirdim anında açıldı .İnat box ta aynı şekilde Warp ile sorunsuz açılıyor

@AgresifB

Kod:
https://rentry.org/cs3-repos

Buradan diğer repoları da görebilirsiniz. Belki yine ilginizi çekenler olabilir. Tabi ki kekik'ten başka Türkçe repo yok içlerinde.

Evet. ISS'e göre bu tercihler herkeste aynı sonucu vermiyor maalesef. Yani kimisine DNS değiştirmek yetiyor kimisine VPN kimisine ise çare yok.

Eğer DNS ile açılmıyorsa sizde VPN kullanmak zorunda olabilirsiniz. Bunda da her VPN ya da her ülke açar diyemiyor kimse. Ancak deneme yanılma yoluyla doğrusu bulunabiliyor.

Mesela Express VPN ile Bulgaristan üzerinden açan da var aynı uygulama ile farklı ülkeden de ya da onunla açamayıp farklı bir VPN ile açabilen.
Türk Net kullanıcıları DNS ile direkt bağlanıyor diye okumuştum da. Acaba başka ayar da yapmam gerekiyor mu diye merak ettim. Bir de VPNleri deniyeyim.

Bende merak edip az kurcaladım ve sanırım çözdüm .Megarepo yüklendikten sonra içeriğine birçok eklenti listeleniyor ,her bir eklentinin içinde aynı kekikakademi gibi farklı kaynaklar var .Bazılarının içinde iptv eklentisi var .Ben Vietnamese Extension içinde bulunan IPTV eklentisini yükledim .Yüklediğinizide yan kısmında çöp kutusu işareti dışında ayarlar işareti çıkıyor .Oraya bastığınızda add link yazan yerden yükleme yapabiliyorsunuz.Yüklenen linkler tıpkı diğer eklentilerin olduğu listede görünüyor .Gerçekten güzel bir özellik (y)
Bende her ikisi de var fakat (Magarepo)yu yükleyemedim

Ekli dosyalar

• IMG_20250315_134405.jpg
    IMG_20250315_134405.jpg
    3.8 MB · Görüntüleme: 10
@AgresifB

Kod:
https://rentry.org/cs3-repos

Buradan diğer repoları da görebilirsiniz. Belki yine ilginizi çekenler olabilir. Tabi ki kekik'ten başka Türkçe repo yok içlerinde.
Hocam megadepoyu eklediğimde verdiğiniz listede olanların birçoğu (Diog yoktu😀) otomatik listede görünmüştü .İngilizcem sadece programları kurcalamaya yetecek kadar ama izlemek beni aşar .İptvsevenler ve kekik tüm ihtiyaçlarımı karşılıyacak durumda birde huhu geldi süper oldu .Sanırım sistemde yüklü diğer birçok uygulamayı silerim, artıkpek ihtiyacım olmaz .Yine de liste için teşekkürler 🙏

Bende her ikisi de var fakat (Magarepo)yu yükleyemedim
Belki uygulamanız güncel değildir.Bende sadece şu mavi renkli olan Cloud yüklü ve kekikdevam deposunu yüklediğim gibi megadepoyu yükledim.Başında bende cloud ile sorunlar yaşamıştım ve forumda denk geldiğim problemlerde uygulama güncel olmamasından bahsedilmişti.Ben uygulamayı komple silip güncel halini yükledim sorunsuz kullanıyorum .

Belki uygulamanız güncel değildir.Bende sadece şu mavi renkli olan Cloud yüklü ve kekikdevam deposunu yüklediğim gibi megadepoyu yükledim.Başında bende cloud ile sorunlar yaşamıştım ve forumda denk geldiğim problemlerde uygulama güncel olmamasından bahsedilmişti.Ben uygulamayı komple silip güncel halini yükledim sorunsuz kullanıyorum .
Bende her ikisinde güncel hatta kırmızı olan (Kekikdevam) mavi olanda ise (KakimAkademi) yüklü

@patr0n abey, ben bu kulutsitrimi kurdum eklerdilerden tıkladım hepsini, iptivi severler kanaline girince televizyonum dondu, dumanlar çıktı, Kazancı Bedih uzun hava çaldı, şimdi açılmıyor, ne yapim?

KekikDevam şeklinde yükledim, içinden eklentileri seçtim; örnek: powersinema
sonra seçip başlatmak için yukarı sağa gelip incelediğimde; listede yok
4kfilmizlesene vs. var canlı tv izle var ama powersinema yok,
nedeni bilemedim?
Teşekkürler emek veren herkese
Not: tamamiyle çıkış yapıp, kapa, aç yaparak; tekrar denediğimde işlemler tamam olarak gözüktü.
Gönlüm bazı ıptv m3u larda olduğu gibi, 4k ultra hd dolby atmos vs. filmlerinde olmasından yana

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri