Öneri Cloudstream güncelleme derdine kesin çözüm

osimhen

Paylaşımcı
Konular
29
Sürekli görüyorum şu patlamış bu patlamış.

Şöyle bir tane mini pc alın. Bu iyisi mi bilgim yok, çok daha pahalıları var:

Mouse ve klavye olarak bunu kurun:

Birde goodbyedpi kurun:

Sürekli görüyorum şu patlamış bu patlamış.

Şöyle bir tane mini pc alın. Bu iyisi mi bilgim yok, çok daha pahalıları var:

Mouse ve klavye olarak bunu kurun:

Birde goodbyedpi kurun:
evet güzel düşünce teşekkürler kardeşim.....

Linkten çok insanlara bu konular hakkında gerek videolu gerek anlatımlı rehberler lazım.
Reis 1. gönderdiğim link bildiğimiz pc ne videosu ne anlatımından bahsediyorsun. 2. linke hiç girmeden yorum yapmışsın adam zaten video çekmiş ve kurulumu anlatmış . 3.linkte kurulumu anlatmış.

Sonuç olarak bence yorum yapmadan önce linkleri incelemek lazım

tesekkurler.
arkadas sanirim havada kalan birkac husus icin bunu yazmis:

1- bunu edindigimizde box artik islevsiz mi kaliyor? yanit evetse: neden box ya da akilli tv edindik sorusu da gundeme geliyor.
2- bunu edindigimizde cs'in otomatik guncellemesiyle nasil bir baglanti var?
3- bunu edindigimizde box ile uyumlu mu calisiyor mesela?

bunlar benim ilk seferde aklima gelenler.
anladigim kadariyla box/smart'a alternatif. uyumlu calisiyor mu kafamda oturmadi.

tesekkurler.
arkadas sanirim havada kalan birkac husus icin bunu yazmis:

1- bunu edindigimizde box artik islevsiz mi kaliyor? yanit evetse: neden box ya da akilli tv edindik sorusu da gundeme geliyor.
2- bunu edindigimizde cs'in otomatik guncellemesiyle nasil bir baglanti var?
3- bunu edindigimizde box ile uyumlu mu calisiyor mesela?

bunlar benim ilk seferde aklima gelenler.
anladigim kadariyla box/smart'a alternatif. uyumlu calisiyor mu kafamda oturmadi.
reis tv box ve cloudstream konusunu bir kenara bırakıyoruz. direk bilgisayardan websitesi çalıştırıyoruz. Bu şekilde cloudstream'in kullandığı websitelerini hiç kimseye muhtaç olmadan izleyebiliyoruz. Bu pc'yi tv box'un yanına koyuyorsun salonda.

Yine tabi tv box veya pc+bluestacks kullanarak cloudstream'e ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Manyak paraya ilk smart aldığımda, arkadaşlar hep bu çözümü önermişti, al 5 metre hdmi, tak tv ye, smart tv mi olurmuş diye, şimdi alayında 70-80" tv, tv box var. Bu formasyon güzel ama pratik değil bence
Cep telefonu yerine, bina girişine ankesörlü telefon taktırmak gibi, ptt hemen takıyor🤯

Manyak paraya ilk smart aldığımda, arkadaşlar hep bu çözümü önermişti, al 5 metre hdmi, tak tv ye, smart tv mi olurmuş diye, şimdi alayında 70-80" tv, tv box var. Bu formasyon güzel ama pratik değil bence
Cep telefonu yerine, bina girişine ankesörlü telefon taktırmak gibi, ptt hemen takıyor🤯
Reis Turk ve Turkce illegal cloudstream icin su an tek cozum bu gibi. Guncellemeleri yapan arkadaslar kendi kullanmadigi icin guncelleme yapmiyorlar gibi geldi. Cunku cloudstream konusu surekli up.

Geri