Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık kardeşim ama nereden nasıl indirebiliriz ? bu konuda bir şey belirtiysen ben gözden kaçırdım yada göremedim heralde kusura bakmaEvet debug apk almaya başlıyorum
Ellerine sağlık kardeşim ama nereden nasıl indirebiliriz ? bu konuda bir şey belirtiysen ben gözden kaçırdım yada göremedim heralde kusura bakma
her yere atsın ama ilk buraya atsın sonuçta önce Sinetech çatısı altındayız öncelik buraBende Telegram Yok Telegrama Atmasın İndiremem
sevinçle gelen mutluluğun verdiği haz hiç birşeye değişilmezher yere atsın ama ilk buraya atsın sonuçta önce Sinetech çatısı altındayız öncelik bura
sende telegram yok diye biz de mi kullanmayalım çorumlu saatçi gardaşım![]()
gardaşım yapay zeka gemini mi yoksa chatgpt misevinçle gelen mutluluğun verdiği haz hiç birşeye değişilmez
grokgardaşım yapay zeka gemini mi yoksa chatgpt mi
Copilot benim için eskiden en iyi yapay zeka gibiydi ama artık çok ezik geliyor banaCopilot
çok küfrediyo ahlakımızı bozar o bizim
copilot adı üstünde bence gemini ve chatgpt nin anca copilotu olur gibime geliyoCopilot
Box cihazda kullanabilir miyiz hocamKonu güncellenecek takip edin
link düzeltildiLink ölü galiba indirilmiyor reis