Cloudstream geliştirmesi (DEV)

Arkasında durmak gibi amacım olsa abonelik yaparım, benim amacım kendi kendine çalışan bir sistem yaratmak çıktığında isterseniz kullanın veya kullanmayın bu kimsenin umrunda değil.
düşüncen bile takdiri ve teşekkürü hak ediyor. şimdiden ellerine ve emeğine sağlık kardeşim...

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

- Navbar tasarımı değiştirildi (UPDATE)

Ekli dosyayı görüntüle 11760

- Ana sayfadaki profil ikonu aktif ayrıca bize ulaşın bölümü de eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11809

- Login sayfası eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11727

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı
bu güncellemeyi acilen TVBOX versiyonuna da bekliyoruz..

Benim cloudstream kullandığım yaklaşık 3 yıl içinde ara ara düşündüğüm ama pek şikayet olmadığı için konusu geçmeyen durum var.cloudstream dahili player i iyi çalışmakla beraber alternatif bir player olsa onu da deneyimlesek nasıl olurdu?

Benim cloudstream kullandığım yaklaşık 3 yıl içinde ara ara düşündüğüm ama pek şikayet olmadığı için konusu geçmeyen durum var.cloudstream dahili player i iyi çalışmakla beraber alternatif bir player olsa onu da deneyimlesek nasıl olurdu?
Cloudstream bu seçenek mevcut aslında bir filme girdiğinizde Film izleye uzun basılı tutarak çıkan menüden birçok seçeneğiniz var onlardan biri m3u8 olarak oynatma ve başka bir Player üzerinde oynatma

Evet var ama siz hiç çalıştırabildiniz mi? Veya dahili playerdan daha iyi ,kullanışlı bir player öneriniz var mı çalışan?

Merhaba

Cloudstream uygulaması bildiğiniz gibi açık kaynaklı bir kod, ben bu uygulamayı ele aldım, piyasa da bulunan tüm eklentileri kalıcı hale getirdim.

Yani uygulamayı açtığınız da eklentiler otomatik olarak kuruluyor ve size sadece listeden seçip izlemek düşüyor.

Bunun yanı sıra profil kısmına eklentileri gösterip, eklenti seçerek sadece o eklentiyi izleyebileceğiniz bir sistem de yapmayı düşünüyorum.

Bunun dışında eksik gördüğünüz bu şu olsun dediğiniz Sistemleri lütfen yazın

Uygulama içerisinde kullanıcıların paylaştığı film tavsiye platformu bile yazabilirim.

Update 1.0 yapılan güncellemeler

- Navbar tasarımı değiştirildi (UPDATE)

Ekli dosyayı görüntüle 11760

- Ana sayfadaki profil ikonu aktif ayrıca bize ulaşın bölümü de eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11809

- Login sayfası eklendi

Ekli dosyayı görüntüle 11727

- Artık uygulama açıldığında kurulum ekranları çıkmıyor, dil seçimi ayarlara taşındı

- Canlı yayınlar özelinde player kısmından diğer kanalları çıkmadan seçebilirsiniz

Ekli dosyayı görüntüle 11836
update

Adamın Dibisin Forumun Dibisin Baba. Sen Şuanda Benim Gözümde Forumda En İyi 2.Üyesin Bunu Bilesin Haberin Olsun.

Betada Olan Sıkıntıları Ben Söylerim Sana Hepsini Düzeltirsin Yeni Eklenecek Şeyleride Söylerim Eklersin Sen Kralsın Paşasın Sen

eline emeğine sağlık hocam takip ediyordum konuyu bu haber mutlu etti

Geri