Cloudstream geliştirmesi (DEV)

İnşallah Yarın Ya Da Bugün Yeni Bir Görsel Gelir Güncellemeye Dair

Burası bir forum herkes kendi düşüncesini hakaret etmediği sürece belirtmekte özgürdür size ters görüşte diye toplu halde kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yoktur burada cevap verecek kişi uygulamanın yapımcısıdır o da en iyi cevabı uygulamayı çıkararak verir sonra zaten şüphesi olan düzgün biriyse çıkar kendiliğinden özür diler mesele tatlılıkla halledilir.

Burası bir forum herkes kendi düşüncesini hakaret etmediği sürece belirtmekte özgürdür size ters görüşte diye toplu halde kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yoktur burada cevap verecek kişi uygulamanın yapımcısıdır o da en iyi cevabı uygulamayı çıkararak verir sonra zaten şüphesi olan düzgün biriyse çıkar kendiliğinden özür diler mesele tatlılıkla halledilir.
Eleştiri etmenin de bir usulü olması lazım. Hem ne gerek var, çıkmamış bir uygulama hakkında negatif konuşmaya gerek yok bence. Ön yargıları olan bile bence uygulamanın çıkmasını beklemeli nezaket den.

Son düzenleme:
İyi günler, kısa kod;
phisherrepo
Bağlantı;

cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/phisher98/cloudstream-extensions-phisher/refs/heads/builds/repo.json

Aşağıdaki sayfadan ayrıntılı açıklamayı bulabilirsiniz. Tekrar teşekkür ediyorum.

Kısa kod nedir çıkmamış o ? Phisher Repo mu ?

verdiğiniz sayfada bir çok repo var Repository Name nedir ?

aslında güzel çalışma fikri olmuş kekikde sürekli repolarda hata alıyorum bağlantı hatası hdfilm kanalı hariç digerlerinin büyük çogunlugu açılmıyor bana saglam bir repo veren olursa şimdilik ellerinden öperim :)

aslında güzel çalışma fikri olmuş kekikde sürekli repolarda hata alıyorum bağlantı hatası hdfilm kanalı hariç digerlerinin büyük çogunlugu açılmıyor bana saglam bir repo veren olursa şimdilik ellerinden öperim :)

Tüm repoları ekledim bol yedekli birisi çalışmazsa diğeri açılıyor

Geri