Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Öncelikle elinize sağlık. Özellikle 4K Hdr görüntülü ve Atmos sesli filmler için, phisher repo var. Teşekkür ediyorum.görsel attım daha fazla varsa buraya atın
Eleştiri etmenin de bir usulü olması lazım. Hem ne gerek var, çıkmamış bir uygulama hakkında negatif konuşmaya gerek yok bence. Ön yargıları olan bile bence uygulamanın çıkmasını beklemeli nezaket den.Burası bir forum herkes kendi düşüncesini hakaret etmediği sürece belirtmekte özgürdür size ters görüşte diye toplu halde kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yoktur burada cevap verecek kişi uygulamanın yapımcısıdır o da en iyi cevabı uygulamayı çıkararak verir sonra zaten şüphesi olan düzgün biriyse çıkar kendiliğinden özür diler mesele tatlılıkla halledilir.
link atar mısınızÖncelikle elinize sağlık. Özellikle 4K Hdr görüntülü ve Atmos sesli filmler için, phisher repo var. Teşekkür ediyorum.
İyi günler, kısa kodu; phisherrepo .link atar mısınız
Kısa kod nedir çıkmamış o ? Phisher Repo mu ?İyi günler, kısa kod;
phisherrepoBağlantı;
cloudstreamrepo://raw.githubusercontent.com/phisher98/cloudstream-extensions-phisher/refs/heads/builds/repo.json
Aşağıdaki sayfadan ayrıntılı açıklamayı bulabilirsiniz. Tekrar teşekkür ediyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İyi günler. Evet Phisher Repo. Kısa kodu phisherrepo . Sağlıklı günler dilerim.Kısa kod nedir çıkmamış o ? Phisher Repo mu ?
verdiğiniz sayfada bir çok repo var Repository Name nedir ?
Aynen bu ikisi baya baya geniş kapsamlı, farklı repo aramaya gerek kalmazeğer depo sabitlencekse megarepo ve megaturk sabitlense yeterli olur sanırım nerdeyse yapılan tüm repoları kapsıyor
Ne zaman paylaşılacak acaba bilgi verirseniz iyi olur teşekkür ederim...
aslında güzel çalışma fikri olmuş kekikde sürekli repolarda hata alıyorum bağlantı hatası hdfilm kanalı hariç digerlerinin büyük çogunlugu açılmıyor bana saglam bir repo veren olursa şimdilik ellerinden öperim![]()
Kekik nedir?aslında güzel çalışma fikri olmuş kekikde sürekli repolarda hata alıyorum bağlantı hatası hdfilm kanalı hariç digerlerinin büyük çogunlugu açılmıyor bana saglam bir repo veren olursa şimdilik ellerinden öperim![]()
kekikan iyi şimdilikKekik nedir?
Teşekkür Ederim başarılar dilerim Takipteyim.Çoğu şeyi bitirdim.
- Hesaplara izlemeye devam et, bölümünü entegre etmeye çalışıyorum.
- Sosyal film tavsiye alanı
- Canlı tv izlerken player kısmından kanal seçmek (yapılıyor)