Arkadaşlar film açınca filmin yani tv ekranın sag tarafında karıncalamalar oluyor bunu sadece cloudstream da yapıyor..tv kaliteli ve yeni tv.başka hiç bir apk veya taracıyıcıda film seyrederken yapmıyor..sizlerdede böyle bir sorun varmı.teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ayarlar/Oynatıcı altındaki yazılımsal çözücüyü otomatikten alıp açık ya da kapalı yaparak test edin bir de. Bakalım ne sonuç alacaksınız.Arkadaşlar film açınca filmin yani tv ekranın sag tarafında karıncalamalar oluyor bunu sadece cloudstream da yapıyor..tv kaliteli ve yeni tv.başka hiç bir apk veya taracıyıcıda film seyrederken yapmıyor..sizlerdede böyle bir sorun varmı.teşekkürler
bir deneyim.teşekkürlerAyarlar/Oynatıcı altındaki yazılımsal çözücüyü otomatikten alıp açık ya da kapalı yaparak test edin bir de. Bakalım ne sonuç alacaksınız.
Kullandığı cihazdan olabilirSorununuz çözülmediyse belki bitrate sorunudur zira karıncalanmalara düşük bitrateli yapımlarda denk gelebilirsiniz ve cloudstreamdeki mevcut eklentilerde çok fazla düşük bitrateli yapım var.
Aynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorArkadaşlar film açınca filmin yani tv ekranın sag tarafında karıncalamalar oluyor bunu sadece cloudstream da yapıyor..tv kaliteli ve yeni tv.başka hiç bir apk veya taracıyıcıda film seyrederken yapmıyor..sizlerdede böyle bir sorun varmı.teşekkürler
Sizinin sorununuzun bitrate olduğunu düşünüyorum, kullandığınız eklentideki aynı filmi bir de site üzerinden deneyin, büyük ihtimalle aynı sorunu yaşayacaksınız.Aynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorEkli dosyayı görüntüle 9399Ekli dosyayı görüntüle 9401
Bu sorun coulstreamle ilgili değil mesela hdfilmchennemi webdeizle gibi sitelerde görüntü iyiken jetfilm vs böyle düşük oluyor yani bu sitenin sıkıntısıAynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorEkli dosyayı görüntüle 9399Ekli dosyayı görüntüle 9401