Cloudstream flimleri net seyredememe

hnbb18

Üye
Konular
2
Arkadaşlar film açınca filmin yani tv ekranın sag tarafında karıncalamalar oluyor bunu sadece cloudstream da yapıyor..tv kaliteli ve yeni tv.başka hiç bir apk veya taracıyıcıda film seyrederken yapmıyor..sizlerdede böyle bir sorun varmı.teşekkürler

Arkadaşlar film açınca filmin yani tv ekranın sag tarafında karıncalamalar oluyor bunu sadece cloudstream da yapıyor..tv kaliteli ve yeni tv.başka hiç bir apk veya taracıyıcıda film seyrederken yapmıyor..sizlerdede böyle bir sorun varmı.teşekkürler
Ayarlar/Oynatıcı altındaki yazılımsal çözücüyü otomatikten alıp açık ya da kapalı yaparak test edin bir de. Bakalım ne sonuç alacaksınız.

Oyla 0
Sorununuz çözülmediyse belki bitrate sorunudur zira karıncalanmalara düşük bitrateli yapımlarda denk gelebilirsiniz ve cloudstreamdeki mevcut eklentilerde çok fazla düşük bitrateli yapım var.

Oyla 0
Aynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorScreenshot 2025 06 21 20 42 53 538 comlagradostcloudstream3IMG 20250621 204545

Oyla 0
Aynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorEkli dosyayı görüntüle 9399Ekli dosyayı görüntüle 9401
Sizinin sorununuzun bitrate olduğunu düşünüyorum, kullandığınız eklentideki aynı filmi bir de site üzerinden deneyin, büyük ihtimalle aynı sorunu yaşayacaksınız.

Oyla 0
Aynı sorun bende de var ekran kalitem çok iyi 2k fakat cloudstream'de böyle çamur gibi görüntü oluyor film ve dizilerde özellikle karanlık sahnelerde aydınlanınca Bir tık daha pikseller düzeliyor bu yine de yakalayabildiğim en iyi görüntü olabilir normalde gördüğüm görüntüyü nasıl tarif edebilirim şu şekilde İlk resim orijinal ikincisi benim tarafımdan benzetilmiş blurlanmış hali yani tıpkı ikinci resimdeki gibi oluyor tekrar söylüyorum ikincisi benim tarafımdan blurlanmış hali bizzat o kadar bulurlu şekilde gözükmese böyle pikseller kare kare gözükmeye başlıyorEkli dosyayı görüntüle 9399Ekli dosyayı görüntüle 9401
Bu sorun coulstreamle ilgili değil mesela hdfilmchennemi webdeizle gibi sitelerde görüntü iyiken jetfilm vs böyle düşük oluyor yani bu sitenin sıkıntısı

Oyla 0
Sorunun cloudstreamden mi yoksa kaynak sitedeki videodan mı olduğunu anlamak için aynı içeriği bilgisayardan veya telefondan ilgili internet sitesine giderek kontrol edin. Eğer kaynakta da pikselli görünüyorsa yapacak bir şey kalmıyor orada.

Oyla 0

Geri