Turkce vardir kesinaltyazı var mı
Turkce vardir kesinaltyazı var mı
Yazilişi nasil tam reponuntelegram grubunda yardımcı oluyorlar.
burada kraptor yok. şu an en günceli o.
Yazilişi nasil tam reponun
kraptorKod:Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
ilk gönderdiğim linkte yazıyorİyi günler arkadaşlar. Cloudstream için yetişkinnn eklenti var mı? Bulamadım ben
Şuan yok ama Uğur film var onu ekle onda bulabilirsinİyi günler arkadaşlar. Cloudstream için yetişkinnn eklenti var mı? Bulamadım ben
Her türlü yetişkin içerik paylaşımı&talebi yasaktır.İyi günler arkadaşlar. Cloudstream için yetişkinnn eklenti var mı? Bulamadım ben
Kraptor eklentisi çalışıyorNiçin eklentiler çalışmıyor
kardeşim kraptor sohbet kanalıGüncel tr dizilerinin olduğu repo var mı ddizi de bazılarının bölümleri yüklenmemiş misal Eşref rüya fragman var sadece
Tekrar yollar mısın hocam süresi dolmuşkardeşim kraptor sohbet kanalı
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kardeşim ben bunu github'tan tüm linklerim kısmından aldım. ben kullanmadığım için gruba üye değilimTekrar yollar mısın hocam süresi dolmuş
Kraptorun telegram adresi ne acaba bir türlü bulamadım.
Sadece orijinal olan dursun diğerini silip bir deneyin derimdün dizipal ve dizipalorjinal siteleri seçebiliyordum
bugün cihazıma temiz kurulum için resetleyip tekrar kurulum yaptım ve kraptor ekledim.
dizipal ve dizipalorjinal aklememe rağmen seçeneklerde çıkmıyor
çözüm iletyen olursa sevinirim
Güncel değil. Kraptor reposu yok
Veri alınan kaynaklarda 4k olmazsa alınamıyor. Kraptorplus əklentisinde 4k oluyorEvet ya neden öyle oldu ki acaba en çok kullanılanlar eklentiydi
kraptorcs3Yazilişi nasil tam reponun
T e g nedirkraptor bu işi hakkı ile yapıyor dediğim T. E. G. kaynakları ekleyebilir ise çok güzel olur. Diğer arkadaşlar da çok emek verdi. Onlarında hakını yememek lazım. Form da bizi görür dikkate alırsa güzel olur.