Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Octohide ile bir deneyin işte olduğum için şuan deneme yapamıyorumByedpi ile super calisiyordu. Bu sabah baktim calismiyor. Calistirabilen hangi modlu vpn ile calistiriyor?
Calisti simdi octohide hiz dusuruyor byedpi dusurmuyorOctohide ile bir deneyin işte olduğum için şuan deneme yapamıyorum
Siz deyince bir deneyim dedim birde zorla reklam izletiyor zibil gibi modlu vpn var tek tek bakıp calisani bulmak lazim tabiOctohide ile bir deneyin işte olduğum için şuan deneme yapamıyorum
şu byedpi öteki başlık da attıgın siteden apk olanı indirip kurunca hız düşürmeden kullanılıyor mu vpn?Calisti simdi octohide hiz dusuruyor byedpi dusurmuyor
Yanlis anlasilma olmasin byedpi aslinda vpn degil bence vpn ama. Degil hiz dusmek 50 mb kablonet internetim 150 mb'e cikiyorşu byedpi öteki başlık da attıgın siteden apk olanı indirip kurunca hız düşürmeden kullanılıyor mu vpn?
byedpi apk olan mı söylediğin orda olan yani apk sonuçta vpn gibi değil dmen hız ile alakalı mı?Yanlis anlasilma olmasin byedpi aslinda vpn degil bence vpn ama. Degil hiz dusmek 50 mb kablonet internetim 150 mb'e cikiyor
kardeş sana tane tane yazıyorum lütfen tepkisel yazdığımı düşünüp yanlış anlayıp konuyu uzatma:byedpi apk olan mı söylediğin orda olan yani apk sonuçta vpn gibi değil dmen hız ile alakalı mı?
Byedpi ile super calisiyordu. Bu sabah baktim calismiyor. Calistirabilen hangi modlu vpn ile calistiriyor?
Dns değişiyor aslındaYanlis anlasilma olmasin byedpi aslinda vpn degil bence vpn ama. Degil hiz dusmek 50 mb kablonet internetim 150 mb'e cikiyor
Reis o express vpn aslinda ultrasurf vpnExpress vpn
Ben genelde hep onla açıyorum herşeyi reklamı 1 defa izliyorsun 15 saniye sonra 6 saat çıkmıyor bidahaSiz deyince bir deneyim dedim birde zorla reklam izletiyor zibil gibi modlu vpn var tek tek bakıp calisani bulmak lazim tabi
Reis tercihlere saygı duyarim 25 senedir korsan sektorundeyim bir saniye reklam izlemedim.Ben genelde hep onla açıyorum herşeyi reklamı 1 defa izliyorsun 15 saniye sonra 6 saat çıkmıyor bidaha
Hic bir sey yapmadim durup dururken duzeldi. Latte patron bu islerin uzmani onlar bilirNasil düzeldi
Hocam o 150 gerçek 150 değil aslında hız yine 50 sadece sunucu kaynaklı 150 gözüküyor bende de aynısı oluyor ama ana hızım geçerli oluyor.kardeş sana tane tane yazıyorum lütfen tepkisel yazdığımı düşünüp yanlış anlayıp konuyu uzatma:
1) Byedpi bir vpn değil
2) Ben yasaklı şeylere giren herşeye vpn diyorum
3) Byedpi bir apk'dır.
4) Kablonet hızım bu apk'yı kullanınca 50 mb'den 150 mb'ye çıktı