Cloudstream da film ve diziler için hangi uzantının hangi sağlayıcısı kullanılmalı. Yorumlarınızı bekliyorum dostlar

paradigma61

Paylaşımcı
Puan 18
Çözümler 0
@paradigma61
Arkadaşlar

O kadar çok paylaşım varki resmen bilgi kirliliği ve malesef forumda aynı konuların tekrarlanması sıkıntısı var.

Bir çok televizyon fazla eklentilerde sıkıntı yaşıyor, bir çok eklenti nin çoğu bölümü çalışmıyor

Naçizane fikrim bu paylaşım altında dizi, film ve diğer izlenebilir uygulamalarda çalışan eklenti ve ilk on sağlayıcıyı belirlemek

Malum bir çok sağlayıcı başka sağlayıcılardan yayın çekiyor. Bilenler için ana ve sıkıntısız sağlayıcıyı tespit edip onu kullanmak.

Mesela xxxx eklenti sinde film için xxx, byy, zzz sağlayıcısı gibi

Önemli not: paylaşımı yasak olan malum kanalların eklenti lerini adını vs lütfen yorumda paylaşmayınız!!!

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar

Son düzenleme:
Arkadaşlar

O kadar çok paylaşım varki resmen bilgi kirliliği ve malesef forumda aynı konuların tekrarlanması sıkıntısı var.

Bir çok televizyon fazla eklentilerde sıkıntı yaşıyor, bir çok eklenti nin çoğu bölümü çalışmıyor

Naçizane fikrim bu paylaşım altında dizi, film ve diğer izlenebilir uygulamalarda çalışan eklenti ve ilk on sağlayıcıyı belirlemek

Malum bir çok sağlayıcı başka sağlayıcılardan yayın çekiyor. Bilenler için ana ve sıkıntısız sağlayıcıyı tespit edip onu kull

Mesela xxxx eklenti sinde film için xxx, byy, zzz sağlayıcısı gibi

Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar
Bir çok konu var ama bir tane de siz açıyorsunuz ve bundan yakınıyorsunuz.?
Hatırlatma: Beinsport içeriği paylaşılması yasaktır.

Bir çok konu var ama bir tane de siz açıyorsunuz ve bundan yakınıyorsunuz.?
Hatırlatma: Beinsport içeriği paylaşılması yasaktır.
Doğru bakınıyorum çünkü net bir cevap bulamadık. Varsa yönlendir kardeşim.
Hatırlatma : o malum içerikleri paylaşmıyorum

Doğru bakınıyorum çünkü net bir cevap bulamadık. Varsa yönlendir kardeşim.
Hatırlatma : o malum içerikleri paylaşmıyorum
Tavsiye: o malum içeriğin adını yazıp forumu sıkıntıya sokma
Bu konuda bir süredir sıkıntı yaşıyoruz, şikayetler gelmesin diye sadece hatırlatma yaptım.
Tavsiyeniz için teşekkürler ancak neyi nasıl yapacağımı ve neyin forumu sıkıntıya sokup sokmayacağını izin verin de biz düşünelim.

İşiniz zor kolaylıklar diliyorum

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri