Cloudstream Birçok Film Sitesinde Filmler Açılmıyor

Şuan stabil sürümdemisiniz?
4kfilmizleme güncellendi, stabil ve beta sürümünde çalışıyor ancak hdfilmcehennemi sadece beta sürümünde çalışıyor.
Edit : Eklentiyi kaldırıp tekrar kurunca hdfilmcehennemi stabil sürümde çalışmaya başladı.

Son düzenleme:
"Büyük bölümü, çoğu" belirsiz ifadeler. Hangi;
-repo
-eklenti
-cihaz (tv, box, telefon)
-cs sürümü
olduğunu bilmeden kim ne işlem yapacak?

Nikstream ve kekikan var ıkısndede çoğu site açılmıyor ? Sebebi var mı
eklentinin kendi mi açılmıyor yoksa filmler mi. eklentide problem yok şuan ben aktif kullanıyorum. filmler açılmıyorsa eğer sorun bazı filmler telif nedeni ile kaldırılıyor. açılmayan filmler için hangi sitedeyse o siteyi web tarayıca açın ve filmi kontrol edin orada da çalışmadığını göreceksiniz. otomatik linkler sisteme yansıdğından filmin yüklü olduğu sitede çalışmayan bölümler doğal olarak cloudstream de çalışmayacaktır.

Nikstream ve kekikan var ıkısndede çoğu site açılmıyor ? Sebebi var mı
Aslında çalışıyor sadece bazı siteler sürekli site yapısını değiştirdiği için eklentiler otomatik olarak bozuluyor aynı şeyleri söylemekten yoruldum ama geliştiriciler bu site değişiklikliklerini işsiz gibi takip edip düzeltmesi gerekiyor bu da pek olanak dahilinde olmadığı için bazı eklentiler haliyle güme gidiyo alternatif bir çok eklenti mevcut onlarla devam edin.

bence şahsi fikir olarak beli bir film dizi canlı tv oldumu hem yapması basit hemde yorucu olmaz bu kadar emek veren çıkarsız vakit ayıran arkadaşlarda yazık

eklentinin kendi mi açılmıyor yoksa filmler mi. eklentide problem yok şuan ben aktif kullanıyorum. filmler açılmıyorsa eğer sorun bazı filmler telif nedeni ile kaldırılıyor. açılmayan filmler için hangi sitedeyse o siteyi web tarayıca açın ve filmi kontrol edin orada da çalışmadığını göreceksiniz. otomatik linkler sisteme yansıdğından filmin yüklü olduğu sitede çalışmayan bölümler doğal olarak cloudstream de çalışmayacaktır.
Film siteleri açılmıyor çoğu ? Açılanlarda fılmleri tıklayıncada açılmıyor

Kardeşim herkes sana eklenti adı soruyor. Kekikan reposunda hangi eklenti söylersen yapımcısına ileteyim
Hangı eklendı dedıgın çoğu çalışmıyor açılan süitede film çalışmıyor 😉hangısi dedigın ? Arada 2-3 tanesi çalışıyor

Eklenti yuklenıyor ordakı film sıtelerin çoğunu açmıyor açtıklarının filmlerini açmıyor

Telefon yada nettendır yenıden silip yuklemeyı denicem

Geri