Cloudstream Birçok Film Sitesinde Filmler Açılmıyor

merhabalar,

cloudstream de kekikdevam içinde yer alan birçok film sitesinde film açılmıyor, bağlantı bulunamadı uyarısı sürekli çıkıyor, hdfilmcehennemi favorimdi ama nerdeyse 1 aydır hiçbir içerik açılmıyor
Bende de aynı sorun var.suan sadece kekikan yüklü ama hd filmcehenneminde filmler uzun zamandır açılmıyor.kekikdevamda da aynıydı.siz sorunu çözdünüz mu acaba?

Stabil olan mavi renkli olanmi.?bebde mavi renkli yuklu
Evet o zaman repo kaynaklı bir sorun olabilir çünkü hdfilmcehennemini kendi kullandığım repoda test ettim ve sorunsuz çalışıyor. nikstream reposunu kurup hdfilmcehennemi eklentisini kurup dener misiniz ? Bunu yapmadan önce kurulu olan hdfilmcehennemi eklentisini silmeniz gerekiyor çünkü çakışma yapacaktır çalışmayan çalışanı bozar bunu bir deneyip bildirin hocam.

Bazı filmler açmıyabiliyor.Ama sabit CloudStream konu patron kardeşimizin açtığı konudaki güncel aktif dataylı şekilde anlatılmış.Tekrardan uğraşan ve emek veren herkesin ellerne sağlık.

Evet o zaman repo kaynaklı bir sorun olabilir çünkü hdfilmcehennemini kendi kullandığım repoda test ettim ve sorunsuz çalışıyor. nikstream reposunu kurup hdfilmcehennemi eklentisini kurup dener misiniz ? Bunu yapmadan önce kurulu olan hdfilmcehennemi eklentisini silmeniz gerekiyor çünkü çakışma yapacaktır çalışmayan çalışanı bozar bunu bir deneyip bildirin hocam.
Hocam dediğinizi yaptım.hdfilmcehennemi çalıştı ama birkaç sayfa daha filmler çalışmıyor kekikanda ornegin 4k fiml izle

Pembe değil kırmızı ama evet dediğiniz uygulama.

Siz test ettiğiniz için stabili kullanmanız normal ancak ben bozulmasından pek şikayet etmiyorum :D Genel'de uygulamalarımı sürekli yedekliyorum, bu yüzden bir sorun oluştuğunda hemen geri dönebilirim.
betayı nereden indirebiliriz

Hocam dediğinizi yaptım.hdfilmcehennemi çalıştı ama birkaç sayfa daha filmler çalışmıyor kekikanda ornegin 4k fiml izle
Hdfilmcehennemi kraptor'un reposunda şuanda düzeltildi. Beta sürümünden rahat rahat izleyebiliyorum, 4kfilmizleme eklentisi ise onunla kraptor şuanda ilgileniyor.

sık sık hatamı veriyor yoksa.bilgi için tesekkurler
Aman aman sorun yaşamıyorum ama yaşadığınızda sorunu çözmenin yollarını bulmalısınız. Uzun süredir kullanıyorum ve pek soruna rastlamadım ama ara sıra bu konudaki sorun gibi hatalarla karşılaşabiliyorum.

Hocam dediğiniz gibi yaptım.nikstreamda hdfilmcehenemi filmler açıldı ama çıkış yapıp bir süre sonra girdigimde aynı sitede yine filmler acilmiyor şuan malesef

Yok hocam kekikanda da hdfimcehennemi,4k filmizkesene gibi bir kaç site bağlantı kurtulamadı diyor,acmiyor filmleri.bazu sitelerde filmler açıliyor ama ..
Bende açılıyor. Güncellemeyi yapmamış olabilirsiniz uygulamayı kapatıp geri açmayı yada ayarlar - güncellemeler ve yedekleme - manuel olarak eklentileri güncelle seçeneğine tıklayıp denermisiniz?

Bende açılıyor. Güncellemeyi yapmamış olabilirsiniz uygulamayı kapatıp geri açmayı yada ayarlar - güncellemeler ve yedekleme - manuel olarak eklentileri güncelle seçeneğine tıklayıp denermisiniz?
Yok yapıyorum güncellemesi hatta dün uygulamayı tamamen silip yeniden kurdun her şeyi.kekikabda bazı sitelerdeki filmler açılır,bazikaribdaki acilmiyor

Geri