cloudstream arama sorunu

Konular
1
clouadstream de genel arama sekmesinde içerik araması yapıldığında repo içerinde her hangi bir içerik bulunamazken, repo içerisnde örneğin dizimom içerisinde arama sonucu alıyorsanız. çözümü aslında basit.
güncellemeler sekmesinden. beta sürümü seçip güncelleyin sorun çözülmektredir.

Ekli dosyalar

• cloudstream-10.jpg
    cloudstream-10.jpg
    124.6 KB · Görüntüleme: 1,236
Benim cloudstream depom düzgün görüntülemiyor nik Stream her kaynak artık görüntülenmiyor bağlanmıyor siz hangi depoyu kullanıyorsunuz beta daha sorunluydu her daim ama deneyeceğim

Affedersiniz,
Eklentilerin hepsi çöktü sanırım birtek kraptor çalışıyor başka alternatif eklenti varmı acaba yardımcı olurmusunuz.

Benim cloudstream depom düzgün görüntülemiyor nik Stream her kaynak artık görüntülenmiyor bağlanmıyor siz hangi depoyu kullanıyorsunuz beta daha sorunluydu her daim ama deneyeceğim
vpn açık denedim açılıyor bende depo

clouadstream de genel arama sekmesinde içerik araması yapıldığında repo içerinde her hangi bir içerik bulunamazken, repo içerisnde örneğin dizimom içerisinde arama sonucu alıyorsanız. çözümü aslında basit.
aynı sorun bende de vardı.arama sonucu olarak sadece eklenti isimleri çıkıyordu.beta güncellemesi yaptıktan sonra düzeldi.çözüm için teşekkürler.

Benim cloudstream de tamamen bozuldu. 1 aydır falan kullanamıyorum hepsi hata veriyor. Hangisi çalışıyor bilmiyorum.

Benim cloudstream de tamamen bozuldu. 1 aydır falan kullanamıyorum hepsi hata veriyor. Hangisi çalışıyor bilmiyorum.
ayarlar menüsünden eklentiler girin, ordaki mevcut depoyu kaldırın.
depo ekle butonuna tıklayın açılan pencerede isimi boş bırakıp url tarafını doldurun

kraptorcs3 yazın ve depoyu ekleyin. sonra istediğiniz paketleri aşağı ok simgesine basarak seçin.
muhtemelen düzelir.

Merhaba Bulamadım dediğin sekmeyi ben yardımcı olur musunuz

Geri