Cloudstream 4.5.1

Konular
5
Selam,
Cloudstream 4.5.1 yeni versiyonuyla alakalı bilfisi olan arkadaş varmı acaba yükleme yaptım ancak eklenti indiriminde hata veriyor sinema ve dizi platformları sorunlu gibi en sağlıklı nereden indirebilirim.

Selam,
Cloudstream 4.5.1 yeni versiyonuyla alakalı bilfisi olan arkadaş varmı acaba yükleme yaptım ancak eklenti indiriminde hata veriyor sinema ve dizi platformları sorunlu gibi en sağlıklı nereden indirebilirim.
Hata yeni versiyonda değil
Platformların hepsi dün çalışıyordu
Örnek Canlı Tv dün çalışıyordu an itibarıyle uygulamada açılmıyor

Selam,
Cloudstream 4.4.0'i kur. Uygulamayın açtığında yeni versiyon update için uyarı veriyor. Uygulama üzerinden update yapıyor.
Şu anda 4.5.1 versiyonu sorunsuz kullanıyorum.

Yaptım ancak eski sürüm diyor,yeni versiyonu yükleyince eklentileri indirmiyor hata diyor.Takıldım kaldım

Selam,
Eklenti ismi yazarken hatalı yazıyorsundur. KekikAkademi şeklinde yaz iner eklenti.

Telegram sayfasında kimsede açılmadığı yazılmış.Büyük ihtimal engellenmiş veya genel bir sorun oluşmuş olabilir arkadaşlar.Sorun sürümde değil.

Son düzenleme:
Uygulamanın önbelleğini silip, Cihazın fişini elektrikten çek ve 20 saniye bekle ve yeniden tak. Kesinlikle düzelmesi lazım.

Bu konuya sabahta yazmıştım sorun bu programda değil sorun kekik eklentisinde mesela rec tv ve diğerlerine girince açılıyor ama gölge tv ve canlı tv kanallarına geçince açılmıyor.

Selam,
kekikdevam yaz rahatlıkla indirebilirsin

Konuyu görüntüleyenler

Geri