Cloud stream Açık Kaynak Media Oynatıcısı

Selamlar arkadaslar depo konusunda hangi depoyu eklemek daha iyi?

Maç yayınları için uygulamalar ve eklentiler:
CloudStream (repo: cskarma eklenti: streamed,
CloudStream (repo: sarapcanagii eklenti: NeonSpor)
CloudStream (repo: cncv eklenti: CRICFy)
Netfly
SportzX
REC TV
İnat TV
CRICFy TV
PLAYFy TV
CricZ TV

Son düzenleme:
Maç yayınları için uygulamalar ve eklentiler:
CloudStream (repo: cskarma eklenti: streamed, şifre: cskarma)
CloudStream (repo: sarapcanagii eklenti: NeonSpor)
CloudStream (repo: cncv eklenti: CRICFy)
Netfly
SportzX
REC TV
İnat TV
CRICFy TV
PLAYFy TV
CricZ TV
Kardesim streamed sifresini paylasmayin. anlamadigim bir sebepten kraptor degistiriyor. Burada paylasildi diye simdi degistirdi.

Son düzenleme:
Kardesim streamed sifresini paylasmayin. Sebebini anlamadigim bir sebepten kraptor degistiriyor. Burada paylasildi diye simdi degistirdi.
iyi yapmış çünkü konu herkese açık gözüküyor. :D

iyi yapmış çünkü konu herkese açık gözüküyor. :D
Kardesim sifre niye koydu anlamis degilim. Su an bu eklentiye bu forum disinda youtube eksi sozluk forum donanim haber reddit google cs uygulamasini(uygulama icinde wiki websitesi var) kullanan herkes ulasabilir.

Kardesim sifre niye koydu anlamis degilim. Su an bu eklentiye bu forum disinda youtube eksi sozluk forum donanim haber reddit kullanan herkes ulasabilir.
Sitesinde yayınlıyor, zaten ara ara değiştireceğini belirtmişti. çünkü spor kanalları var ve herkes girsin istemiyor. Adamın eklentisi istediğini yapabilir ne diyeyim :D

Sitesinde yayınlıyor, zaten ara ara değiştireceğini belirtmişti. çünkü spor kanalları var ve herkes girsin istemiyor. Adamın eklentisi istediğini yapabilir ne diyeyim :D
Isteyen istedigini yapabilir de biz de mantigini anlasaydik ulan ne zeki adam nasil onlem almis derdik.

ben kullanmıyorum zaten bilgim yok ama düşünce olarak çok kaliteli bir eklenti. Streamplay'den sonra bence cloudstream'in en iyi 2. eklentisi
Kekikden sonra bence bittiler dikiş tutmuyor yani yakın zamanlarda yine patlayacaklarını düşünüyorum bu sebeple bence şuana kadar gelmiş geçmiş 2 uygulama var 1 rec 2 inat

Bu arkadaş eklenti yapmış ve kendi eklentilerinin bu şekilde korumayı ve bilgileri paylaşarak sosyalmedya kullanıcısı takipçi sayısını arttırıyor verdiği emeğin karşılığını bir şekilde alması lazım bunu normal karşılamak lazım dün rec eklentisine dizi tek sekmede bunu türlere göre ayrılmış sekmeler olsa dedim ve bir kaç saat içersinde yaptı ve beni bilgilendirdiler

Kekikden sonra bence bittiler dikiş tutmuyor yani yakın zamanlarda yine patlayacaklarını düşünüyorum bu sebeple bence şuana kadar gelmiş geçmiş 2 uygulama var 1 rec 2 inat
Ben kullanmiyorum ama disaridan bakan biri olarak bence kekik'ten iyi. su an 3 gelistiricisi var. Bir tanesi kerim kirac bir ara cok saglam m3u'lar yapti fakat mor paket operasyon cekti. Diğeri byayzen bu forumda bir ara cok aktifti hem kekik telegram kanalinda hem burada herkese cok yardimci oluyordu. Forum donanim haberde hala aktif.

Şu Rec' i ve İnat' ı yapanları bu kadar övülmedi vallahi elimde olsa ve uygulamalarda belirttiğim iyileştirmeleri yapsalar bu adamlara ciddi yatırımlar yapılır vallahi 😉

Şu Rec' i ve İnat' ı yapanları bu kadar övülmedi vallahi elimde olsa ve uygulamalarda belirttiğim iyileştirmeleri yapsalar bu adamlara ciddi yatırımlar yapılır vallahi 😉
Kardesim ovme gibi bir amacim yok ben her zaman tarafsiz olarak bakiyorum. Inat ve rec'te kullanmayan biri olarak onlarin da bu kadar sure dayanmasindan dolayi cok degerli oldugunu dusunuyorum. Cloudstream global bir uygulama oldugu icin rec ve inat yanina yaklasamaz. Bugun operasyon cekilse mecbur herkes streamplay kullanacak

Kardesim ovme gibi bir amacim yok ben her zaman tarafsiz olarak bakiyorum. Inat ve rec'te kullanmayan biri olarak onlarin da bu kadar sure dayanmasindan dolayi cok degerli oldugunu dusunuyorum. Cloudstream global bir uygulama oldugu icin rec ve inat yanina yaklasamaz. Bugun operasyon cekilse mecbur herkes streamplay kullanacak
Kardeşim senin streamplay dediğin 1. Google Play de bizim ülkede desteği yok 2. Abonelik Sistemi var 3. Türkçe dil ve içerikler kısıtlı ha modlu falan halledilirde ondan daha iyileri netfly falan var yani senin karşılaştırman doğru değil ki, ben cloudstream çok kötü demiyorum eklenti sınırlı ve bazıları sürekli patlıyor yoksa elbette ibat ve recte mükemmel değil fakat cloudstream aşırı abartıldı film açıyım desen 100 kaynaktan çalışan 2-3 anca bulursunuz kullanmanın mantığı kalmadı yani tarayıcıdan aç daha hızlı bulursun çalışanı 😂 rec te daha çalışöayana denk gelmedim ha aradığın herşeyi elbette bulamayabiliyorsun fakat içeriklerin hepsi nerdeyse çalışıyor, inat ta ise rec e göre çalışmayan içerik daha fazla ve arama yapmak sıkıntı, ha recte sıkıntı yok mu var elbette boyutu, ram' i falan çok kullanıyor ayrıca bende klavye çalışmıyor sadece sesli arama çalışıyor fakat ücretsiz olduğu için bu sorunlar göz ardı edilebilir, senin dediğin gibi ücretli olan streamplay falan aldıktan sonra daha iyileri zaten var hatta ücretsiz dediğim gibi netfly falan

Kardeşim senin streamplay dediğin 1. Google Play de bizim ülkede desteği yok 2. Abonelik Sistemi var 3. Türkçe dil ve içerikler kısıtlı ha modlu falan halledilirde ondan daha iyileri netfly falan var yani senin karşılaştırman doğru değil ki, ben cloudstream çok kötü demiyorum eklenti sınırlı ve bazıları sürekli patlıyor yoksa elbette ibat ve recte mükemmel değil fakat cloudstream aşırı abartıldı film açıyım desen 100 kaynaktan çalışan 2-3 anca bulursunuz kullanmanın mantığı kalmadı yani tarayıcıdan aç daha hızlı bulursun çalışanı 😂 rec te daha çalışöayana denk gelmedim ha aradığın herşeyi elbette bulamayabiliyorsun fakat içeriklerin hepsi nerdeyse çalışıyor, inat ta ise rec e göre çalışmayan içerik daha fazla ve arama yapmak sıkıntı, ha recte sıkıntı yok mu var elbette boyutu, ram' i falan çok kullanıyor ayrıca bende klavye çalışmıyor sadece sesli arama çalışıyor fakat ücretsiz olduğu için bu sorunlar göz ardı edilebilir, senin dediğin gibi ücretli olan streamplay falan aldıktan sonra daha iyileri zaten var hatta ücretsiz dediğim gibi netfly falan
Kardesim yanlis bilgi verme.

1)Streamplay ucretsiz ve bulamadigim bir yabanci icerik olmadi.
2)Subscene sitesindeki turkce altyazilar yeterli gelmezse istedigin siteden altyaziyi cloudstream'e ekleyebiliyorsun.

Rec ve İnata eklenti yapma şansın yok bu Apk ları kim yapıyorsa onlar istedikleri şekilde yapıyor Cloudstreamda eklenti yapma becerisi olan herkes eklentinin gelişmesine yardımcı olabiliyor diğerlerini kullanımı kolay cloudstream eklentilerini takip etmek gerekiyor ve kullanıcı için bazen zor olabiliyor

Geri