claudstram geçersiz veri

bymetpa

Paylaşımcı
Puan 13
Çözümler 0
@bymetpa
hangi depo eklemek istesem geçersiz veri diyor bunu çözmek için vpn de bulamadım bulduklarım ya ücretli yada çalışmadı android tv aldım ama ne yaptımsa claudstream kuramadım

Bu link olduğu gibi kopyala vpn gerekmez eğer kırmızı iconlu beta cloudstream kullaniyorsan vpn kullanmadan !kraptor yaz url kısmına bu daha kolay

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

canli tv kanallarina bakmak icin iyi bir repo varmi arkadaslar sunarmisiniz

canli tv kanallarina bakmak icin iyi bir repo varmi arkadaslar sunarmisiniz
Google play'de uygulamalar var onlar işinizi görecektir. Cloudstream üzerinden canlı tv izlemek yorucu oluyor.
Maç falan izleyecekseniz sarapcanagii var. Onu kullanabilirsiniz.

hangi depo eklemek istesem geçersiz veri diyor bunu çözmek için vpn de bulamadım bulduklarım ya ücretli yada çalışmadı android tv aldım ama ne yaptımsa claudstream kuramadım
Cloudstreamı kurarken vpn kullan adresi yani depoyu yazarkende vpn açık kalsın bu şekil çalışıyor

iyi günler herkese. uygulamanın mavi ikonuda kırmızı ikonuda yüklü bende. mavi ikonluda çok donma oluyor, kırmızıda hiç donma yok. aynı film aynı eklenti ama mavi çok donuyor nedenini bilen var mı

Eğer internet bağlantında bir sorun yoksa şu ayarları yapmanı öneririm:

Ayarlar > Oynatıcı > Önbellek bölümünden;

- Diskteki video önbelleği: 400 MB
- Video arabellek boyutu: 400 MB
- Video arabellek uzunluğu: 5 dakika

olarak ayarlarsan, donma sorunu yaşamazsın.

"Ezcümle video başındaki yüklemeyi atlama."

Son düzenleme:
iyi günler herkese. uygulamanın mavi ikonuda kırmızı ikonuda yüklü bende. mavi ikonluda çok donma oluyor, kırmızıda hiç donma yok. aynı film aynı eklenti ama mavi çok donuyor nedenini bilen var mı
Hem mavi ikon hem de kırmızı ikon yüklü olması çakışma yapmaz mı merak ettim şimdi? Tek ben de mavi ikon olanı yüklü.

Eğer internet bağlantında bir sorun yoksa şu ayarları yapmanı öneririm:

Ayarlar > Oynatıcı > Önbellek bölümünden;

- Diskteki video önbelleği: 400 MB
- Video arabellek boyutu: 400 MB
- Video arabellek uzunluğu: 5 dakika

olarak ayarlarsan, donma sorunu yaşamazsın.

"Ezcümle video başındaki yüklemeyi atlama."
söylediğiniz ayarları uyguladım umarım düzelir, mavi ile kırmızı çakışma sorunu olmadı sanırım.

Eklentiler beta sürüme göre yapılıyor. Stabil kullanmanıza gerek yok. Donma oluyorsa internetiz veya video kaynak sağlayıcı ile alakalı olabilir. Önbellek temizleyin , zorla durdurun

söylediğiniz ayarları uyguladım umarım düzelir, mavi ile kırmızı çakışma sorunu olmadı sanırım.
Söylendiği gibi maviyi kullanmanıza gerek yok. Ama kırmızı ile mavi ikisi aynı anda yüklü olsa da çakışma yapmaz. Benim hem box'ta hem de telefonda her ikisi de yüklü.

Geri