Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Konu onaylama sistemi şart gibi. Zaten forum yeni olduğu daha yeterince büyümedi az konu açılıyor ve yeni yetkili alımı yapılacak onaylanma süresi olarak sorun yaşatmaz.durdurulamayan güç Çinliler
Ekli dosyayı görüntüle 579
Yapay zekaya programlamak lazım bence, yetkilide olsa takip zor.Konu onaylama sistemi şart gibi. Zaten forum yeni olduğu daha yeterince büyümedi az konu açılıyor ve yeni yetkili alımı yapılacak onaylanma süresi olarak sorun yaşatmaz.
yorumum elestiri gibi algilanmasin kisisel bilgimi paylastim ben 4 yil sahsima ait xenforo tabanli sitemi kullandigim icin biliyorum xenforo tabanli site yönetici bölüm kisimda site güvenligini koruyan cok cesitli secenekler mevcuttur istemediginiz ülkelerden üye kayit kapabilirsiniz acabilirsiniz isterseniz de exra ip engellemede mevcuttur net ortaminda veri tabani yeni olan web sitelerine girmeye cok daha merakli ve istekli olurlar iste bu yüzden bazi ülkelerden manüel üyelikler alinarak robotlara yönlendirme yapmaktalar bu tür üyeliklerde genellikle uzak dogu ülkeleri basta cin gibi yerlerden saldirilar yapilir.Arkadaşlar foruma üye olma sisteminde tabii ki de bir filtreleme var, her gün belki yüzlerce spam üyelik girişimi otomatik olarak engelleniyor. Şu ana kadar 1 kere kaçan bir üyelik oldu, onda da yerden yere vurdunuz
Belli bir ülkeyi ya da ip grubunu engellemek diye bir şey olabilir mi? Forumun spam koruması çok ama çok iyi çalışıyor merak etmeyin.
Sadece bu yola beraber girdiğimiz arkadaşların daha yolun başında beni yalnız bırakmaları söz konusu, o da müdahaleleri geciktiriyor. Ama her şey kontrol altında.
Başkanım her zaman yanındayız, eminim ki çoğu arkadaş yerden yere vurmak değil amacı, forumu daha güzel hale getirmek..Arkadaşlar foruma üye olma sisteminde tabii ki de bir filtreleme var, her gün belki yüzlerce spam üyelik girişimi otomatik olarak engelleniyor. Şu ana kadar 1 kere kaçan bir üyelik oldu, onda da yerden yere vurdunuz
Belli bir ülkeyi ya da ip grubunu engellemek diye bir şey olabilir mi? Forumun spam koruması çok ama çok iyi çalışıyor merak etmeyin.
Sadece bu yola beraber girdiğimiz arkadaşların daha yolun başında beni yalnız bırakmaları söz konusu, o da müdahaleleri geciktiriyor. Ama her şey kontrol altında.