CİNE10TV İPTV PLAYER

En Çok izlediğiniz Kanal Hangisi ?

• Spor Kanalları

• Ulusal Kanallar

• Belgesel Kanalları

• Tv Sinema

• Yabancı Spor Kanalları

• Müzik Kanalları

• Dünya Yabancı Kanallar

• Radyo Kanalları

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzülecek bir durum yok dizi film cloudstream canlı yayin dün piyasaya giren vavoo listesi. Hem reklamsız hem kaprissiz.
Kim, neyi nereden izleyeceğini sana mı danışacak? Saçma sapan ergen triplerlnle yerli bir uygulamayı ve onu severek kullananları mağdur ettin. Bunu yapma hakkını nereden buluyorsun? Sana bu cesareti kim veriyor? Böyle ahlaksız bir davranışın nasıl yanına kar kalıyor anlayamıyorum. Bir de hiç utanmadan mağdur ettiğin kullanıcılara neyi, nerden izleyecekleri hakkında akıl vermeye kalkıyorsun. Edep yahu!

Kim, neyi nereden izleyeceğini sana mı danışacak? Saçma sapan ergen triplerlnle yerli bir uygulamayı ve onu severek kullananları mağdur ettin. Bunu yapma hakkını nereden buluyorsun? Sana bu cesareti kim veriyor? Böyle ahlaksız bir davranışın nasıl yanına kar kalıyor anlayamıyorum. Bir de hiç utanmadan mağdur ettiğin kullanıcılara neyi, nerden izleyecekleri hakkında akıl vermeye kalkıyorsun. Edep yahu!
Sakin olalım lütfen! Her gün aynı konuyu açmak kimseye fayda sağlamaz.

Boş yapma. Modlama konusunda gerekli kişilerle konuştum. Konu kapandı gitti. Sanki cebinde para çıkmış gibi de mağdur edebiyatı yapma. Modladığım an ilk indirenler arasındasındır kesin. Forumda modlama ile ilgili herhangi bir sınırlama yok. Şuan Golge ile ilgili herhangi paylaşım yasak. Olmasa yine modlusu hazır duruyor. İstediği kadar kendince önlem alsın.

UYGULAMANA EKLEDİĞİN LİNKLERİMİ KALDIR, RİCA EDEREK SÖYLÜYORUM !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Posta ve mesajları büyük harfle yazmak, bağırmak ve azarlamak anlamına gelir.
Bu, artık İnternet aleminde yerleşmiş bir kuraldır.
Yazışmaları büyük harf kullanarak yapmak, konunun önemli olduğunu değil; bunu yazanın bilgisizliğini ya da kabalığını anlatır.
Ayrıca Saygısızca kaba üsluptan uzak durunuz.
Kullanıcıya (@Xbyte) 2 gün uzaklaştırma verilmiş olup tekrarında süresiz olarak üyeliği sonlandırılacaktır.
@Laperdesi
Arkadaş bana Telegramdan Ulaştı sağolsun burdaki Mesajı şimdi gördüm.
Sebebi Beni Burda 2 Gün Yasakladılar Haklı Yada haksız o Konuya girmiyeceğim şimdi .
Bu arkadaş Yayınlarını Hemen Kaldırdım Kendisine Tşk ederim iyi niyetle gelip rica ettği için ben tşk ederim ona

Üzülecek bir durum yok dizi film cloudstream canlı yayin dün piyasaya giren vavoo listesi. Hem reklamsız hem kaprissiz.
Tam olarak ne demek istedin bu lafın bana mı kapris olayı genel mi ?
Ümit bu kelimem sadece sana diğerleri senin ile alakalı değil dostum.
-------------------------------------------------------------------------------------
Bak ben burda bazı şeyleri anlamamaya başıyorum.
Bu FORUM amacı Uygulama Gelistirici ile Uygulama Kulllanıcılarını buluşturmak.
Ben başkası adına konuşmuyorum şuan kendi adıma söylüyorum.
Bu Uygulamayı geliştirmem 6 Ayımı aldı. Hergün saatlerimi Harçıyorum.
Kimseden para pul istemiyorum bu benim Hobim .
Bir kullanıcı gelip burdan yada Telegramdan Talepleri mutevazi ve olacak bir şey ise ben sahsen yapmaya çalışıyorum.

Lakin gelip burda yada Telegramda ( Alay eder gibi yazılar yazar yada Uygulamamı olmadığı gibi gösterip rencide etmesine asla izin vermem)
Cevabını veririm o lafları ona iade ederim.
Bunu en iyi Sinetech Sahibi ve Kurucusu TARIK kardeşim iyi biliyor Youtube Yorumlarından.
---------------------

Gelelim Benim 2 gün yasaklanmam olayına .

Büyük Harf yazmışım falan filan fıstık.
Ya ben günlerimi veriyorum burdan başka hiç bir yerde bu uygulamın takibinide yapmıyorum.
Burrada en çok Beğen,i alan yorumlara cevap veren devamlı online olan biri olarak.

Bir uyarı vermeden beni Yasaklamak da kusra bakmayın bu Eksi ( ADMİN) yazar.
Bir Uyarı özelden bir uyarı v.s yapılabilirdi.
Ben yeni bir üye değilimki öyle bir kalemde BAn atıyorsunuz.
Bende b Forum ve Uygulamam içinde tabiki çalışıyoruz beraber çalışıyoruz .

Neyse Sorun yok ama bazı şeyleri bence ayırmamız lağzım.

Ekli dosyayı görüntüle 2914
⬆️Bu uyarıya rağmen daha 1 saat geçmişken: ⤵️

Ekli dosyayı görüntüle 2915

Ben de dahil (-ki zamanında @Adnan K. tarafından yaptırıma uğradım) bütün üyeler eşit statüdedirler, uygulama yapıcı dostlara veya kim olursa olsun pozitif ayrımcılık yapılması diye bir husus söz konusu bile olamaz.
Bir karar, uyarı ve yaptırım verilmiş ise bu yönetim kararıyla verilir ve muhatap yine o üye veya üyeler ile bizim aramızda olur.
Eleştiri ve önerilerinizi de saygıyla süzgeçten geçirmiyoruz da sanmayın. ;)
İyi forumlar...
ahahah Siz komedimizisiniz harbi bu ne.
Yazıların öncesi nerde sadece benim en son yazdığımı göstermisiniz yine.
Yazının öncesini okuyun .Bunu bana Daha öncede yaptınız yazının öncesini okumadan beni mi kötü göstermeye çalııyorsunuz.

evet açıklama bekliyorum ? Lütfen

Telegramda arkamdan konuşmaya devam edersen seninlede uğraşırım. Ben seninle uğraşmayıp hiç bir işine karışmıyorsam sende benim işime karışma, beni anma arkamdan konuşma. Gölgeyi ben modladım evet ama sinetech'in ricası üzerine paylaşımda bulunmadım. Son paylaşan arkadaş farklı yani benden kaynaklı kapanma yaşamadı o yüzden arkamdan boş boş golgesize yapılan ayıp yapan kişi patron falan diye konuşma. Bilmem anlatabildim mi :)
:))) Sen sıranı bekle . Diğer konuları halledim sıra sanada gelicek bekle.

Uygulamanız muhteşem emeğinize sağlık yalnız resmi note 13 telefonumda üst bar gizleme olmuyor varmıdır bir caresi
Yeni güncelleme yaptım Android sürümü düşük olan cihazlar için.
Üst Bar Gizleme kodu eklendi Full Ekran izleme imkanı geldi.
indirebilirsiniz : bit.ly/cine10tviptv
Telegram : t.me/Cine10tv
Forum Driver yarın atıcam

Diğer soruları üst kısımda cevapladım.

60 saniye resetler evet sebebi bu kadar 600 den fazla TV sinema bulmamız mümkün değil PARA İLE satın bile alamayız mümkün değil para dayanmaz.
binlerce kişi izliyor.
iptv normalde 1 kişilik yada paket alırlarsa 1.000 kişilik geçerse iptal oluyor
bizde başka yol bulduk herkez izlesin kod düzenledik 1 saniyenin altında resetleme yaptırdık.
daha iyi bir hale belki getiririz resetleme olayını daha aza indirme fazla belirgin olmaması adına bir şeyler bakıyoruz.
Teşekkür ederim..

:))) Sen sıranı bekle . Diğer konuları halledim sıra sanada gelicek bekle.
Çok konuşma birader bana ne yapabileceksin sağda solda arkamdan konuşursun en fazla yapabileceğin bu ben senle muhattap olmazken senin benim hakkımda atıp tutman.. ne desem bilemedim :) öyle tehdit etmekle bu işler çok zorlama şansını git velveleshop m3u dosyanla uğraş benle değil :)

Çok konuşma birader bana ne yapabileceksin sağda solda arkamdan konuşursun en fazla yapabileceğin bu ben senle muhattap olmazken senin benim hakkımda atıp tutman.. ne desem bilemedim :) öyle tehdit etmekle bu işler çok zorlama şansını git velveleshop m3u dosyanla uğraş benle değil :)
Polemik yapmadan Dm yazıyorum ok bir daha burayı boş lafların ile kirletme LÜTFEN .
Millet derdini anlatsın senle benim derdimi dinlemesin

Yeni güncelleme yaptım Android sürümü düşük olan cihazlar için.
Üst Bar Gizleme kodu eklendi Full Ekran izleme imkanı geldi.
indirebilirsiniz : bit.ly/cine10tviptv
Telegram : t.me/Cine10tv
Forum Driver yarın atıcam
Android tv, iPhone için yok dimi?

Arkadaşlar en basit şeyleri bile çözemiyoruz aramızda, bu kadar gerginliğe ne gerek var Allah aşkına, hele ki bir şeyler üreten insanların üstelik de başka bir konu için tartışması bana çok saçma geliyor. Toplum olarak çok hızlı düşman olabildiğimiz kadar birlik olsak herhalde çok daha başarılı bir ülke olurduk.

Her konunun altına Gölge muhabbeti açan herkesi uyaracağım ve uyarı puanları geçici ve kalıcı ban sebebi olacaktır.

Ayrıca bir kaç arkadaş sürekli aynı meseleyi kaşıyor, onların da bir daha üyelik açılmamak üzere banlanacağını da hatırlatırım, çünkü bu kişilerin tek amacı ortalık karıştırmak, herhalde bundan gizli bir haz alıyorlar, 15 tane hesap açmış adamlar kendi kendilerine cevap verip ortalık geriyorlar, aklı başında olan birisinin bu tuzaklara düşmemesi lazım.

Konular amacından sapınca da kilitlemekten başka çare kalmıyor, birbirimizi üstelik de yazılı bir ortamda tehdit etmenin bedeli de çok ağır olur, cezası çok büyük.

Bu konu da yukarıdaki sebeplerden dolayı kilitlemiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri