Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@Xbyte bu arkadaşımız bize sitesini ve dosya olarak m3u paylaşmış bunu da uygulanıza eklemeyin diye uyarmış uygulamalarınıza buna ragmen uygulamaya eklenmiş gayet mantıklı olarak da tepki göstermiş herhangi bir saygısca cümle de kurmamış arkadaşın engeli bence kaldırılmalı haklı olan bir tepki moderatörlerin bu şekilde değerlendirmesi lazım bu şekılde olursa arkadaş kapatıp giderse haklı olucak olanda burdaki forum uyelerine olucak burda haklı olana ceza verilmesi bence yanlış bir kararUYGULAMANA EKLEDİĞİN LİNKLERİMİ KALDIR, RİCA EDEREK SÖYLÜYORUM !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Posta ve mesajları büyük harfle yazmak, bağırmak ve azarlamak anlamına gelir.
Bu, artık İnternet aleminde yerleşmiş bir kuraldır.
Yazışmaları büyük harf kullanarak yapmak, konunun önemli olduğunu değil; bunu yazanın bilgisizliğini ya da kabalığını anlatır.
Ayrıca Saygısızca kaba üsluptan uzak durunuz.
Kullanıcıya (@Xbyte) 2 gün uzaklaştırma verilmiş olup tekrarında süresiz olarak üyeliği sonlandırılacaktır.
@Laperdesi
Büyük harften almış cezayı galiba...@Xbyte bu arkadaşımız bize sitesini ve dosya olarak m3u paylaşmış bunu da uygulanıza eklemeyin diye uyarmış uygulamalarınıza buna ragmen uygulamaya eklenmiş gayet mantıklı olarak da tepki göstermiş herhangi bir saygısca cümle de kurmamış arkadaşın engeli bence kaldırılmalı haklı olan bir tepki moderatörlerin bu şekilde değerlendirmesi lazım bu şekılde olursa arkadaş kapatıp giderse haklı olucak olanda burdaki forum uyelerine olucak burda haklı olana ceza verilmesi bence yanlış bir karar
arkadaş haklı büyük harf ile de yazıp tepki vermesi normal forumun amacı da bizi kollamak olmalı en başında paylaşımını yaparken belirtmiş istese üye olmaz emek vermez ve bizimle de paylaşmazdı daha 1 gun önce bunu başkaları paylaştı hemen apk oldu daha sonra kapandı bugun adam kendı paylaşıyor ve kendı uygulamanıza eklemeyın yazmış aynı sonuç ile karşılaşıp tepki vermiş hakaret etmeden benim düşüncem bu konuda haklı olan arkadaşın ceza almaması kendisini küfür etmeden savunduğu için böyle olmazsa ilerde insanlar paylaşım yaparken 2 kez düşünür diye düşünüyorumBüyük harften almış cezayı galiba...
benden kımse bişe istemedi hocam ben kendi açımdan da forumdaki öteki arkadaşlar açısından da bunu belirttim yarın sen bir uyglama vs yaparsın dersin bize arkadaşlar bunu size yaptım dosya olarak da paylaşıyorum sonra birisi yine forum da alıp kendi uygulamasına ekliyosa tepki gösteren kişi k hakaret içermeden hakkını savunduğu için ceza alması bana mantıklı gelmedi hepimiz için aynısı olur o zaman bende bişe paylaşırım sen de biri de gelir bunu biz söylediğimiz halde üstelik aynı forumda olan kendı uygulamasına koyar bu anlatmak istedigimÇok uzatılacak bir konu değil.
Aynı sebepten ötürü ceza almışlar. Yarın öbür gün biz de aynı tutumu sergilersek bize de aynı cezayı verirler. Kimsenin de yaptığımız kabahat veya hata ise gelip bizim için yardım istemesine gerek yok. Zaten isterlerse kendileri yöneticiler ile irtibata geçip yanlış anlaşılma varsa çözerler.
Ben sizi yönlendirdiler ya da onlar sizden git mesaj yaz dediler diye söylemedim. Yanlış anladınız beni.benden kımse bişe istemedi hocam ben kendi açımdan da forumdaki öteki arkadaşlar açısından da bunu belirttim yarın sen bir uyglama vs yaparsın dersin bize arkadaşlar bunu size yaptım dosya olarak da paylaşıyorum sonra birisi yine forum da alıp kendi uygulamasına ekliyosa tepki gösteren kişi k hakaret içermeden hakkını savunduğu için ceza alması bana mantıklı gelmedi hepimiz için aynısı olur o zaman bende bişe paylaşırım sen de biri de gelir bunu biz söylediğimiz halde üstelik aynı forumda olan kendı uygulamasına koyar bu anlatmak istedigim
Daha önce G....tv de yaşanan olumsuzlukta olduğu gibi Cine10 da da manipülasyon olduğu kanısında olduğumdan uygulama yapıcı dostlara pozitif ayrımcılık yapılması ve emekleri konusunda yapılan eleştirilerin düzeyli/yapıcı olmaması durumunda ilgili üyeye yaptırım uygulanması biz kullanıcılar için uygulamaların kapatılmaması açısından daha doğru olacağı kanısındayım.( Öneri olarak bir uyarı da verilecekse özel mesaj ile yapılması olabilir vs)arkadaş haklı büyük harf ile de yazıp tepki vermesi normal forumun amacı da bizi kollamak olmalı en başında paylaşımını yaparken belirtmiş istese üye olmaz emek vermez ve bizimle de paylaşmazdı daha 1 gun önce bunu başkaları paylaştı hemen apk oldu daha sonra kapandı bugun adam kendı paylaşıyor ve kendı uygulamanıza eklemeyın yazmış aynı sonuç ile karşılaşıp tepki vermiş hakaret etmeden benim düşüncem bu konuda haklı olan arkadaşın ceza almaması kendisini küfür etmeden savunduğu için böyle olmazsa ilerde insanlar paylaşım yaparken 2 kez düşünür diye düşünüyorum
yok dostum ben öyle demek istemedigini zaten anladım sorun yokBen sizi yönlendirdiler ya da onlar sizden git mesaj yaz dediler diye söylemedim. Yanlış anladınız beni.
Demek istediğim buna bizim karışmamız doğru değil. Cezayı alanlar ile verenler arasındaki bir durum.
Paylaşımlar konusunda ise adam gibi kendi ürettiği şeyi paylaşanlar bir elin parmaklarını geçmiyor zaten. Birileri alıp başka yerde kendisine aitmiş gibi gösterirse de o zamanki duruma göre bakılır ya umursanır önlem alınır ya da umursanmaz.
Yani tepki göstermek insani bir şey ama özelden yazışmalarla karşılıklı atışmak farklı herkese açık alanda başkalarını ilgilendirmemesine rağmen atışmak farklı.
Buradaki amaç sadece hakkını savunmak değil diğer insanlara karşı da rezil etmeye çalışmak oluyor. Böyle olunca da ister istemez gurur meselesi haline geliyor karşılıklı olarak ve ancak bir forum yöneticisinin konuları kilitleme ve kullanıcılara ceza vermesiyle son buluyor.
Her neyse, umarım size karşı niyetimi anlamışsınızdır![]()
bu konuda olan gördügüm kadarı olanı paylaşıyım uygulama en başta @patr0n tarafından modlanıyodu bu konuda uzlaşma oldu her iki taraf da konu kapandı daha sonra @sinetechumit arkadaşımız da yenı uye olmuştu sanırım bilmeden tekrar modladı paylaştı bu sefer kibar bir uslup ile uzlaşıcak bir konu olmadan tartışıldı sonucunda kapandı konuşulunca aslında çok şey çözülür doğru anlaşılsın yeter kiDaha önce G....tv de yaşanan olumsuzlukta olduğu gibi Cine10 da da manipülasyon olduğu kanısında olduğumdan uygulama yapıcı dostlara pozitif ayrımcılık yapılması ve emekleri konusunda yapılan eleştirilerin düzeyli/yapıcı olmaması durumunda ilgili üyeye yaptırım uygulanması biz kullanıcılar için uygulamaların kapatılmaması açısından daha doğru olacağı kanısındayım.( Öneri olarak bir uyarı da verilecekse özel mesaj ile yapılması olabilir vs)
Sonuçta uygulamacılar bir zaman, emek vs. harcıyorlar değerleri bilinmeli ve herkes öneri/eleştirilerinde daha dikkatli olmalı kanısındayım.
Herkese selam ve saygılar
Bilgilendirmeniz için teşekkürler lakin G...tv yi de izleyenler olarak uygulama kapandı ve bizler kaybettikbu konuda olan gördügüm kadarı olanı paylaşıyım uygulama en başta @patr0n tarafından modlanıyodu bu konuda uzlaşma oldu her iki taraf da konu kapandı daha sonra @sinetechumit arkadaşımız da yenı uye olmuştu sanırım bilmeden tekrar modladı paylaştı bu sefer kibar bir uslup ile uzlaşıcak bir konu olmadan tartışıldı sonucunda kapandı konuşulunca aslında çok şey çözülür doğru anlaşılsın yeter ki
Üzülecek bir durum yok dizi film cloudstream canlı yayin dün piyasaya giren vavoo listesi. Hem reklamsız hem kaprissiz.Bilgilendirmeniz için teşekkürler lakin G...tv yi de izleyenler olarak uygulama kapandı ve bizler kaybettikendişem bunda da aynısının yaşanması ...
TebriklerBaşarılarınızın devamını dilerim indrip kuracağım yarın da biraz kurcalarım
![]()
Uygulamanız muhteşem emeğinize sağlık yalnız resmi note 13 telefonumda üst bar gizleme olmuyor varmıdır bir caresiTŞKLER FORUMDAN ALDIĞIM M3U BURAYA EKLİYORUM HEPSİNİ.
SİNEMA KANALLARI EKLENDİ 600 TANE
BELGESEL KANALLARI EKLENDİ HEPSİ
İYİ SEYİRLER
VERSİYON 4-4 ÇIKKI DERİVER ATTTIM.
bit.ly/sinetech6128
ben fikrimi belirttim siteyi yapan arkadaşımız kapatmasın diye kendi paylaşımı olan kısımda forumdaki arkadaşlarımız da memnun olmuşlar önerimi dikkate aldığınız için de teşekkürler amaç zaten pozitif saygılı ve paylaşım yapan arkadaşların korunması olmalı gerisi zaten çözülür iyi forumlar sizedeEkli dosyayı görüntüle 2914
Bu uyarıya rağmen daha 1 saat geçmişken:
Ekli dosyayı görüntüle 2915
Ben de dahil (-ki zamanında @Adnan K. tarafından yaptırıma uğradım) bütün üyeler eşit statüdedirler, uygulama yapıcı dostlara veya kim olursa olsun pozitif ayrımcılık yapılması diye bir husus söz konusu bile olamaz.
Bir karar, uyarı ve yaptırım verilmiş ise bu yönetim kararıyla verilir ve muhatap yine o üye veya üyeler ile bizim aramızda olur.
Eleştiri ve önerilerinizi de saygıyla süzgeçten geçirmiyoruz da sanmayın.
İyi forumlar...