Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bit.ly/sinetech6128Url rica etsem yükleyelim iyi çalışmalar @cine10tv
Dostum benim alanım değil.Tebrik ederim hocam emeğinize sağlık uzun metrajlı içerikleri bekliyoruz uygulamaya
hocam elinize sağlık çok güzel çalışıyor hızlı bende netflix exxen menusun açılıyor ama yayınlardan ses gelmiyor normal kanallardan ses geliyor hepsini deneyemedım benim cihazDostum benim alanım değil.
Uygulama içinde Web Sayfaları paylaşımı yaptım oradan sorunsuz ulaşın diye
12 Simea sitesi 12 Dizi Sitesi.
Her istediğin içerik orada rahat bulursunuz
Teşekkürler eksiklerimiz var her hafta Yeni özellik ekliyorum Kullanıcı kolaylıgı için.Usta eline emeğine sağlık. Çok güzel oldu son güncelleme ile.
İPTV yayınları Tv Sinema ve Belgesel aynı yerden alınıyor. bazılarında TVBOX için gereçerli sadece bu evet bazılarında ses sorunu oluyormuş.hocam elinize sağlık çok güzel çalışıyor hızlı bende netflix exxen menusun açılıyor ama yayınlardan ses gelmiyor normal kanallardan ses geliyor hepsini deneyemedım benim cihaz
M8PRO Mini 2.4G 10K ultra HD 64 GB TV BOX + GAME BOX android TV
bide örneğin specialbox yeşilcam yayını izlerken saniyelik ekran siyah olup geri geliyor sizde oluyormu
Bende 1 dakikadan sonra yayın atıyot, sizdede aynı sorun varmı, veya ayarlama sistemi varmıYapanlardan Allah razı olsun krallar. İnat TV ve Rec TV'ye kafa tutar söylemedi demeyin. İnşallah maçlarda donma kasma olmaz yoğunluktan dolayı uygulama adminleri önlemlerini alsınlar, emeklerinize sağlık size uygulamayı yapmak bize izlemek düşer. En güzeli de vpn gerektirmemesi sürekli kaynaklar güncel tutulursa arka planda daha verimli olur. Görüntü kalitesi de en azından stabil kalsınbasarilarinizın devamını diler, canı yurekten tebrik ederim
Sorun yok hocam yine teşekkür ederiz paylaşım içinDostum benim alanım değil.
Uygulama içinde Web Sayfaları paylaşımı yaptım oradan sorunsuz ulaşın diye
12 Simea sitesi 12 Dizi Sitesi.
Her istediğin içerik orada rahat bulursunuz
Bu Çin'e 10 TV yı nereden buluruz siz dilediğinizemi yoksa play storedamı yani nasıl nerden giriyoruz bilgi lütfenAnket Oluşturdum, Ona göre içerik eklemesi yapılacak.
DOWNLOAD KISMI :
SİNETECK DRİVER ULAŞABİLİRSİNİZ bit.ly/sinetech6128
İNDİREMEYEN KİŞİLER TELEGRAM GELSİN.
TELEGRAM : t.me/Cine10tv
Link :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu Çin'e 10 TV yı nereden buluruz siz dilediğinizemi yoksa play storedamı yani nasıl nerden giriyoruz bilgi lütfen
Dostum evet var sebebi biliyorsunuz piyasada bu kadar içerik kimse ekliyemez. belirli kişi sayısını geçtiği zaman patlıyor .Bende 1 dakikadan sonra yayın atıyot, sizdede aynı sorun varmı, veya ayarlama sistemi varmı
TeşekkürlerUygulamayı bugün yükledim. Spor ve belgesel kanallarına özellikle baktım. Uygulamayı çok beğendim. Umarım uzun yıllar devam eder. Ellerinize kollariniza sağlık.
TeşekkürlerYine emek verilmiş, yine ihtiyaçları karşılayan, yine başarılı ve teşekkürler![]()
![]()
![]()