CİNE10TV İPTV PLAYER

En Çok izlediğiniz Kanal Hangisi ?

• Spor Kanalları

• Ulusal Kanallar

• Belgesel Kanalları

• Tv Sinema

• Yabancı Spor Kanalları

• Müzik Kanalları

• Dünya Yabancı Kanallar

• Radyo Kanalları

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mibox kurdum ana ekrana gelmedi uygulamalardan arayıp bulmak çok uğraştırıyor. ana ekrana eklensin pls.

mibox kurdum ana ekrana gelmedi uygulamalardan arayıp bulmak çok uğraştırıyor. ana ekrana eklensin pls.
Onun için bir launcher kurmanız gerekiyor uygulama yapan arkadaşla alakası yok play storedan atv launcher var en basit indirebilceğiniz onu tavsiye ederim yada forumda projectivy launcher linklerinin paylaşıldığı konular var onuda indirebilirsiniz ozaman bütün yüklü uygulamaları sorunsuz görebilirsiniz

10-15 dakikadır mor paket 3'te manu - newcu maçını seyrediyorum. Şu ana kadar bir takılma veya donma olmadı.

Şimdilik oldukça iyi bir uygulama gibi duruyor. Böyle devam ederlerse çok dua alırlar.😀

Yapanların ellerine kollarına sağlık.

Not : 1. Android 11 yüklü bir TV'ye 1 dakikadan daha az bir sürede sorunsuz yükledim ve kurdum. Kumanda uyumu sorunsuz.
2. Belgesel bölümüne B.İztv plaese.😁
Teşekürler dediğim gibi Spor yayınları sorunsuz.
3 ile 5 panerl ayr ayrı eklendi biri sorunlu olsa diğer panelden izleme imkanı var

Önceden yayınladığın pc versiyonu kullanmaktaydım, sıkıntılar olunca kaldırmıştım.
Şimdiki android versiyonu yükledim, yine güzel yine başarılı yine full ve yine teşekkürler, iyi ki varsın ...

Önceden yayınladığın pc versiyonu kullanmaktaydım, sıkıntılar olunca kaldırmıştım.
Şimdiki android versiyonu yükledim, yine güzel yine başarılı yine full ve yine teşekkürler, iyi ki varsın ...
Teşekkürler PC versiyonu gereksiz bazı çok bilen arkadaşlar yüzünden web sitemizin yayılmasını sağlayarak TR kapanma yüzünden son verdik.
Onlara rağmen en iyisini yapmaya devam ediyoruz
Yine söylüyorum bu uygulama üstüne uygulama olmayacak.
En iyisi için biz burdayız sizin için

Güzel yorum için tşkler.
Spor yayınlarında özellikle hiç bir sorun olmaz 5 panelim var.
webde yayın yapan trgools gibi betzula yayını gibi ve diğerleri bunla web den yaın yapıyor global binlerce kişi izlesin sorun yaşamaz .
biz onlardan çekiyoruz o yüzden sorunsuz tşkler.
İlk mesajda YADA yazısındaki linkten setup dosyası iniyor linki aşağıya ekledim bir yanlışlık mı var. Orada setup olduğu için Apk dosyasını sinetech driver dan indirdim.
https://forum.sinetech.tr/redirect?...6Z282ZjBmd2MvQ2luZTEwaXB0di00LTIuYXBrLmh0bWw=

Dostum uygulamanızı indirdim kurdum TV box a kullandığım cihaz Dreamstar nova 4k uygulama ve ana ekran da uygulama gözükmüyor ama ayarlar-tüm uygulamalar dediğim de gözüküyor oradan girebiliyorum ana ekrana veya uygulamar sekmesinde bir türlü gözükmüyor bunun sebebi ne olabilir
Bu konuda önerilen çözümlere ek olarak "ben ara yüzü, launceri değiştirmek istemiyorum ,klonlama da zor" diyenler için marketten "sideload launcer" uygulamasını indirin , ana ekrandan çalıştırınca tüm uygulamalarınız alfabetik sırada önünüzde olur (play store de dahil) Alıştığınız arayüzü/ launceri de değiştirmemiş olursunuz

Bu konuda önerilen çözümlere ek olarak "ben ara yüzü, launceri değiştirmek istemiyorum ,klonlama da zor" diyenler için marketten "sideload launcer" uygulamasını indirin , ana ekrandan çalıştırınca tüm uygulamalarınız alfabetik sırada önünüzde olur (play store de dahil) Alıştığınız arayüzü/ launceri de değiştirmemiş olursunuz
Güzel bilgi sağol bunu not alalım :)

kanalların açılma hızı çok iyi 1 saat deneme şansım oldu donma kasma atlama zıplama yapmadı kanalların tamamı çalıştı çok başarılı bir çalışma olmuş elinize sağlık

Setup dosyası bilgisayara "Strave App" Adında program kuruyor. Unninstaller programı ile geri kaldırdım çünkü system32 dahil kayıt defterine bile yazmaya çalıştı
Dostum Sinetech driver indir orda var. adresi anasayfada link var

FULL KUMANDA DESTEKLİ
HER ANDROİD CİHAZ UYUMLU

IPTV PLAYER
, aylardır yapmak istediğimiz bir projedir.

Bunun mantığı, normal M3U listesini alıp IPTV Player oynatıcıları sayesinde izleme imkanımız vardı. Bu yüzden herkes M3U listesi paylaşırdı, kendisine göre düzenlerdi.

Biz kendi IPTV Player'ımızı yaptık. Sabit bir M3U URL'si oluşturduk. Kanal güncelleme, ekleme, çıkarma çok daha kolay hale geldi.

Bu bizim ve sizin için önemli.

Sebebi, rahatça kanallarımızı eklediğimiz için devamlı güncel M3U düzenliyoruz. Bütün içerik bu uygulamada hatasız ve hızlı bir şekilde kategori ve liste oluşturuyor.

Daha yapım aşamasında (ama kullanıma engel değil). Gelişmelerden hem buradan hem de Telegram adresimizden ulaşabilirsiniz.

TELEGRAM : t.me/Cine10tv

DOWNLOAD KISMI : SİNETECK DRİVER ULAŞABİLİRSİNİZ bit.ly/sinetech6128
İNDİREMEYEN KİŞİLER TELEGRAM GELSİN.
YADA :

Ekli dosyayı görüntüle 2273Ekli dosyayı görüntüle 2277Ekli dosyayı görüntüle 2276Ekli dosyayı görüntüle 2275
Ekli dosyayı görüntüle 2281
Ekli dosyayı görüntüle 2280Ekli dosyayı görüntüle 2279Ekli dosyayı görüntüle 2278Ekli dosyayı görüntüle 2274Ekli dosyayı görüntüle 2282
Güzel olmuş.Ama belgesel kanalları eksik gibi.Benim izlediğim 3 kanal var 3 üde yok.BBC Earth,Viasat Explorer,Viasat History.Onlarıda ekleyebilirseniz benim için kusursuz olacak.

Çok önceleri mor temalı bir apk vardı.Purple değil ondan önceydi.Ona benzemiş.Onun kullanımıda böyleydi çok rahattı.

uygulama super olmus justin tv yayınları ekleyin tabii tv diye bir kanal varmış ulusal tvye onunda eklermisiniz?

Son düzenleme:
uygulama super olmus justin tv yayınları ekleyin tabii tv diye bir kanal varmış ulusal tvye onunda eklermisiniz?
Sağol yorum için justin tv bilmediğim hangi kanallar var dostum bana söylersen bakim..
acaba belgesel sinema v.s varsa eklerim ama bildiğim kadarı ile sadece spor maçları var.
Mor paketle r bizde full zaten bilgilendirrsen sevinirim

Teşekkürler PC versiyonu gereksiz bazı çok bilen arkadaşlar yüzünden web sitemizin yayılmasını sağlayarak TR kapanma yüzünden son verdik.
Onlara rağmen en iyisini yapmaya devam ediyoruz
Yine söylüyorum bu uygulama üstüne uygulama olmayacak.
En iyisi için biz burdayız sizin için
Dün kurdum,eksikleri olmasına rağmen güzel olmuş.Zamanla eksiklikler giderilince Sinetech Ailesi bu konuda uygulama aramayacaktır diye düşünüyorum.Elinize emeğinize Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri