Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nerede indirdin vpn ilemi çalışıyorBende çalışıyor, aynı zamanda forum da açılıyor.
Daha önce bu forumda paylaşılmıştı o zaman indirmiştim duruyordu.Nerede indirdin vpn ilemi çalışıyor
Evet v4 vpn ile açıyor denedim sağol ustamDaha önce bu forumda paylaşılmıştı o zaman indirmiştim duruyordu.
Vpn kullanmadım.
Sitesine mobil internetle girmeyi de denedim 1-2 kere açmadı, yeniledikçe açıldı.
Sizdeki v4 sürüm mü?
1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir.Arkadaşlar cine10 çalışmıyor ve foruma giriş yapılamıyor bilgisi olan varmı
Calışıyor sorun yokArkadaşlar cine10 çalışmıyor ve foruma giriş yapılamıyor bilgisi olan varmı
güncel sürümü nereden indirebiliriz? yardımcı olabilir misiniz?Calışıyor sorun yok
uygulamanın geliştiricisi arada buraya geliyorgüncel sürümü nereden indirebiliriz? yardımcı olabilir misiniz?
Hocam hala indirme linkini vesaire hiçbir şey bulamadık bugün maç var televizyonu düzgün çalışmıyor uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuzuygulamanın geliştiricisi arada buraya geliyor
Hocam diğer konuda kapandığı söylendi, okumuyor musun?Hocam hala indirme linkini vesaire hiçbir şey bulamadık bugün maç var televizyonu düzgün çalışmıyor uygulamaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz