Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551

Drive dan indiriyorum mi stich kullanıyorum iniyo ancak yükleme yaparken yüklenmedi diyor sebebi ne olabilir

Gerçekten müthiş bir uygulama olmuş. Zengin içeriği ile içerisinde kaybolabilirsiniz. Sadece öneri olarak film kategorisi için film afişlerinin büyük olması ve keşif yapabileceğimiz filmleri afişlerine göre seçmek daha keyifli olabilirdi diyebilirim. Onun haricinde keşke dediğim başka bir yönü yok gibi. Uygulamanız artık severek kullandığım uygulamalar arasında yer alıyor. Emeği geçen tüm ekibinize teşekkür ederim.

Merhaba 2 altarnetifli Yayınlr açık ... sorunsuz çalışıyor
iki gözüm cine 10 bayadir izliyorum bende sorunsuz calisiyor. tek sorun filimlerde kisa kisa 5.10 saniyelik gibi donma olusuyor ama kaldigi yerden devam ediyor. böyle güzel bir hizmeti veren arkadasa sonsuz tesekürlerimi sunarim sagol. ve bende hic engel olmadigi icin vpn hic kullanmiyorum buda benim sansima. günlük 24 saate bir reklam bile eklese hic sorun degil hakediyor.

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
17.02.2025
VPN siz Giriş Yapıldı
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
İYİ SEYİRLER

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Merhaba sinedrivede birde dosya. Co var onu nereye koplayaşacağım yada ne yapacağım anlamadım açıklar mısınız

Cine 10 bayadır takip ediyorum devamlı geliştiriyorsun ,uğraşıyorsun emek veriyorsun sıkılmadan eline sağlık kardeşim umarım istediğin yerlere gelirsin başarılar.
Teşekkürler dostum

Maalesef Evet öyle bende de aynı sorun, sanırsam genel olan bir sorun, umarım düzelir, şimdilik sadece telefondan kullanıyorum müthiş bir şey
Launcher programı kullanarak ana ekrana ekleyebilirsiniz bütün istediğiniz programları düzenlersiniz dilersen

Başkan indirdim ama kanallar açılmıyor VPN ilemi çalışıyor denedim onuda olmuyor
Kanllar açılmıyor diyorsanız bağlantınızı kontrol edin... başka bir sorun olabilir.
bu adres güncel verrsiyon indirin.
eskisini silin yenisini sonra kurun üstüne kurulum yapmayın

Merhaba hayırlı sabahlar hocam, Spor TV kısmından almanyanı kaldırmışsınız, çok iyiydi ben oraya başka ülkelerinde spor kanallarının gelmesini bekliyordum, acaba bir sorun mu oldu
Güncel yayınlar geldiği zaman ekleriz.
iptv onlar devamlı kapandıgı için .
şuan sabit içerkleri video ekliyorum

Drive dan indiriyorum mi stich kullanıyorum iniyo ancak yükleme yaparken yüklenmedi diyor sebebi ne olabilir
Driver ayarını video ile anlattılar ama sanırım gözden kaçırmısınız.
bu adres direk deneyin

Gerçekten müthiş bir uygulama olmuş. Zengin içeriği ile içerisinde kaybolabilirsiniz. Sadece öneri olarak film kategorisi için film afişlerinin büyük olması ve keşif yapabileceğimiz filmleri afişlerine göre seçmek daha keyifli olabilirdi diyebilirim. Onun haricinde keşke dediğim başka bir yönü yok gibi. Uygulamanız artık severek kullandığım uygulamalar arasında yer alıyor. Emeği geçen tüm ekibinize teşekkür ederim.
Teşekkürler

Güncel yayınlar geldiği zaman ekleriz.
iptv onlar devamlı kapandıgı için .
şuan sabit içerkleri video ekliyorum
Anladım hocam teşekkürler, bide hocam film ve dizi afişini daha büyük daha zengin yapmaya özen göster, teşekkürler, kolay gelsin, başarılar.

17.02.2025
VPN siz Giriş Yapıldı
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
İYİ SEYİRLER

merhaba azerbaycan cbc sport kanalı mevcutmu acaba

Tabiileri güncelle hocam açılmıyor hiç biri

Geri