Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

telegram kullanmıyorum sorun şöyle tv ye yüklüyorum program ana menüde tv kumandası aşağı yukarı sağa sola menüde işlev yapmıyor menüler arası gezilemiyor
Dostum o senin cihaz kumandan ile alakalı ilk açılıldığı zaman arama kısmına odaklandıgı için
orjinal olmayan kumandalar sorun yapar.
yada yan sanayi cihazlar.
ilk açıldıgı zaman kumanda edebiliyorsun.
bir menü tıkladıgın zaman arama kısmı olan menude mi kalıyorsun

VPN OLMADAN GİRİŞ YAPILAN APK ÜERETİLDİ.
V.567
Sunucu bulunan linklerin yasaklanması sorunu çözüldü.
Bir daha olmaması için önlem aldık Teşekkürler.
Driver linkler eklendi yeni
APK

Screenshot 20250217 091234

Selamünaleyküm hayırlı günler, kolay gelsin. Televizyona kuruyorum açıyorum, sonra çıktıktan sonra uygulama kayboluyor. Telefondan rahat bir şekilde kullanıyorum amma televizyonda böyle bir sorun yaşıyorum. Uygulama sistem uygulamaları arasına giriyor.

Selamünaleyküm hayırlı günler, kolay gelsin. Televizyona kuruyorum açıyorum, sonra çıktıktan sonra uygulama kayboluyor. Telefondan rahat bir şekilde kullanıyorum amma televizyonda böyle bir sorun yaşıyorum. Uygulama sistem uygulamaları arasına giriyor.
Bazı uygyulamalar anasayfada göstermez ayarlar kısmından girip açabilirsin.
Bunun için bir uygulama var.
Uygulamayı indir anasayfada ne görmek istiyorsn ekle o sorunu çözersin.
ATV launcher adı

Su uygulamadan tek dilediğimiz launchersiz diğe uygulamalar gibi direk boxda görünmesi

Bazı uygyulamalar anasayfada göstermez ayarlar kısmından girip açabilirsin.
Bunun için bir uygulama var.
Uygulamayı indir anasayfada ne görmek istiyorsn ekle o sorunu çözersin.
ATV launcher adı
Eyvallah teşekkür ederim hocam

Trt spor çalışmıyor yeni sürümde. Vpn ile de denedim olmadı

Öncelikle uygulama çok güzel elinize sağlık fakat ilk zamanlar bütün film kanalları açıyorken şimdi bazıları açmıyor biliyorum bunu size defalarca dile getirdiler ama yinede bilginiz olsun çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Hocam emeğinize sağlık mükemmel uygulama bir sorun var benlik mi genel mi bilmiyorum birşeyler izlerken Netflix exxen olsun yayınlar duruyor

Merhaba
5.6.6 da sinema izle sekmesinde hit2024-2025 vardı 5.6.7 de sadece 2024 var 2025 yok eklenecek mi?

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
17.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,7 ÇIKKI
VPN siz Giriş Yapıldı
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

TAM 16.000 VİDEO EKLENDİ
DMAX BELGESEL YAYINLARI 6,000
TLC BELGESEL YAYINLARI 6.000
TRT ÇOCUK YAYINLARI. 4.000
HEPSİ BÖLÜM BÖLÜM İSİM İSİM AYRILDI .
İYİ SEYİRLER
Ekli dosyayı görüntüle 4586
Ekli dosyayı görüntüle 4583

Ekli dosyayı görüntüle 4584

Ekli dosyayı görüntüle 4587
Ekli dosyayı görüntüle 4585

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547emeğinize sağlık bir spor kanalı var spor panel 4 güzel var çok iyi ama maç başlarken 2 dakika sonra kapanıyor destek lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Geri