Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Screenshot 20250214 073813Screenshot 20250214 073835Screenshot 20250214 073823
Screenshot 20250214 073803

Bütün Platformlar Eklendi.
BüTün Dizi Flimler Eklendi.
Bütün Sinema Flimleri Eklendi
Çok Büyük Bir Arşive Hazır Olun.
Devamlı Güncelleniyor.
Yeni Flim Diziler Ekleniyor.

Merhaba ben Fahrettin yaktınız Uygulamayı çok beğeniyorum süper. Size birşey sorabilirmiyim ben burdayım yeniyim ve bu Uygulamayı Apk olarak indiriyorum ama TV Box da Uygulamayı ayarlardan açmam lazım Uygulama önkısıma gelmiyor arka bölümde kalıyor bu neden kaynaklanıyor ( bazı uygulamalar ama önde) Bana cevap verebilirmisiniz şimdiden Teşekkürler.

Merhaba ben Fahrettin yaktınız Uygulamayı çok beğeniyorum süper. Size birşey sorabilirmiyim ben burdayım yeniyim ve bu Uygulamayı Apk olarak indiriyorum ama TV Box da Uygulamayı ayarlardan açmam lazım Uygulama önkısıma gelmiyor arka bölümde kalıyor bu neden kaynaklanıyor ( bazı uygulamalar ama önde) Bana cevap verebilirmisiniz şimdiden Teşekkürler.
Selam yorum ve iyi niyetiniz için teşekkürler.

tv box launcher apk indirin bu ATV adında var
ATV launcher : Bu uygulama anasayfanızı düzenlemenşze yarar.

1739525940595

İzlemeyen varsa kesin izlesin
9 Sezon 134 Bölüm.
Dizi Platformu / MUBİ - Bölümünde
Efsane Dizidir
Türkçe Dublaj Full

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
14.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,6 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

Ekli dosyayı görüntüle 4539Ekli dosyayı görüntüle 4540Ekli dosyayı görüntüle 4541Ekli dosyayı görüntüle 4542Ekli dosyayı görüntüle 4543Ekli dosyayı görüntüle 4546Ekli dosyayı görüntüle 4548Ekli dosyayı görüntüle 4552Ekli dosyayı görüntüle 4547Ekli dosyayı görüntüle 4549Ekli dosyayı görüntüle 4551
Uygulama çok güzel emeğinize sağlık 👏

ATV Launcher denedim ve oluyor ama birşey fark ettim Uygulamalar diğerlerinden ayrı tutuyor ama oluyor iki ayrı ön planda oluyor.
Genede iyi bir çözüm Teşekkürler.
Bunun bir yolu daha var tv box cihazınızı ilk kurulum esnasında google tv özelliğini kurmazsınız sadece adnroid özelliği kurulmuş olur ve yüklediğiniz apk ların simgesi ana sayfada görünür. bu apk dosyalarının simgelerinin anasayfada görünmemelerinin sebebi uygulamayı yapanların uygulamalarını google tv ile uyumlu yapmamış olmaları

@cine10tv
Eline emegine saglik. Birkac gundur kullaniyorum ve gercekten cok begendim.
Bu kadar hizli tepki veren ve goruntu kalitesini iyi olan bir uygulama denememistim. En azindan benim kullandiklarim arasinda.
Zahmetiniz ve emeginiz icin tesekkur ederim.

Bunun bir yolu daha var tv box cihazınızı ilk kurulum esnasında google tv özelliğini kurmazsınız sadece adnroid özelliği kurulmuş olur ve yüklediğiniz apk ların simgesi ana sayfada görünür. bu apk dosyalarının simgelerinin anasayfada görünmemelerinin sebebi uygulamayı yapanların uygulamalarını google tv ile uyumlu yapmamış olmaları
Teşekkürler güzel bilgi için

Geri