Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

cok cok tsk sagol. ve katagori gecislerinde ekranda klawye aktif oluyor.?

Son düzenleme:
Gibi 7/24 yayınında problem var geri sarıyor ve donuyor sayın cine10 yapımcısı

Üstad ellerinize sağlık. Umarım uzun soluklu olur. Bağımlılık yaptınız çünkü. :)
Teşekkürler .

Anasayfa sabir başlık olayı uygulama çok daha rahatlattı evet.
Devam ediyoruz ve devam edicez

Yani ne denebilir ki ellerinize, emeğinize sağlık

Emeğinize sağlık isteğimiz herşey var ama tek sorun izlerken yayınları geri alıyor

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
11.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,5 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

Ekli dosyayı görüntüle 4371

Son güncelleme cok iyi olmuş elinize sağlık

Uygulama için teşekkürler... Fakat son sürümde bir önceki surum gibi 30 saniye içinde 3 saniye donup kalıyor ve bunu sürekli yapıyor belki benim cihaz ilealakali olabilir amasadece bu uygulama ici de iken oluyor bu .. Bu arada cihazım xiaomi stick

3 gün boyunca, 7/24 anasayfayı düzenleyeceğim derken, minik bir kod yüzünden player tam ekran olmuyormuş. Bazı arkadaşlar bugün söyledi, ben de hayır, otomatik oluyor, dedim çünkü sistem öyle çalışıyordu.

Neyse ki 5 saatlik çalışma sonucu o minik hatayı buldum ve sorunu çözdüm. Bu işin zorluğu bu, bir nokta hatası her şeyi bozuyor.

Tekrar kusura bakmayın. Yeni APK hazırladım, test ettim, şu an için bir sorun yok, umarım olmaz da.

Bundan sonraki tek güncelleme, bazı cihazlarda IPTV yayınları olduğu için, ses üzerine olacaktır.

PLAYER FULL EKRAN HATASI GÜNCELLENDİ.
DRİVER YENİ APK EKLENDİ

Elinize sağlık uygulama on numara ama bu tarz uygulamaları genelde dizi film izlemek için kullanıyorum yüksek kalite izlemek için ,açık konuşmak gerekirse çok sık bilgintv kullanırdım oda çöp gibi oldu. İçeriklere güncelleme falanda gelmiyor. Uygulamanız güzel fakat bence hem çok kategori var hemde diziler alt alta sayfalarca klasör klasör daha sade yapılırsa benim gibi olanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum
Anasayfa düzenlemesi yapaildi

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
11.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,5 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :
WEB İNDİR :
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.

Ekli dosyayı görüntüle 4371

Emeğine sağlık 👏

Admin cine10 yeni APK nerden indire bilirim burdaki dreiver açılmıyor bana bir kin gonderirmisin tşk

Hayirr açılmıyor hiç biri dee çok güzel bir APK emeğinize sağlık çok beyendim önceki surumm ama yeni sürüm indiremedim burdaki link ler açılmadı
Geliştirenlerin emeğine sağlık.
Ben sadece belki gözünüzden kaçmış olabilir diye yazdım.
* Üç linkten de ayrı ayrı indirme yapabildim.
Drive linklerinden indirme için gmail hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor.

Hayirr açılmıyor hiç biri dee çok güzel bir APK emeğinize sağlık çok beyendim önceki surumm ama yeni sürüm indiremedim burdaki link ler açılmadı
DOSTUM Web link adreside var ordan indirebilirsiniz.

Çok başarılı bir uygulama bu zamana kadar kullandığım en stabil ve geniş içerikli olanı herkese tavsiye ederim ...

* Özellikle film kanallarının bir kısmında görüntü en boy oranı bozuluyor , çaresi var mı?
* Ana menüde yer alan "Sinema İzle", "Dizi Platformları", "Dünya Kanalları" bölümlerinde içerik yok.

VE BEKLENEN ÖZELLİK GELİYOR......
Tüm çalışmalar 1 Hafta içinde bitiyor.
Dizi ve Sinema Bölümleri iç içe değil artık .Diziler Bölüö Bölüm Ayrı oldu.
* Özellikle film kanallarının bir kısmında görüntü en boy oranı bozuluyor , çaresi var mı?
* Ana menüde yer alan "Sinema İzle", "Dizi Platformları", "Dünya Kanalları" bölümlerinde içerik yok.
Dostum İçerikler var sanırım senin bağlantın çok zayıf olduğu için.yüklemede sorun yaşadın.
10.000 binlerce içerik var orada :))))

Konuyu görüntüleyenler

Geri