Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürler .Üstad ellerinize sağlık. Umarım uzun soluklu olur. Bağımlılık yaptınız çünkü.![]()
Son güncelleme cok iyi olmuş elinize sağlık-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI11.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,5 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
Ekli dosyayı görüntüle 4371
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Anasayfa düzenlemesi yapaildiElinize sağlık uygulama on numara ama bu tarz uygulamaları genelde dizi film izlemek için kullanıyorum yüksek kalite izlemek için ,açık konuşmak gerekirse çok sık bilgintv kullanırdım oda çöp gibi oldu. İçeriklere güncelleme falanda gelmiyor. Uygulamanız güzel fakat bence hem çok kategori var hemde diziler alt alta sayfalarca klasör klasör daha sade yapılırsa benim gibi olanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum
Emeğine sağlık-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI11.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,5 ÇIKKI
ANASAYFA MENÜ DÜZENLEME OLDU
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
WEB İNDİR :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
ANASAYFA ANA BAŞLIKLAR ALTINDA KISALDI.
ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİ ÇOK DAH RAHAT.
Ekli dosyayı görüntüle 4371
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
TeşekkürlerEmeğine sağlık![]()
İlk mesajda üç adet link var , hiç birinden indiremediniz mi?Admin cine10 yeni APK nerden indire bilirim burdaki dreiver açılmıyor bana bir kin gonderirmisin tşk
Hayirr açılmıyor hiç biri dee çok güzel bir APK emeğinize sağlık çok beyendim önceki surumm ama yeni sürüm indiremedim burdaki link ler açılmadıİlk mesajda üç adet link var , hiç birinden indiremediniz mi?
Geliştirenlerin emeğine sağlık.Hayirr açılmıyor hiç biri dee çok güzel bir APK emeğinize sağlık çok beyendim önceki surumm ama yeni sürüm indiremedim burdaki link ler açılmadı
DOSTUM Web link adreside var ordan indirebilirsiniz.Hayirr açılmıyor hiç biri dee çok güzel bir APK emeğinize sağlık çok beyendim önceki surumm ama yeni sürüm indiremedim burdaki link ler açılmadı
Dostum İçerikler var sanırım senin bağlantın çok zayıf olduğu için.yüklemede sorun yaşadın.* Özellikle film kanallarının bir kısmında görüntü en boy oranı bozuluyor , çaresi var mı?
* Ana menüde yer alan "Sinema İzle", "Dizi Platformları", "Dünya Kanalları" bölümlerinde içerik yok.