hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 35
SupeeerrrDiziler için her Platform İlk sırasına içinde ne var içerikleri eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 4033

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
SupeeerrrDiziler için her Platform İlk sırasına içinde ne var içerikleri eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 4033
videoyu seyrettim ama benim söylediğim başka bir şey. Linkte ayrıntılı bilgi var.Selam şu video izlerseniz.
Sorunu ve çözümü anlarsınız.
Teşekürler yorum ve düşünce için.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
merhaba hayırlı aksamlar benim şöyle sorunum varda film dizi bölümlerinde surekli takılıp dönüp tekrar oynatma gibi sorunlar olabilioda bunlar cihazla alakalımıdır yoksa yayındanmıdır acaba hayirli aksamlar-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
SİNETECH DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
CİNE10 DRİVER :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle yayın, yayını aynı anda kullanan sayısı ve/veya bağlantınız ile ilgilidir.merhaba hayırlı aksamlar benim şöyle sorunum varda film dizi bölümlerinde surekli takılıp dönüp tekrar oynatma gibi sorunlar olabilioda bunlar cihazla alakalımıdır yoksa yayındanmıdır acaba hayirli aksamlar
TeşekkürlerSupeeerrr![]()
Video anlattım dostum.Emeğinize sağlık. Ancak hangi kanal olursa olsun belli aralıklarla donma oluyor. Sebebi nedir acaba
Bizim sistemde iç içe klasör olmuyor sistemi o şekilde kurmadık bazı sebebplerden ötürü.Elinize sağlık uygulama on numara ama bu tarz uygulamaları genelde dizi film izlemek için kullanıyorum yüksek kalite izlemek için ,açık konuşmak gerekirse çok sık bilgintv kullanırdım oda çöp gibi oldu. İçeriklere güncelleme falanda gelmiyor. Uygulamanız güzel fakat bence hem çok kategori var hemde diziler alt alta sayfalarca klasör klasör daha sade yapılırsa benim gibi olanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum
Video izlerseniz .merhaba hayırlı aksamlar benim şöyle sorunum varda film dizi bölümlerinde surekli takılıp dönüp tekrar oynatma gibi sorunlar olabilioda bunlar cihazla alakalımıdır yoksa yayındanmıdır acaba hayirli aksamlar
Evet kanka mantık yaklaşık aynıÖncelikle yayın, yayını aynı anda kullanan sayısı ve/veya bağlantınız ile ilgilidir.
Yayınlara bağlı..Bu ve benzeri uygulamalar için vpn kullanmak gerekli mi?
süper uygulama tvbox ta kullanıyorum. masaüstü uygulaması da vrdı. linkini ulamadım atabilirmisiniz?Yayınlara bağlı..
Bizim uygulamada VPN li kanallar yazılır VPN kullanın diye
Teşekkürler.süper uygulama tvbox ta kullanıyorum. masaüstü uygulaması da vrdı. linkini ulamadım atabilirmisiniz?
Elinize,Emeğinize Sağlık.Kolaylıklar diliyorum.Gayretleriniz için Teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 3850
Bir çok şeçenek ile - KONUŞANLAR 7/24 Eklendi