Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

Şuan forumun en gözde uygululaması .eline sağlık
-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :

Emeğinize sağlık. Ancak hangi kanal olursa olsun belli aralıklarla donma oluyor. Sebebi nedir acaba

Elinize sağlık uygulama on numara ama bu tarz uygulamaları genelde dizi film izlemek için kullanıyorum yüksek kalite izlemek için ,açık konuşmak gerekirse çok sık bilgintv kullanırdım oda çöp gibi oldu. İçeriklere güncelleme falanda gelmiyor. Uygulamanız güzel fakat bence hem çok kategori var hemde diziler alt alta sayfalarca klasör klasör daha sade yapılırsa benim gibi olanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum

-TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV- DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI
02.02.2025
GÜNCELLEME GELDİ : V-5.6,4 ÇIKKI
DİZİ VE SİNEMA PLATFORMU İZLEME İMKANI
UYGULAMA İÇİ : ARAMA EKLENDİ
UYGULAMA İÇİ : PLAYER KONTROL TUŞLARI AKKİF EDİLDİ
UYGULAMA İÇİ : KANAL VE KATEGORİ MENÜ KISMI DÜZENLENDİ
------------------------------------------------------------------
UYGULAMA TANITIM VİDEOSU :
SİNETECH DRİVER :
CİNE10 DRİVER :

merhaba hayırlı aksamlar benim şöyle sorunum varda film dizi bölümlerinde surekli takılıp dönüp tekrar oynatma gibi sorunlar olabilioda bunlar cihazla alakalımıdır yoksa yayındanmıdır acaba hayirli aksamlar

merhaba hayırlı aksamlar benim şöyle sorunum varda film dizi bölümlerinde surekli takılıp dönüp tekrar oynatma gibi sorunlar olabilioda bunlar cihazla alakalımıdır yoksa yayındanmıdır acaba hayirli aksamlar
Öncelikle yayın, yayını aynı anda kullanan sayısı ve/veya bağlantınız ile ilgilidir.

Elinize sağlık uygulama on numara ama bu tarz uygulamaları genelde dizi film izlemek için kullanıyorum yüksek kalite izlemek için ,açık konuşmak gerekirse çok sık bilgintv kullanırdım oda çöp gibi oldu. İçeriklere güncelleme falanda gelmiyor. Uygulamanız güzel fakat bence hem çok kategori var hemde diziler alt alta sayfalarca klasör klasör daha sade yapılırsa benim gibi olanlara daha faydalı olacağını düşünüyorum
Bizim sistemde iç içe klasör olmuyor sistemi o şekilde kurmadık bazı sebebplerden ötürü.
Mantık şu İPTV Player Gibi düşünün m3u yazdıgınız zaman nasıl listeleniyor Mantık bunun gibi.

ne aradığınızı biliyorsanız ARA ma kısmı çok güzel çalışıyor. istediğin dizi adı - flim adı - tv adı yazmanız yeterli
Sadece onları gösterir.

Yok ben bakmak istiyorum içinde neler va derseniz.
Diziler için her dizi ilk satırına içindeki dizi izmlerini yazdıyoruz.
Bunun gibi
video tıklayın anlarsınız.

Ayrıca Tv Sinema Bölümü İç içe atamam bu sefer klasör çok uzar .. Yayıncılar farklı o yüzden

Video izlerseniz .

Bu ve benzeri uygulamalar için vpn kullanmak gerekli mi?

Birkaç gün önce gibi yayınlarını sormuştum ve donup geri alınma sorunu yaşıyorum yayında internetimde bir sorun yok

süper uygulama tvbox ta kullanıyorum. masaüstü uygulaması da vrdı. linkini ulamadım atabilirmisiniz?
Teşekkürler.
masaüstü uygulaması mecburen kaldırdık.
Türkiye yasaklandı sistem

SÜPER GÜNCELLEMELER DEVAM EDİYOR.

Anasayfa kısaldı anabaşlıklar altında bütün kanallar şimdi daha rahat yükleniyor.
Sorunsuz kolay arayüz ve arama kısmı ile çok daha kolay.
İyi seyirler.
Screenshot 20250211 072255

Üstad ellerinize sağlık. Umarım uzun soluklu olur. Bağımlılık yaptınız çünkü. :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri