Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum. Güncelleme mi var yoksa sorun bende mi anlamadım? kaldırdım tekrar kurdum aynı
version 5.6.4

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2025-02-04 01.39.48.png
    Ekran Resmi 2025-02-04 01.39.48.png
    94.1 KB · Görüntüleme: 25
son güncellemeden sonra böyle bir hata alıyorum. Güncelleme mi var yoksa sorun bende mi anlamadım? kaldırdım tekrar kurdum aynı
version 5.6.4
Önce eskisini sil bence
arabelleiğini temizle dostum.
daha sonra yeniden kur.
düzelmezse telegrama gel başka yolları var orda hallederiz

Herşey çok güzel fakat mesela gain diziye girdiğimde bütün dizilerin teker teker bölümleri çıkıyor, onun yerine diziler tek tek dosya halinde bulunsa daha güzel olur inat box gibi teşekkürler

Herşey çok güzel fakat mesela gain diziye girdiğimde bütün dizilerin teker teker bölümleri çıkıyor, onun yerine diziler tek tek dosya halinde bulunsa daha güzel olur inat box gibi teşekkürler
Dostum iç içe klasör olmuyor.
Bak yapman gereken basit.
Hangi dizi izleyeceksen.
Arama kısmına yaz çıkar.

Daha sonra her bölüm başına içindeki dizi isimleri en başa yazılacak neler var ne ler yok.
Rehber gibi

Merhaba çocuk bölümü çok aşağıda biraz yukarıya alablilrmisiniz ulusal, haberler, belgesel ve çocuk bölümleri alt, alta olursa çok iyi olur.

Merhaba çocuk bölümü çok aşağıda biraz yukarıya alablilrmisiniz ulusal, haberler, belgesel ve çocuk bölümleri alt, alta olursa çok iyi olur.
Düzenlme bu çekilde Çocuk bölümü populer olmadığı için alta aldım.
Popoler bölümler üst kısımda

Dünya Spor Kanalları daha çok var bitmedi.

İTALYA -İSPANYA - FRANSA VE DİĞERLERİ

Tek tek ekleme yapılıyor
İçeriğiniz çok zengin, elime kumandayı aldım mı zapping manyağı oluyorum, global olmayı seviyorum gayet tatmin edici içerikler, elinize sağlık, devamlılığı dileği ile iyi çalışmalar.

Diziler için her Platform İlk sırasına içinde ne var içerikleri eklendi.
Adszsss

Ekli dosyalar

• Adsızsss.png
    Adsızsss.png
    196.4 KB · Görüntüleme: 13
teşekkürler güzel uygulama. dizilerin bölümleri menülerde tek tek olması yerine sadece dizi adı olsa altında bölümlerle ilgili menüler çıksa daha iyi olur diye düşünüyorum. kolay gelsin.

--- ADMİN ÇILDIRDI ---

TABİİ - NETFLİX - EXXEN - AMAZON - GAİN - TV PLUS - DİSNEY+TOD TV - BLU TV - DÜNYA KANALLARI - DÜNYA SPOR KANALLARI​

Hepsi Eklendi Yaklaşık bütün Diziler - Flimler ve dahası geliyor Bizden ayrılmayın.

İzlemeniz için : V5-6-4
Yeni Güncel Sürümü indirmeniz gerekiyor.
Driver Download Edebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 3864
Ekli dosyayı görüntüle 3865
Emeğinize sağlık,çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyorum.Teşekkürler.

merhaba, google / android tv için match content frame rate / afr özelliğini player'a ekleyebilir misin? Frame rate uyuşmadığından spor ve film kanalllarında hafif kesiklik oluyor. Şundan bahsediyorum:

merhaba, google / android tv için match content frame rate / afr özelliğini player'a ekleyebilir misin? Frame rate uyuşmadığından spor ve film kanalllarında hafif kesiklik oluyor. Şundan bahsediyorum:

Selam şu video izlerseniz.
Sorunu ve çözümü anlarsınız.
Teşekürler yorum ve düşünce için.

Konuyu görüntüleyenler

Geri