Öneri ❤️ CINE10 İPTV ❤️ | VAVOO YAYINLARI EKLENDİ

telegram kullanmıyorum sorun şöyle tv ye yüklüyorum program ana menüde tv kumandası aşağı yukarı sağa sola menüde işlev yapmıyor menüler arası gezilemiyor
Şimdi anladım sorunu.
Bu hatayı ilk sizde duydum.
Sanırım bir tek sizin cihaza uyum sağlamamış.
Üzgünüm.

Bir soru : Üst kısımda Bu logo varmı.

Bende 12 goggle tv de sorun yok . Uygulamalar kısmında uygulamadaki verileri temizleme yapıp sonra programı kaldırıp sıfırdan temiz yükleme deneyin
Aynen dediğim gibi arabelleğinizi temizleyin derim bende

Bende 12 goggle tv de sorun yok . Uygulamalar kısmında uygulamadaki verileri temizleme yapıp sonra programı kaldırıp sıfırdan temiz yükleme deneyin
bunları yapmıştım sorun bunlarla alakalı değil kumanda ile alakalı

Aynen dediğim gibi arabelleğinizi temizleyin derim bende
Sorunun sebebini buldum ilginç bir sorun
sorun ben akıllı kumanda kullanıyorum. Program açılınca ana sayfa üstte arama menüsü seçili açılıyor .tv nin orjinal kumandası menüleri geziyor sorun yok ama akıllı kumanda arama menüsünden aşağı çıkmıyor. tv kumandası ile bir alt menüye geldikten sonra akıllı kumanda yine normal gezebiliyor.
sanırım program açılışta arama menüsü seçili açılmasa her iki kumanda da normal çalışacakBnm

sorun ben akıllı kumanda kullanıyorum. Program açılınca ana sayfa üstte arama menüsü seçili açılıyor .tv nin orjinal kumandası menüleri geziyor sorun yok ama akıllı kumanda arama menüsünden aşağı çıkmıyor. tv kumandası ile bir alt menüye geldikten sonra akıllı kumanda yine normal gezebiliyor.
sanırım program açılışta arama menüsü seçili açılmasa her iki kumanda da normal çalışacakEkli dosyayı görüntüle 3518
Anladım bakarız neler yapabiliriz diye sağol

Hocam merhaba uygulama güzel, tek sorun oynatıcı özellikle mor kanallarda 01:00 dakikadan sonra donuyor, tekrar 30sn baremden sonra başa donuyor, dönüp tekrar 30sn sonra donuyor. Daha stabil bir oynatıcıyla kanallar daha iyi olacaktır.Guncelleyiniz saygılar desteklerinizi bekliyoruz.

Hocam merhaba uygulama güzel, tek sorun oynatıcı özellikle mor kanallarda 01:00 dakikadan sonra donuyor, tekrar 30sn baremden sonra başa donuyor, dönüp tekrar 30sn sonra donuyor. Daha stabil bir oynatıcıyla kanallar daha iyi olacaktır.Guncelleyiniz saygılar desteklerinizi bekliyoruz.
O sanırım oynatıcıdan değil izlediğiniz yayını aldıkları yerden dolayı olmuştur çünkü farklı uygulamalarda denedim izlerken ve birçoğunda aynı şey oldu bahsettiğiniz gibi.
Anladığım kadarıyla da çoğu aynı yayını veriyordu.

O şekilde olmayanı bulduğumda oradan devam ettim.

Merhaba öncelikle bilgi için teşekkür ederim bunu bir çok defa söyledim ama sanırım görmediniz.
Bunu konu başlığınada yazmam gerekiyor.

Malum Kanallar siz iptv yazan yere girmisiniz.
Malum Kanalda İlk sırada 4 ayrı panel var. Her panelde Full kanallar sıralı şekilde izlemek istediğiniz zaman burası sizin için daha rahat olur.

Konuyu esas sebebi şudur.

Bildiğiniz gibi İPTv yayınları üçretli ve genelde1 kişilik yayınlar olur.
Örnek İPTv satıcısı 500 Kişiye uygun bir sunucu kiralar.
Her ay buna göre Sunucu ücreti öderler.
Bu sunucuya yayınları kayden bir Xstream Panalei vardır.
Burdan kullanıcı adı şifre oluşturur ve sadece 1 kişi o yayını izler.
Sağdan soldan aldığımız M3U8 listesi olay budur.

Bu Sunucuya Örnek 700 kişi veri çekkiği zaman donar, atar yada durur yayınlar.

Daha fazla kişin izlemesine olanak vermez.
Sunucu bunu fark ettiği zaman yayını kapatır.

Benim yaptığım sistem ile Sınırsız kişi girebiliyor.
Arada 1 tık yarım saniye donya yapar geçer devam eder yayınlar.
Eğer bu sistemi kurmasam hiç bir yayını yayınlayamam.

Benim Uygulamanın en büyüt arısı bu.
Hiç bir yerde bu kadar içerik bulma imkanı yok.
Bu olay sadece İPTV yayınları için geçerli diğer kanallar normal zaten.
İPTv yayınlarıda TV Sinema Bölümü.
ve Ek olarak isteyen olursa diye Birde Malum kanal ekledim.
Malum kanalın yanında iptv yazar.
Bu sebeple siz Normal Malum kanallardan izleyin .

Bilgilendirme için teşekkürler her gün uygulamanın daha iyi olacağını düşünenler denim. Emekleriniz için teşekkürler biz uygulamayı ya da sizi daha iyisi için teşvik ediyoruz, nihayetinde bize hiçbir ücret talep etmeden ev konforunda yayın sunuyorsunuz, sizleri eleştirmiyoruz destekliyoruz :) İnanıyoruz daha da iyi olacak uygulama.

Merhaba, uygulama gerçekten çok güzel olmuş ancak mobil uygulama olarak yazdığınız için android tv lerde kısayol oluşmuyor. Her defasında ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz. Uygulamayı tv ler için de yazamaz mısınız? umarım çok olmuyorumdur.

Merhaba, uygulama gerçekten çok güzel olmuş ancak mobil uygulama olarak yazdığınız için android tv lerde kısayol oluşmuyor. Her defasında ayarlara girip oradan açmak zorunda kalıyoruz. Uygulamayı tv ler için de yazamaz mısınız? umarım çok olmuyorumdur.
ekrandami gorunmuyor???
o zaman playstordan atv lancur indirip kur usta tum sorunun kalkar

ekrandami gorunmuyor???
o zaman playstordan atv lancur indirip kur usta tum sorunun kalkar
Bu farklı uygulama yüklemek çözüm değil yoksa Google tv kurulum esnasında temel özellikler veya google tv kurulumu diye seçenek var google tv yi kuru seçmezse olur biter sadece android tv kurmuş olur uygulama simgelerini de görür

sanırım program açılışta arama menüsü seçili açılmasa her iki kumanda da normal çalışacakEkli dosyayı görüntüle 3518
Sorunu bulduğun için sevindim.
Malesef odaklama yerimiz arakısmı olarak kalması gerekiyor.

deneme amacli dün cine10 tv apk sini. mi box cihaza kurdum. tüm katagorileri deneme amacli biraz dolastim. nerdeyse tüm kanallar acildi aktif durumda kanallar arasi gecislerde cok iyi hizli anlik aciliyor. bende bir tek tv8.5 acilmadi. ben yurtdisinda yasadigim icin uzantilarda herhangi bir engellenme durumu yok vpn de hic bir zaman kullanmadim. vallahi eklenti görselligiyle icerigiyle cok güzel olmus. bende yillik digitürk aboneligi oldugu halde cine10tv eklentisinide kullanmaya basladim digitürk paketimde olmayan kanallar mevcut. emek verilmis ugrasilmis sahsim adina cine10tv yapan arkadasa cok cok tsk ederim sagol. 10:NR 10:YILDIZ.........

deneme amacli dün cine10 tv apk sini. mi box cihaza kurdum. tüm katagorileri deneme amacli biraz dolastim. nerdeyse tüm kanallar acildi aktif durumda kanallar arasi gecislerde cok iyi hizli anlik aciliyor. bende bir tek tv8.5 acilmadi. ben yurtdisinda yasadigim icin uzantilarda herhangi bir engellenme durumu yok vpn de hic bir zaman kullanmadim. vallahi eklenti görselligiyle icerigiyle cok güzel olmus. bende yillik digitürk aboneligi oldugu halde cine10tv eklentisinide kullanmaya basladim digitürk paketimde olmayan kanallar mevcut. emek verilmis ugrasilmis sahsim adina cine10tv yapan arkadasa cok cok tsk ederim sagol. 10:NR 10:YILDIZ.........
Teşekkürler

spor kanalları problemli uygulamada bu hafta
Merhaba - 10 larca link var dostum illa çalışan oluyor.
Anlık link yenileme yapıyorlar.
Bizde güncelliyoruz çalışmayanları.
fazlası ile Mor paket var.
Bunu buraya yazmanın amacını anlıyamadım ?
Telegram onlarca kişi var anlık yenimeler oldugunu bu Uygulamayı kullanan herkkez bilir.

Eleştiri olarak değil.
Bilginiz olmaması sebep.

Konuyu görüntüleyenler

Geri