Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum yazılanları okumuyormusunuz her keze yazıyorum hayla aynı kelime ?? az okuyun Lütfen yazılarıÖnceden feed yayınlar vardı neyse başka alternatifler bakacağız Önceden çok iyiydi teker teker paralı olacak ücretsiz ucretli olarak ayırma olmamalı bence uygulamalarda korsan paralı olmaya da gidiyor inşallah birisi çıkarda güzel uygulama yapar burada ki tüm uygulamalar güzel inşallah diğerleri de paralı ıptv geçmez![]()
Usta okudum dedim zaten onu ben direk yazdım arkaları görmedim sonra gördüm bak tamam usta anladım yazdımya yukarı bakDostum yazılanları okumuyormusunuz her keze yazıyorum hayla aynı kelime ?? az okuyun Lütfen yazıları
Ok dostumUsta okudum dedim zaten onu ben direk yazdım arkaları görmedim sonra gördüm bak tamam usta anladım yazdımya yukarı bak![]()
Sağol dostum 3-4 gün taşınma işimim var sonrası bakıcazhayırlı olsun
eyvallah önce kendi işini hallet sanal biraz bekleyebilirSağol dostum 3-4 gün taşınma işimim var sonrası bakıcaz