Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reis şu yapay zekayı bırakıp biraz gerçek dünyaya dön istersen. Bu cihazları 2/2.5K 'ya vermezler. Uydu yayınlarını aldığıyla ile ilgili bir ibare de yok.Yanlış yönlendirme yapmazsan seviniriz.2-2.5k bütçe için en mantıklı seçenek Formuler Z11 Pro Max veya BuzzTV X5 gibi Android TV Box’lar; hem uydu yayını için USB tuner desteği var hem de IPTV uygulamaları (Tivimate, IPTV Smarters) sorunsuz çalışıyor, Google Play’den uygulama kurabiliyorsun, kurulum desteği veren satıcılar da mevcut.
Reis şu yapay zekayı bırakıp biraz gerçek dünyaya dön istersen. Bu cihazları 2/2.5K 'ya vermezler. Uydu yayınlarını aldığıyla ile ilgili bir ibare de yok.Yanlış yönlendirme yapmazsan seviniriz.
@tekkan a katılıyorum2-2.5k bütçe için en mantıklı seçenek Formuler Z11 Pro Max veya BuzzTV X5 gibi Android TV Box’lar; hem uydu yayını için USB tuner desteği var hem de IPTV uygulamaları (Tivimate, IPTV Smarters) sorunsuz çalışıyor, Google Play’den uygulama kurabiliyorsun, kurulum desteği veren satıcılar da mevcut.
hem uydu hem andorid olsun diyorsan oncelikle yazilim destegine bak genelde android cihazlara uydu yatarafina yazil pek vermiyorlar sonra cihaz pembe ekranda kaliyor sık sık next asla alma derim piyasanin en buyuk tokatcisi millete once pandorayi caktilar sonra digerlerini aslinda android cihazda kalite arama 3 gun once 2.5 tl ye xiomi aldim sadece 3 dk sonra kutuyu paketleyip geri gönderdim 1300 tl ye bi tane var terendyolda simdi linkini bulamadim fiyati sudan ucuz ama bakiyorsun donanimina 64 bit 64 gb hafiza 4 gb remi var donanimi yazildigi gibiyse hic düsüne derimHem uydu yayını hem iptv izleyebileceğim android veya linux cihaz önerisi bekliyorum. Maksimum 2-2.5k bütçe. uygulama kurulum desteği olursa iyi olur.
Dreamstar da Android olarak harici tunerli Dreamstar nova 4K var ( tavsiye etmem uydu tarafı işkence ) Dahili tunerli linux cihazları var deneme fırsatım olmuştu, güzel cihazlar.Dreamstar markası veya Hiremco markasına göz atabilirsiniz
bütçemi aşıyor maalesefsungate titan 4k var bi arastirin derim
Bunun nerede ise yarı fiyatına Next Innova 4K Ultra HD Linux Uydu Alıcısı daha mantıklı olur,cihaza m3u,extream ve mac girişi de var.Android uydu cihazları ne yazık ki bir süre sonra hantallaşıyor,şişiyor,randumanlı değil.İnceleyin isterseniz.sungate titan 4k var bi arastirin derim
Müsait olduğunda merak ettim hangi cihaz bakman mümkün mü hocam?hem uydu hem andorid olsun diyorsan oncelikle yazilim destegine bak genelde android cihazlara uydu yatarafina yazil pek vermiyorlar sonra cihaz pembe ekranda kaliyor sık sık next asla alma derim piyasanin en buyuk tokatcisi millete once pandorayi caktilar sonra digerlerini aslinda android cihazda kalite arama 3 gun once 2.5 tl ye xiomi aldim sadece 3 dk sonra kutuyu paketleyip geri gönderdim 1300 tl ye bi tane var terendyolda simdi linkini bulamadim fiyati sudan ucuz ama bakiyorsun donanimina 64 bit 64 gb hafiza 4 gb remi var donanimi yazildigi gibiyse hic düsüne derim
A5 olması lazımdı güzeldi ben baktım ama arkadaşın dediği fiyata da zor birazDreamstar da Android olarak harici tunerli Dreamstar nova 4K var ( tavsiye etmem uydu tarafı işkence ) Dahili tunerli linux cihazları var deneme fırsatım olmuştu, güzel cihazlar.
Ucuz etin yahnisi yavan olur,umarım sorun yaşamazsınız.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Şu cihazdan 2 tane aldım. Eğer ethernet ile çalıştırabilecekseniz hem uydu kanalları hem de iptv (xtream) ile güzel sonuç üretiyor. Fiyatı da gayet makul.
10 bin liranın üstünde o cihazlar ve çoğu zaman ülkemizde bulmakta mümkün değil.2-2.5k bütçe için en mantıklı seçenek Formuler Z11 Pro Max veya BuzzTV X5 gibi Android TV Box’lar; hem uydu yayını için USB tuner desteği var hem de IPTV uygulamaları (Tivimate, IPTV Smarters) sorunsuz çalışıyor, Google Play’den uygulama kurabiliyorsun, kurulum desteği veren satıcılar da mevcut.
Hocam sanırım birisi 1,5 yıl, diğeri 1 yıl oldu. Cihaz bu arada 2 kez güncelleme aldı. Yani tabii ki pahalı cihazlarla yarışamaz ama ethernet üzerinden bağlantı kurduğu durumda iptv sorunsuz. TKGS ile de uydu kanallarını hallediyor. Fiyatına göre fena ürün değil benceUcuz etin yahnisi yavan olur,umarım sorun yaşamazsınız.