Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
neden erişim iznim olmadığını merak ettiğim için sordum? eskiden erişim izni falan istemezdierisim iznin olsaydı bakabilirdin ama olmadığı icin bakamiyorsun biraz mantik
ben ondan uygunsuz bir şey istemedim sadece txt dosyası istedim içinde uygunsuz, politikalara uymayan bir kelime falan yoktu. zaten politikalara uymayan birşey yaptırmak çok zor veya imkansız. her link gönderdiğinde aynı hatayı veriyorbüyük ihtimal ile cpt bir politikalara uymayan bir dosya yaptı ve bunu farketince erisimi kapatti
Link çalışmıyor açamıyorum ve benzeri cevaplar yazarsanız düzeltir diye düşünüyorumben ondan uygunsuz bir şey istemedim sadece txt dosyası istedim içinde uygunsuz, politikalara uymayan bir kelime falan yoktu. zaten politikalara uymayan birşey yaptırmak çok zor veya imkansız. her link gönderdiğinde aynı hatayı veriyor