altanaktan1971
Üye
- Konular
- 2
hatta HD yayın yaptığını söylüyordu yurtdışı ne oldu o da mı rahmetli yoksa sadece bende mi açılmıyor?
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sağolasın cevap için ama benim kastettiğimin sonu .nl olandı hocam admin kaan diye bir arkadaştıAynı site adı ama .ltd olacak sonu. Tabii kast-ettiğin cehennem film sitesiyse?
Bende de çalışmıyorhatta HD yayın yaptığını söylüyordu yurtdışı ne oldu o da mı rahmetli yoksa sadece bende mi açılmıyor?
O kapalı. Bende de açılmıyor ama iki kapı da aynı cehenneme aralanmıyor mu?Sağolasın cevap için ama benim kastettiğimin sonu .nl olandı hocam admin kaan diye bir arkadaştı
bazısının ateşi fazla oluyorO kapalı. Bende de açılmıyor ama iki kapı da aynı cehenneme aralanmıyor mu?![]()
Hiçbir zaman emin olamazsınÇok var hangisi gerçek hangisi kopya ,nasıl anlıyorsunuz?
Ciddi ciddi, aralarında bir fark var mı? Bana sorsan yok gibi.bazısının ateşi fazla oluyor![]()
içerikler ve sayıları farklıdırCiddi ciddi, aralarında bir fark var mı? Bana sorsan yok gibi.
Adres Degistirmisler Adnan Hocam Size Attim AdresiBende de çalışmıyor
.nl olan .com olduSağolasın cevap için ama benim kastettiğimin sonu .nl olandı hocam admin kaan diye bir arkadaştı
2-3 gün önce nl olanda bir film izlemiştim o zaman açıktı ama şimdi'' sunucu hatası'' var diyor.içerikler ve sayıları farklıdır
kapida zebani olan orjinalibazısının ateşi fazla oluyor![]()
Orijinalinde kullanıcı yorumları var, site yöneticisi de yorum yapıyor ara ara. Artı, uzantısı yaklaşık 6 ayda bir engelleniyor, ama orijinal .com uzantısı hiç değişmiyorÇok var hangisi gerçek hangisi kopya ,nasıl anlıyorsunuz?