Öneri 🍿 CENGİZHAN1453 m3u 🍿

• Konbuyu başlatan CENGİZ HAN
  • Başlangıç tarihi
URL olarak isteyen çok arkadaş olmuştu onlar için dosyanın URL versiyonunu buraya ekledim
linki kopyalayıp player'a yapıştırarak kullanabilirsiniz keyifli seyirler...

!!! (Linke tıklamayın basılı tutup kopyalayın tıklarsanız da sorun yok sizi drive'a atar dosya olarak indirirsiniz)
Emeğine sağlık teşekkürler ustam

Salam yoxladım işləyir amma kanalların sayı azdır nə qədər işləyirsən idman kanalları azərbaycan rus türk kanalları əlavə et

URL olarak isteyen çok arkadaş olmuştu onlar için dosyanın URL versiyonunu buraya ekledim
linki kopyalayıp player'a yapıştırarak kullanabilirsiniz keyifli seyirler...

!!! (Linke tıklamayın basılı tutup kopyalayın tıklarsanız da sorun yok sizi drive'a atar dosya olarak indirirsiniz)
Eline sağlık

Hepinize selamlar arkadaşlar bir M3U listesi yapmaya karar verdim tabii biraz derleme toplama olacak ama işin sonunda vpn'siz ve çalışan bir şey olacak ilk başta dosya şeklinde hazırlayacağım sonrasında herkesin kullanabileceği URL haline getirmeye de çalışacağım bunun için sizin de yardımlarınıza ihtiyacım var elinizde çalışan vpn'siz kanalların m3u url'leri varsa benimle paylaşırsanız bunu dosyama ekleyeceğim şimdiden destekleriniz için teşekkürler buraya ufak bir demo ekleyeceğim test etmeniz için elimden geldiğince boş zamanlarımda düzenleyeceğim teşekkürler...

DOSYA 👇 URL 👉
Bu kanalları aldığınız siteyi benimle paylaşma şansınız var mı dm üzerinden? Veya sizin m3u8 leri alıp kendi listeme eklesem sizin için Uygun olur mu?

Salam yoxladım işləyir amma kanalların sayı azdır nə qədər işləyirsən idman kanalları azərbaycan rus türk kanalları əlavə et
Kanal sayısını bilerek az yaptım çünkü çalışmayan kanalları eklemek istemedim ayrıca tüm dünya kanallarını eklemeyi düşünmüyorum çünkü listedeki görüntü kirliliğini arttırmak ve listeyi ağırlaştırmak istemiyorum duruma bağlı ek bir liste yapabilirim veya dediğiniz gibi ekleyebilirim ama şimdilik bu mümkün değil takipte kalın size özel bir liste yapmaya çalışırım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kanalları aldığınız siteyi benimle paylaşma şansınız var mı dm üzerinden? Veya sizin m3u8 leri alıp kendi listeme eklesem sizin için Uygun olur mu?
Ben sağdan soldan aldığım için hatırlamıyorum hocam fakat kullanmanızı da bir sakınca yok sizin listeniz hangisi dm'den paylaşırsanız sevinirim...

🔎
Drive url'sini ve eski github url'sini kapattım yerine yeni github tinyurl ve bitly ekledim artık dosya ile uğraşmanıza gerek yok ben listeyi güncelledikçe sizde de güncellenecek (player'a göre farklılık gösterebilir bazılarında listeyi güncelle seçeneği var veya otomatik güncelleme eğer güncellenmezse URL'yi silip tekrar yazarsınız sorun çözülür)
Yeniliklere adım adım devam...

Paylaşmak güzeldir...

🔎
Drive url'sini ve eski github url'sini kapattım yerine yeni github tinyurl ve bitly ekledim artık dosya ile uğraşmanıza gerek yok ben listeyi güncelledikçe sizde de güncellenecek (player'a göre farklılık gösterebilir bazılarında listeyi güncelle seçeneği var veya otomatik güncelleme eğer güncellenmezse URL'yi silip tekrar yazarsınız sorun çözülür)
Yeniliklere adım adım devam...

Paylaşmak güzeldir...
Elinize sağlık güzel olmuş
28 kanal var toplamda
Kanalları çoğaltma imkanı varsa sevinirim çoğaltırsanız

Elinize sağlık kanal sıralamasında son eklenilen çocuk ve spor kanalları ulusal kanallardan sonra gelebilir mi sıralamada? Yani trt1 den başlarsa liste daha güzel olur diye düşünüyorum

Elinize sağlık kanal sıralamasında son eklenilen çocuk ve spor kanalları ulusal kanallardan sonra gelebilir mi sıralamada? Yani trt1 den başlarsa liste daha güzel olur diye düşünüyorum
Aslında zaten öyle yapmıştım sonrasında bir sorun yaşandı sistemsel bir hata tekrardan düzeltilecek

Elinize sağlık güzel olmuş
28 kanal var toplamda
Kanalları çoğaltma imkanı varsa sevinirim çoğaltırsanız
Kardeş kusura bakma ama sen konuyu okumadan direk mesaj yazmışsın ben bunu kaç defa belirttim daha test aşamasındayız diye 100 defa söyledim lütfen okumadan yorum yapmayın...

Düzelttim 10 dk'ya düşer size gelmezzse oto güncelleme açın veya manuel güncelleme yapın...

Konuyu görüntüleyenler

Geri