Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@dehakan7 Hocam Fotoğraftaki Kedi Benim Kedimin Aynısi Cep Telefonum Eski Tip Fotoğraf Atamiyorum.Annesi Gözlerini Pencelemis Mikrop Kapmis Veterinere Baktirdim Gözlerini Almassak Ölecek Dedi Gözlerini Aldirdim 2 Yasinda Suan Bebekliginden Beri Bizde Evimizin Neşe Kaynağı
İnan bana terapi oluyor insan şimdiye kadar köpek kedi kuş Hamster kaplumbağa besledim ama köpekten aldığım sevgiyi hiç birine değişmem senin işten gelmeni bekliyor ve görünce bir kıç sallama kuyruk oynatma sanki senelerdir görmemiş seni ama her gün aynı beklediği yemek ve sevgi. Aynı senin gibi bir komşum vardı çocukları korkardı bize gelmeye sonra bir alıştılar onlarda köpek aldı şimdiye kadar neden almadık diye kendilerine söğündüler tabiki kişinin kendi kedisi veya köpeği daha farklı olur bir denedinmi bir daha bırakamazsın.Hayvanları sevmiyorum denilemez aslında sadece korkuyorum ve hayvan görünce tedirgin oluyorum