Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
iks ye ve cccame çok para istiyorlar ustam forumda bu konuyla ilgili çok bilgi yok ama aramızda bu işle uğtaşan biri olsa eminimki çok talep görecektireskiden ben cok kirardim simdi uydu cihazi kullanmadigim icin pek ilgilenmiyom artik ccam kirmak iptv kirmaktan daha kolay di millet programla kiarrdi ben program olmadan kirardim cunku sistemini biliyordum
bende abonelik kartı var ama dsmart eski alıcım var card shering yapanilsem süper olur ama işte bu konuda ustalarımdan yol gösterirse başaracağımı düşünüyorumBana da uydu alıcının içinde hediye gelmişti, belirtilmemesine rağmen ki alıcı Vesteldi. Tv nin cam yuvasına uyuyor, şu an çalışması için abonelik gerektiriyor, ilk geldiğinde bir yıl çoğu kanalı açıyordu ama yetişkin içerik ağırlıklı olduğu için, genelde ücra bir çekmecede bekledi
nasıl yapılıyordu mantığını öğrensem belki başarılı olırumeskiden ben cok kirardim simdi uydu cihazi kullanmadigim icin pek ilgilenmiyom artik ccam kirmak iptv kirmaktan daha kolay di millet programla kiarrdi ben program olmadan kirardim cunku sistemini biliyordum